Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~27~

The pressure of love (AF)

10 maart 2015 - 16:44

2021

6

543



~27~

Image and video hosting by TinyPic

,,Lin, schiet nou op!” hoor ik Melina roepen. Melina, Lindy en Amber nemen nog even afscheid van Liam, Niall en Harry, maar Lindy is de enige die er het langste over doet. Ik sta voor de garagedeur en wacht op de meiden. Ik kijk even op mijn horloge. Mel heeft gelijk, we moeten weg anders komen we te laat. Het is al kwart over tien.
,,Lin, alsjeblieft. Anders komen we te laat.” Roep ik nu ook. Ze maakt zich los van Niall en komt naar ons toegerend. Ik open mijn auto en met z'n vieren stappen we in. Ik geef gas en we rijden van het huis weg, richting het vliegveld.

Als we de snelweg op zijn, zet ik de cd van 5 seconds of summer op. We moeten wel een beetje oefenen, als ze vragen of we hun nummers kennen. Natuurlijk kennen we die. Lindy en Melina zitten achterin een beetje gek heen en weer te bewegen en ik schiet in de lach, terwijl 'She looks so perfect' door de speakers gaat, aangezien dat het eerste nummer is van hun album. Mijn favoriete nummer staat hier niet op, geloof ik. Heel jammer, maar je kan niet alles hebben natuurlijk. Al snel begint Amber mee te zingen en niet veel later volgen Lindy en Melina haar voorbeeld. Ik daarentegen zing even niet mee, ik moet op de weg letten. Ik ben benieuwd hoe de jongens reageren als ze ons zien staan. Of ze mij herkennen of juist niet. Ik hoop het laatste, maar dat zal wel niet. Ik heb ook in Australië opgetreden, dus daar kennen ze me ook. 'Miley Cyrus', is populair daar en ik zie veel filmpjes op YouTube van fans uit Australië. Heel veel coveren mijn nummers en ik vind het allemaal geweldig. Ik inspireer zoveel meiden en ook jongens.
,,Wat ga je zeggen Nola?” Lindy kijkt me aan door de achteruitkijkspiegel.
,,Wat bedoel je?”
,,Tegen de jongens. Ik weet niet wat ik moet zeggen tegen de jongens, maar jij bent ook beroemd. Is er geen term voor beroemdheden?” Ik schiet in de lach.
,,Nee, Lin. Dat is er niet en ik ben net zo zenuwachtig als dat jij bent.” Nu kijkt Melina op. ,,Oké, ik ben misschien minder enthousiast als dat jullie zijn, maar ik ben ook zenuwachtig.”
,,Waarom?” Amber kijkt me aan.
,,Omdat ik ervoor moet zorgen dat niemand ze herkent in New York, maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken aangezien ik ook herkent word ik New York.”
,,Vind je dat vervelend?” Melina kijkt me af en toe aan via de achteruitkijkspiegel, terwijl ze op haar mobiel zit.
,,Wat?”
,,Dat mensen je herkennen.”
,,Nee...nou ja, misschien af en toe. Begrijp me niet verkeerd, ik heb alles te danken aan mijn fans, maar privé wil ik niet gestoord worden. Ik heb ook mijn eigen leven, ik wil gewoon over straat lopen zonder dat mensen hysterisch op me af komen rennen.”
,,Dat begrijpen we heel goed.” Zegt Lindy en probeert heel serieus te kijken, maar dat mislukt. Melina is de eerste die in de lach schiet en daarna Amber en ik. ,,Nouhou, jullie lachen me gewoon uit.”
,,We lachen je niet uit schat, we lachen je toe. We houden toch van je.” Ik geef een handkus via de achteruitkijkspiegel en Melina geeft haar een kus op haar wang. Dit gaat een leuke, maar lange dag worden, met in de hoofdrollen; Calum Hood, Luke Hemmings, Ashton Irwin en Michael Clifford.

~Lindy~

Een half uurtje later of zo zijn we op het vliegveld. We zijn precies op tijd, het is nu één minuut voor elf en ik kan nog steeds niet geloven dat wij echt mee mochten. Nola had beloofd om het te vragen, maar dat het echt lukte komt nu pas bij me binnen. Straks ontmoet ik dus echt gewoon de jongens van 5 seconds of summer en misschien mag ik wel met ze op de foto. Die zet ik dan lekker op instagram. Iedereen mag even jaloers op me zijn, alle fans van 5 SOS. Iedere fan droomt ervan om ze te ontmoeten, maar dat is bijna nooit werkelijkheid. Ja, als je bevriend bent met Miley Cyrus, lukt alles dat is wel gebleken. De schuifdeuren gaan open en vol verwachting kijken we alle vier naar de deur toe. Eerst komen er wat andere mensen, ik denk de manager en een bewaker of zo en dan even niemand.
,,Waar blijven ze?” Amber kijkt Nola ongeduldig aan.
,,Haha, jij hebt ze weggejaagd.” Nola steekt plagend haar tong naar haar uit en ik schudt even mijn hoofd voordat ik weer naar de schuifdeur kijk. Weer gaat hij open en een klein gek gilletje verlaat mijn mond. Daar zijn ze! Meteen komen ze op ons af en Nola is de eerste die op ze afstapt. Wij staan met z'n drieën aan de grond genageld. Nola omhelst nu Michael en brengt de jongens mee naar ons. ,,Dit zijn Lindy Lancaster, Melina Tearly en Amber Gulsten.” Zegt Nola tegen de jongens. Allemaal krijgen we een knuffel van de jongens.
,,Hi, ik ben Ashton maar dat weet je vast wel al?” Hij kijkt me aan en ik kan niks zeggen. Hoe stom is dit zeg! Staat hij eindelijk voor je, kan je niks zeggen.
,,Ja, dat weet ze.” Zegt Nola voor me. Hoe kan ze zo rustig blijven. Ik bedoel, het is 5 seconds of summer!
,,Zijn ze altijd zo stil?” Calum kijkt Nola aan en ze schudt haar hoofd.
,,Dit zijn de drie drukste meiden die ik ken, maar door jullie zijn ze zo stil.”
,,Echte fans.” Zegt Luke en kijkt ons lachend aan.
,,Vandaag gaan we met jullie iets leuks doen. Ik weet een plek van New York af, waar niemand jullie zal herkennen aangezien ze mij ook niet herkennen.”
,,Nu zie ik het!” roept Michael. ,,Jij bent Miley Cyrus of niet soms?” Nola knikt.
,,Je zingt goed.” Ashton legt zijn hand op haar schouder, waarna ze begint te lachen.
,,Hebben jullie je tong verloren of zo?” Nola kijkt ons één voor één aan. Amber is de eerste die iets kan zeggen.
,,Hi, ik ben Amber.” Zegt ze tegen Michael terwijl ze haar hand uitsteekt.
,,Ah, ze kan toch praten.” Michael pakt haar hand en begint te lachen, net zoals de andere jongens. Doordat iemand iets gezegd heeft, ontdooien Melina en ik ook.
,,Ja, normaal zijn we heel druk hoor.” Begint Melina.
,,Maar nu niet. Wacht maar, totdat jullie het weten zijn jullie ons zat.” En daar zijn mijn eerste woorden.
,,Oh ja?” Ashton komt naar me toe.
,,Ja, wij zijn helemaal niet zo leuk hoor.”
,,Mag ik dat graag zelf beslissen?” Ik knik.
,,Nou, zullen we gaan of blijven we hier op het vliegveld, waar iedereen jullie herkent?” Nola kijkt de jongens aan en voordat ik het weet heeft Ashton mijn hand vast en trekt me achter Nola aan, die voorop loopt met Calum naast zich.

~Melina~

,,Woon jij je hele leven al in New York?” Luke kijkt me aan. Hij liep eerst een beetje achter aan te slenteren, maar nadat hij zijn mobiel had opgeborgen is hij naast mij komen lopen.
,,Nee, ik kom oorspronkelijk uit Leeds. Net zoals Amber en Nola.”
,,Engeland is dat toch?”
,,Ja, daar waren we laatst nog. Bij Nola haar ouders.”
,,Ben je al eens in Australië geweest?”
,,Nee, dat nog niet. Maar Liam en ik zijn een vakantie aan het plannen, dus misschien word dat wel Australië.”
,,Liam?”
,,Ja, mijn vriend. Liam Payne van One Direction.”
,,Oh ja, ik had het kunnen weten. De kranten stonden vol met jullie. Maar uhm, waren jullie niet uit mekaar?”
,,Wie zegt dat?”
,,Dat stond in de kranten.”
,,We hadden even een tussenstop zeg maar, maar nu is alles gelukkig weer goed. Ik denk dat jullie het wel met elkaar kunnen vinden.”
,,Als ik het al met jou kan vinden, dan moet dat ook wel lukken met je vriendje.” Luke slaat een arm om mijn schouders en geeft me even snel een knuffel. Ik kijk naar Nola en Calum, die druk in gesprek zijn. Ook Lindy is ontdooit en praat met Ashton.
,,Liam is niet zo erg als ze zeggen hoor.”
,,Huh?”
,,Iedereen zegt altijd dat hij zo beschermend over zijn vriendinnen is, maar de enige die beschermend is over mij, Lindy en Amber is Nola.”
,,Ahw, dat is wel lief van haar. Dat ze jullie boven iedereen stelt.”
,,Ja, daarom hebben we ook een plan om haar te bedenken.”
,,Wat voor plan?” Ik kijk Luke aan. Betekend dit nou dat hij wilt helpen? ,,Misschien dat ik kan helpen?” Ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht. Als Luke Hemmings wilt helpen, willen Ashton, Michael en Calum dat ook. En dat mag ook, alleen moeten we ervoor zorgen dat Nola nergens achter komt, anders valt ons plan in duigen.

~Amber~

,,Zijn jullie vaak naar een concert van ons gekomen?” Michael kijkt me aan.
,,Nee, aangezien we niet naar Australië konden vanwege onze opleidingen en omdat jullie nog niet dichtbij zijn gekomen. Ja, met One Direction zijn jullie op tour geweest, maar daar waren wij niet bij.”
,,Klopt en dat is best jammer. Ik had jullie best eerder willen leren kennen. Misschien worden wij nog wel eens hele goede vrienden.”
,,Wie weet. Nu heb ik al drie fantastische vriendinnen.”
,,Lindy, Melina en Nola.” Zegt Michael en ik knik. ,,Ze lijken me heel aardig.”
,,Ze zijn super aardig. Ik weet niet of ik het mag vertellen, maar Melina en Liam hadden een beetje mot, maar doordat Nola zich ermee ging bemoeien kwam het weer goed. Nola is echt een hele goede vriendin voor ons en ik zou niet weten wat ik zou doen als ik haar kwijt zou raken.”
,,Waarom zou je haar kwijtraken? Hebben jullie ruzie?”
,,Nee, maar er kan altijd wat gebeuren in het verkeer.”
,,Waarom ben je zo negatief. Wees blij dat ze er nog is.” Denk ik negatief? Michael heeft gelijk. Waarom denk ik aan dat soort dingen? Nola gaat niet dood, ze blijft voor altijd bij ons. Michael ziet dat ik in de war ben en slaat even een arm om me heen. ,,Ik begrijp je wel hoor. Als één van de jongens dood zou gaan of verdwijnen, zal ik ook ten einde raad zijn.” Ik glimlach even en merk dat we weer bij de auto aangekomen zijn. Dat word proppen, aangezien Nola's auto geen gezinsauto is.
,,Hoe gaat we dit doen?” Lindy kijkt Nola aan.
,,Jij gaat bij Ashton op schoot, Amber bij Michael, Melina bij Luke en Calum komt naast me voorin.”
,,Zullen we eerst foto's maken?” Ik kijk Luke aan. Alle vier halen we even onze schouders op en knikken dan. De jongens juichen en niet veel later zijn we alle vier met de jongens op de foto geweest.
,,Zullen we dan nu gaan, voordat jullie herkend worden en ik ook.” Zegt Nola lachend en we knikken allemaal. Ik denk even terug aan haar woord. Zo simpel gezegd van haar. Lindy op de schoot van Ashton, Melina op die van Luke en ik op die van Michael. Ik kijk Michael aan en zie dat hij het niet erg vind, dus ik doe wat Nola gezegd heeft. Ashton zit al op de achterbank met Lindy op zijn schoot, Melina klimt nu net op Luke zijn schoot en Michael stapt de auto in. Ik moet lachen, dit ziet er best raar uit. Lindy en Melina mogen blij zijn dat Niall en Liam dit niet zien, want die zullen dit niet leuk vinden. Niall is als de dood om Lindy weer kwijt te raken en Liam is zo jaloers als wat. Wat als de jongens bij ons thuis nog iets willen drinken? Zullen Liam en Niall dan normaal kunnen doen tegen Luke en Ashton als ze zien dat Lindy en Melina een leuke tijd heeft met ze of pakt het helemaal verkeerd uit?
,,Amber!” Ik schrik op en kijk Lindy aan. ,,Deur dicht alsjeblieft.” Ik knik snel en sluit de deur, waarna Nola, Lindy en Amber hard beginnen te lachen. Nola start de auto en we rijden weer terug naar ons huis, samen met de jongens van 5 seconds of summer en hun bagage.





Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 12 maart 2015 - 16:12:
nicee


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 12 maart 2015 - 16:12:
verder


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 11 maart 2015 - 17:21:
Luke is echt zo leuk =)
So wie so Melina en Luke worden best friends *flips hair*
Liam mag niet jaloers worden, want Melina houdt van hem!
Goed hoofdstuk like always
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 10 maart 2015 - 22:35:
Niall en Liam moeten niet moeilijk doen!!! Xx
Leuke fotosss!!!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 10 maart 2015 - 18:15:
DIT IS ZOOOO SCHATTIG
NU GA IK WEER VERDER MET MIJN PRESENTATIE VOOR FRANS
XX