Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~25~

The pressure of love (AF)

5 maart 2015 - 19:01

2293

8

484



~25~

Image and video hosting by TinyPic

~Zayn~

Ik zit op de bank. Liam, Nola en Melina hebben net geschreeuwd tegen mekaar, maar ook gepraat met elkaar. De enige voor wie ik oog had tijdens de ruzie, was Nola. Dat heb ik nu nog steeds. Ik kan me niet bedwingen om naar haar te kijken. Ze heeft iets speciaals en ik wil haar zo graag als mijn vriendin. Het is dan wel goed tussen ons, maar dat is natuurlijk niet genoeg. Ik wil meer. Het was de grootste fout om haar jaloers proberen te maken met Perrie en ik snap niet dat ik het een heel jaar vol heb gehouden met haar. Begrijp me niet verkeerd, Perrie is ook echt een hele lieve meid, maar ik miste Nola. Mijn gevoelens voor haar waren er al sinds dat ik haar zag bij Starbucks toen ze per ongeluk tegen Harry aan botste. Wat als ze niet tegen hem gebotst was? Dan had ik haar dus nooit ontmoet, misschien was ik dan wel echt verliefd geworden op Perrie. Nola ziet er echt goed uit. Met haar lange haren, maar ook nu ze het kort heeft. Haar mooie ogen komen nu veel beter uit en mijn hart maakt elke keer een sprongetje als ze in mijn ogen kijkt. Ik moet iets verzinnen, alleen ik weet niet wat. Wat moet ik nou doen om haar te laten zien dat ik haar echt meer dan leuk vind, dat ik verliefd ben en dat mijn gevoelens nooit meer verdwijnen. Ik zal nooit meer haar hart breken, nu ik weet dat ze ook verliefd op mij is. Denk Zayn, denk. Hoe kan ik Nola blij maken?
,,Zullen we anders een film kijken?” Lindy kijkt iedereen vragend aan en we stemmen in, behalve Nola. ,,Nola?”
,,Huh?”
,,Zullen we een film kijken?”
,,Ja, is goed.” Nola zit er niet helemaal met haar gedachten bij, dat kun je aan haar zien. Lindy zet een film op en kruipt tegen Niall aan. Amber tegen Harry en Melina tegen Liam. Ik sla mijn armen om Nola heen en trek haar meer tegen me aan. Halverwege de film voel ik hoe Nola dichter tegen me aan kruipt en een kleine glimlach komt op mijn gezicht. Ik ben toch blij dat Lindy een horrorfilm heeft opgezet.

Als de film is afgelopen zit Nola onderhand achter me en ik schiet in de lach. Gelijk komt ze achter mijn rug vandaan en kijkt me nep boos aan.
,,Wat lach je?”
,,Jij was toch niet bang voor horrorfilms?” Ik geef haar een kusje op haar neus en gelijk worden haar wangen rood, wat haar heel schattig staat. Net als ik haar een kus op haar mond wil geven, gaat de deur open en komen Louis en Lucas binnen met hun koffers. Nola's gezicht vertrekt meteen zodra ze Louis ziet. Ik werp een snelle blik naar Liam, die Lucas kwaad aankijkt.
,,We zijn klaar.” Nola knikt en staat op. Ze loopt naar de gang en geeft Lucas een knuffel, net zoals de andere meiden doen. Wij, de jongens, geven Louis een brohug en Lucas ook, behalve Liam die loopt alweer terug naar Melina.
,,Ik zal jullie even uitlaten.” Nola loopt weg met Lucas en Louis. Wij lopen terug naar de bank en ik zucht even. Bijna lagen mijn lippen op die van haar! Ik hoor Nola tegen Lucas praten, maar niet tegen Louis.

Na tien minuten komt Nola terug de woonkamer in en gelijk sta ik op.
,,Schat, kan ik even met je praten? Onder vier ogen.” Ze knikt, maar kijkt me toch wat verbaasd aan. Ik pak haar hand en neem haar mee naar boven, naar haar slaapkamer. Zodra we allebei binnen zijn, sluit ik de deur en draai ik me weer om naar haar. Ze trekt even een wenkbrauw op.
,,Wat wilde je zeggen of vragen?” Ik trek mijn shirt uit en ik zie haar even op haar lip bijten. Ik draai mezelf om, met mijn rug naar haar toe.
,,Zit er een blauwe plek?”
,,Uhm...nee, hoezo?”
,,Kan je er één zetten?” Verbaasd kijkt ze me aan als ik mezelf weer omdraai. Ik loop op haar af en zij zet een stap naar achteren. Dit blijven we doen, totdat Nola de muur tegen haar rug voelt en ik mijn handen naast haar hoofd zet. Mijn lippen druk ik zacht tegen haar lippen aan, waarna ik ze verplaats naar haar nek.
,,Zayn, ik moet...” Haar zin word onderbroken door een kleine kreun.

~Nola~

Mijn zin word onderbroken door een kleine kreun en ik voel dat Zayn een kleine glimlach op zijn gezicht krijgt. Zijn adem voel ik in mijn nek en geeft me kippenvel. Al snel heeft hij een andere plek gevonden en begint daar te zuigen. Ik kan het niet laten en kreun nog een keer, maar dan wat harder.
,,Zayn.” Ik hap naar adem, als hij een beetje in mijn nek bijt. Ik heb heel wat uit te leggen aan de meiden.
,,Hmm.”
,,Moeten we dit wel doen?”
,,Ik wil je goed laten voelen Nola. Iedereen hoort te zien dat je van mij bent.”
,,Ik weet nog niet echt of ik hier klaar voor ben.”
,,Nola, je weet toch nog wel wat ik je gezegd heb? Ik doe het alleen met iemand als ik echt van diegene hou. En dan begin ik met een zuigzoen, om te laten zien dat je van mij bent. Nola, ik hou zoveel van je. Je kan me vertrouwen.” Allemaal zulke lieve woorden. Zal ik het dan doen? Het is wel mijn eerste keer. ,,Ik hou van je, maar als jij er nog niet klaar voor bent, dan wacht ik.” Zijn woorden laten een lach op mijn gezicht toveren en ik druk mijn lippen op die van hem, waarna ik hem richting het bed duw. Hij valt met zijn rug op mijn bed en ik klim bovenop hem om mijn lippen op die van hem te planten. Ik voel zijn handen teder over mijn rug naar mijn heupen gaan, waar ze blijven liggen. Zijn tong gaat over mijn lip voor toestemming, die ik niet geef. Zo makkelijk ben ik nou ook weer niet. Zayn gromt een beetje en ik voel hoe zijn handen zich naar mijn kont verplaatsen. Hij geeft er een kneepje in en ik laat een klein gilletje, wat hij ziet als een kans om zijn tong op zoek te laten gaan naar die van mij. De zoen is rustig en vol passie, met een vurig liefdesspel. Voorzichtig draait hij ons om, waardoor hij nu bovenop mij ligt. Hij haalt zijn lippen van die van mij en gaat met zijn handen over mijn rug, naar mijn buik. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd en gooit die ergens in de kamer neer. Zijn lippen plaatst hij op mijn buik, waar hij kleine kusjes geeft. Hij kijkt me aan met zijn mooie bruine ogen. Ik pak zijn hoofd in ijn handen en plaats mijn lippen op die van hem.
,,Laat me je liefde voelen.”
,,Weet je het zeker?” Ik knik en Zayn plaatst zijn lippen weer op die van mij. Ik trap mijn schoenen uit en zijn handen gaan over mijn buik, naar mijn broek, waar hij aan mijn knoop begint te frummelen. Al snel trekt hij mijn broek uit en smijt deze ergens in de kamer neer. In zijn broek is al een aardige bobbel te zien en ik draai ons weer zo dat ik bovenop hem lig. Mijn handen gaan over zijn sixpack naar zijn broek, waar ik even frummel met zijn knoop, waarna ik deze in de kamer gooi. In zijn boxer valt zijn bobbel nog meer op en voorzichtig ga ik er met mijn hand overheen. Gelijk laat hij een kreun en ik plaats kleine kusjes op zijn v-line naar zijn buik, totdat ik uiteindelijk bij zijn nek stop. Ik geef op verschillende plekken een kusje en dan vind ik precies in zijn nekholte zijn plekje. Gelijk geef ik er een kus en wissel af met zuigen en bijten. Ik doe dit een paar keer, totdat er een paar rode plekjes zichtbaar zijn. Zijn handen gaan over mijn rug, naar de sluiting van mijn bh. Na even frummelen gaat deze open en gooit hij hem ergens in de kamer neer. Hij kijkt naar mijn borsten en kijkt me met een glimlach aan. Hij drukt zijn lippen op die van mij en begint mijn borsten daarna te masseren. Ik kan een kreun niet onderdrukken en Zayn blijft doorgaan. Zodra hij klaar is met masseren, plaatst hij zijn lippen erop en begint er aan te sabbelen. Weer kan ik een kreun niet onderdrukken. Gelijk ben ik helemaal opgewonden en zodra Zayn zijn lippen van mijn borsten haalt draait hij ons weer om en ligt hij bovenop. Zijn handen gaan naar mijn slipje die hij uittrekt en ook ergens in de kamer gooit. Ik ga met mijn handen over zijn buik, naar de rand van zijn boxer en trek die voorzichtig omlaag. Hij trapt hem ergens de kamer in. Mijn hand leg ik op zijn vriend en voorzichtig ga ik met mijn hand op en neer. Hij kreunt en ik geniet van het geluid. Na vijf minuten haalt hij mijn hand weg en kijkt me aan. ,,Condoom?”
,,Kastje.” Hij buigt zich over mij heen en trekt het laatje van het kastje open. Hij haalt het doosje condooms eruit en zet deze erboven op neer. Hij pakt er één uit en maakt de verpakking voorzichtig open, waarna hij de condoom voorzichtig om zijn nu stijve vriend doet. Zijn lippen drukt hij weer op die van mij en onze tongen gaan weer op zoek naar elkaar. Voorzichtig glijdt hij bij me naar binnen en ik hap even naar lucht. Zayn ziet het en fluistert lieve woorden in mijn oor. ,,Je kan verder.”
,,Weet je het zeker?”
,,Ja, Zayn alsjeblieft.” Zayn beweegt wat meer en glijdt verder bij me naar binnen toe. Een kleine pijnscheut gaat door mijn lichaam, aangezien het mijn eerste keer is, maar doordat ik best wel nat ben doet het steeds minder pijn. Ik ben blij dat Zayn het niet overhaast en dat hij de tijd neemt. Ik wil niet dat het over een paar seconden voorbij is. Ik moet toegeven dat hoe vaker Zayn in me stoot, ik het steeds fijner vind. De pijn die word steeds minder en is nu al weg. Mijn lippen zijn niet van de zijne geweest en onze tongen gaan ook lekker door terwijl Zayn steeds iets harder begint te stoten. Nu gaat Zayn nog een tikje harder en verlaat een kreun mijn mond, terwijl ik vol genot mijn ogen sluit. Niet alleen ik kreun, Zayn ook. Eerst zachtjes, maar daarna steeds harder. Dit voelt fantastisch! Onze ademhalingen gaan steeds sneller, terwijl we elkaar overal aanraken. Onze, ondertussen bezweten lichamen, schuren over elkaar heen en ik zet mijn nagels even zachtjes in zijn rug. Oké, nu voel ik toch echt dat ik een orgasme krijg, maar moet ik dat wel zeggen? Is dat niet te snel? Ach, ik moet toch eerlijk zijn? Ik open mijn ogen en kijk in zijn mooie bruine ogen.
,,Zayn, ik weet niet of ik het nog tegen kan houden.” Zeg ik zachtjes, terwijl ik een beetje hijg. Ik heb het gevoel dat al het slijm wat ik heb er allemaal uit gaat komen.
,,Laat het maar komen, schat.” Zegt Zayn, terwijl hij me teder blijft zoenen. ,,Het is goed.” Ik glimlach tegen zijn lippen en niet lang daarna heb ik het gevoel dat alles eruit komt. Zayn stoot nog één keer en we eindigen met een laatste kreun. Zayn gaat van me af en gaat naast me liggen. Zayn slaat zijn armen om me heen en knuffelt me. Hij geeft me een kus op mijn mond. ,,Ik hou zo verschrikkelijk veel van je Nola. Je deed het echt fantastisch en ik ben trots op je, aangezien dit je eerste keer was.” Zegt hij, wat me doet blozen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en moet even op adem komen. Zayn slaat de dekens over me heen, zodat ik het niet koud krijg. We hijgen allebei nog een beetje na en blijven zo nog een tijdje liggen. Zijn armen om me heen voelt goed. ,,Kan ik nog iets voor je doen?” Zayn kijkt me in de ogen aan. Ik haal mijn schouders op. Ik wil gewoon even zo blijven liggen denk ik. ,,Samen iets drinken?” Ik schudt mijn hoofd. Natuurlijk heb ik wel dorst, maar ik kan nu onmogelijk naar beneden. Ten eerste ben ik naakt en ten tweede is een zuigzoen te zien in mijn nek en daar krijg ik sowieso vragen over van de meiden, ook al denk ik wel dat ze weten wat wij gedaan hebben.
,,Ik wil gewoon nog even in je armen blijven liggen.” Zayn knikt en houdt me nog even wat steviger vast. Ik geniet. Ik ben zo blij dat ik het toch gedaan heb. Ik zou het met niemand anders willen doen dan Zayn, hij is geweldig en ik wil hem echt niet meer kwijt. ,,Ik hou van je Zayn.” Zeg ik terwijl ik in zijn ogen kijk. Hij glimlacht en legt zijn lippen op de mijne, waarna zijn tong meteen de mijne vind. In mijn hoofd klinkt er vuurwerk. Ja, dit is wat ik wil. Ik wil Zayn en voor altijd bij hem blijven!




Lieve Chantal,

Heel erg bedankt voor al je tips en ideeën.
Zonder jou had ik dit hoofdstuk nooit kunnen posten
Je fantastisch zinnen kwamen bij me in het daglicht
Wat ervoor zorgde dat ik een glimlach kreeg in mijn gezicht

Bedankt voor al je goede woorden en voor al je goede zinnen
Bedankt dat je me überhaupt wilde helpen
Ik wil je op zoveel manieren nog bedanken, maar ik weet niet meer hoe...
In ieder geval wil ik dit nog wel even kwijt;
HARTELIJK BEDANKT, IK WAARDEER HET ECHT ENORM VEEL!!

-x-


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 7 maart 2015 - 18:54:
verder


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 7 maart 2015 - 18:54:
nice


5sosxx
5sosxx zei op 7 maart 2015 - 18:53:
'verderrrrrrrrrrr


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 6 maart 2015 - 6:59:
Smut smut smut


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 5 maart 2015 - 20:15:
Heeeeey, gefeliciteerd met je 25e hoofdstuk!!!
Super leuk hoor
-xoxoxo-