Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~28~

The pressure of love (AF)

12 maart 2015 - 16:33

2174

8

404



~28~

Image and video hosting by TinyPic

Drie kwartier later stopt Nola de auto en zijn we aangekomen op de plek waar Nola bedoelde. We stappen uit en rekken ons even uit, aangezien wij opgepropt zaten. Michael, Luke, Calum en Ashton kijken ons dankbaar aan. Nola loopt vooruit naar de picknicktafel. Het is een groot grasveld, met schommels, de picknicktafel dus waar Nola samen met Calum aanzit. Er staan bomen waar Melina en Luke onder gaan zitten. Ashton en Lindy gaan bij Nola en Calum aan de picknicktafel zitten.
,,Zullen we op de schommels gaan zitten en elkaar wat beter leren kennen. Ik zou het leuk vinden om een vriendin te hebben, begrijp me niet verkeerd. Jij hebt met Harry Styles en ik bedoel ook niet op de verliefde manier, maar misschien meer een beste vriendin.”
,,Prima en ik begrijp je helemaal.” Samen met Michael loop ik naar de schommels en ga erop zitten. ,,Nou, vertel maar wat meer over jezelf dan.” Ik steek mijn tong naar hem uit en hij moet lachen.
,,Wat wil je weten?”
,,Alles.”
,,Dan zitten we hier nog wel even.”
,,Als jij niks verteld, nog langer. Dus kom op, vertel!” Michael schiet in de lach.
,,Nou, oké. Ik ben dus Michael Gordon Clifford, mijn vrienden noemen me Mikey. Noem me maar niet bij mijn middelste naam, want die haat ik.”
,,Vertel mij wat, de meeste weten mijn middelste naam niet eens. Zelfs de meiden niet.”
,,Dan is het wel een erg stomme naam.”
,,Ja, maar ga verder.” Aandachtig luister ik verder hoe Michael verteld.
,,Ik ben geboren op twintig november negentien vijfennegentig, mijn sterrenbeeld is schorpioen en ik zat samen met Luke en Calum op Norwest Christian College.”
,,Ashton is ouder dan jullie dus?”
,,Klopt, hij is van negentien vierennegentig.”
,,Heb je broers of zussen?”
,,Nee, ik ben enig kind maar dat vind ik niet erg hoor.” Hij zet een glimlach op en ik moet lachen. Dat zag er grappig uit. ,,Uhm...jeetje dit lijkt wel een verhoor. Wat heb ik gedaan?”
,,Jij wilde me beter leren kennen!”
,,Ja jou, ik ken mezelf wel.” Ik begin hard te lachen. ,,Wat?”
,,Natuurlijk ken jij jezelf het beste, maar als je mij wilt leren kennen wil ik ook wat van jou weten. Dus ga nou verder, alsjeblieft.” Hij zucht even, maar gaat toch verder.
,,Oorspronkelijk heb ik blond haar, maar ik verf het in verschillende kleuren. Paars, groen, blauw, roze en nog veel meer andere kleuren. Ik heb groene ogen en groen is ook mijn favoriete kleur. Als ik een superheld zou mogen zijn, zou ik Spiderman willen zijn en Dragon Ball Z is mijn favoriete cartoon. Forest Gump is een geweldige film en T-Pain is cool. Ik ben een gamer, ik heb Snapchat en ik heb Twitter. Zo nu weet je alles over mij, nu andersom. Ik wil nu alles over jou weten.” Ik moet lachen en knik. Ik kijk hem aan en begin dan over mezelf te vertellen.

~Nola~

Ik schiet in de lach. Maakt hij nou een grapje of niet? Calum vertelde net dat hij zijn broek gescheurd had tijdens een optreden, dus voor vijftienduizend fans.
,,Meen je dit nou serieus?” Zeg ik lachend en ik kom niet meer bij als Calum knikt.
,,Dat is niet leuk, je hebt geen idee hoe ik me toen voelde.”
,,Dat kan ik wel raden. Je schaamde je dood.”
,,Klopt. Kan ik verder vertellen of blijf je me uitlachen?” Ik kijk hem aan en droog even mijn tranen weg. Omdat ik altijd moet huilen als ik hard moet lachen.
,,Ja, natuurlijk. Je kan verder vertellen, maar het was gewoon grappig.”
,,Dat merkte ik, maar goed mijn middelste naam is Thomas en ik ben 19 jaar. Ik zat dus samen met Luke en Michael op school. Mijn moeder komt uit Nieuw Zeeland. Ik wil niet als de beste overkomen, maar ik heb de meeste nummers geschreven voor de band.”
,,Wat ben ik blij om te horen dat jullie je eigen nummers schrijven. One Direction bijvoorbeeld, krijgt hulp van Kelly Clarkson en Ed Sheeran. Ik vind het altijd zo stom als je niet eens je eigen nummers kan schrijven.”
,,Schrijf jij wel je eigen nummers?”
,,Natuurlijk! Ik zou de liedjes van iemand anders niet eens willen zingen, dat vind ik echt niet kunnen.”
,,Als ik niet in de band zou zitten, zou ik gaan voetballen.”
,,Kan je goed voetballen?”
,,Ja, ik ben in tweeduizendtwaalf zelfs naar Brazilie gegaan, omdat ik uitgekozen was om bij het Australische voetbalelftal te voetballen.”
,,Dat is echt heel speciaal. Waarom heb je dat niet gedaan?”
,,Omdat ik verder wilde met muziek.”
,,Heb je nog artiesten die je goed vind?”
,,Katy Perry. Als ik met iemand vast zou zitten in een lift, dan met haar. Chris Brown zou ik heel graag willen ontmoeten, hij is echt goed.”
,,Hij is wel goed, maar ik mag zijn attitude niet zo. Hij denkt echt dat hij alles is en hij heeft Rihanna in mekaar geslagen. Als ik iets haat dan is het wel slaan.”
,,Heeft Zayn nooit iemand geslagen die in je buurt kwam dan?”
,,Nee, want anders zou ik nooit met hem verkering hebben, dat is echt een afknapper. Je moet degene gewoon vertrouwen waar je mee gaat.”
,,Wijze woorden Nola.”
,,Dank je.”
,,Nola, wij vervelen ons.” Ik kijk om en Melina en Luke kijken me aan.
,,Ik dacht dat jullie elkaar leerde kennen onder de boom.”
,,Hebben we allang gedaan. Wij weten alles over elkaar.” Luke kijkt me aan en glimlacht even.
,,Echt alles?”
,,Ja...nou ja, wat Melina mij verteld heeft dan.”
,,Willen jullie naar huis dan?” Ik kijk Lindy, Melina en daarna Amber aan.
,,Ja, ik wil ook wel naar huis.” Amber kijkt me nu ook aan.
,,Oké.” Ik sta op en loop naar mijn auto. De rest volgt me. Ashton gaat weer zitten en trekt Lindy weer op zijn schoot, hetzelfde doen Michael en Luke bij Amber en Melina. Ik stap voorin en Calum naast me. Ik kijk even achterom. De meiden vinden het prima op hun schoot, maar ik ben meer nieuwsgierig wat Liam en Niall ervan vinden. Harry is niet zo jaloers of bang om Amber kwijt te raken, Niall en Liam wel. Ach ja, we merken het vanzelf. Ik start de auto en zet de cd weer op. Meteen kijken de jongens op.
,,Hé, dat zijn wij!” roept Ashton.
,,Joh!” roep ik lachend terug en rij dan weg van het veldje, richting ons huis.

~Lindy~

Ik kijk uit het raam. De bomen gaan ons voorbij en ik hoor Amber en Melina hard meezingen. Ik daarentegen zit te bedenken hoe Niall gaat reageren. Ik weet dat ik me geen zorgen hoef te maken, maar waarom doe ik het dan wel? Niall is super, maar straks denkt hij dat ik verliefd ben op Ashton omdat ik op zijn schoot zit.
,,Waar denk jij aan?” Ik draai mijn gezicht om en kijk Melina aan.
,,Niall.”
,,Ahw, die zie je zo. Dan kunnen jullie weer lekker klef doen.”
,,Dat bedoel ik niet.”
,,Wat bedoel je dan?”
,,Nou, ik weet niet hoe Niall gaat reageren als hij ziet dat ik op de schoot van Ashton zit. Je weet dat hij bang is om me kwijt te raken, na wat er gebeurd is met Louis.”
,,Hoe denk je dat ik erin zit? Ik ben al helemaal bang. Liam is best wel jaloers, dat geef ik toe, kijk maar wat hij bij Lucas heeft gedaan.”
,,Meiden, jullie moeten ze wel vertrouwen.” Nola kijkt me aan via de achteruitkijkspiegel.
,,Ja, dat doe ik ook maar ik ben gewoon bang dat hij verkeerde dingen gaat denken.”
,,Welnee. Je hebt hem toch gezegd dat er niemand tussen jullie in kan komen? Hij vertrouwd je, vertrouw hem dan ook.”
,,Nola heeft gelijk.” Zegt Amber. ,,Liam en Niall vertrouwen jullie, maar jullie vertrouwen hun niet.”
,,Dat doen we wel.”
,,Laat dat dan zien. Maak je geen zorgen, ze kunnen zich heus wel inhouden en trouwens ik denk niet dat Niall meteen zal gaan slaan.”
,,Ja, behalve als jij Ashton voor zijn neus zoent.” Zegt Nola en kijkt me weer even aan.
,,Dat zal ik nooit doen. Ik hou van Niall.”
,,Nou dan, nergens om je zorgen om te maken Lin. Niet piekeren, dan krijg je rimpels.” Ik schiet in de lach. Dat zegt Nola altijd tegen ons, maar het blijft leuk.
,,Ik zal niks bij je proberen.” Ashton kijkt me aan.
,,Dank je.” Zeg ik terug en ik meen het. Als ik single was en niet verliefd was op Niall, mocht hij alles bij me proberen, maar ik hou van Niall en wil hem niet kwijt. Ik pak de hand van Melina. ,,Het komt goed.” Zeg ik en ze geeft even een zucht. Langzaam zie ik ons huis in ons zicht komen en haal diep adem. Ik kan niet wachten om Niall weer te zien, maar ik ben vooral benieuwd naar zijn reactie.

~Melina~

Nola rijdt de garage in en stapt als eerste uit. Ze opent de deur waar Lindy en Ashton zitten.
,,Als jullie nu van elkaar af gaan, zien Liam en Niall het niet.” Ze is slim. Ik doe wat ze zegt en Lindy ook. Blijkbaar net op tijd want de garagedeur zwaait open en Niall rent op Lindy af, waarna hij haar omhelst.
,,Ik heb je zo gemist.” Zegt hij tegen haar en legt zijn lippen op die van haar. Het ziet er echt heel schattig uit. Liam kijkt mij aan en ik ga naar hem toe, waarna ik mijn armen om hem heen slaat. Ashton, Luke, Calum en Michael stappen naar de jongens toe en geven ze een hand. Liam lijkt rustig, maar is dat wel zo? Wie zegt mij dat hij mij niet op de schoot van Luke heeft zien zitten? Met z'n allen lopen we de woonkamer in.
,,Heb je een leuke dag gehad?” Zayn slaat zijn armen om Nola heen.
,,Ja, ik heb Calum leren kennen, de rest van de jongens waren meer met Lindy, Amber en Melina bezig.” Meteen kijkt Liam op.
,,Bezig?”
,,Jezus Liam!” roept Nola.
,,Wat is er?”
,,Waarom denk je dat toch altijd?” Verbaasd kijkt hij haar aan. ,,Doe nou niet alsof je niet begrijpt waar ik het over hebt. Lucas was de enige die bezig was met Melina, Luke heeft alleen maar met haar gepraat. Vertrouw je Mel soms niet?”
,,Natuurlijk wel.”
,,Wat is dan je probleem?” Hij is stil. Nola ziet wit van woede en ik begrijp ook niet waarom Liam dat nou zo nodig moest zeggen, net nu het allemaal weer een beetje normaal ging tussen Nola en hem. Ik zie dat Zayn Nola even in zijn armen neemt, zodat ze weer wat rustiger kan worden.
,,Liam, waarom zei je dat?” Ik trek hem even mee naar het raam, waar het minder druk is, aangezien Ashton, Lindy, Amber, Michael en Niall druk in gesprek zijn. Niall is toch ook niet jaloers op Ashton.
,,Ik wil niet dat Luke iets bij je probeert.”
,,Waarom zou ik dat toelaten? Heeft Nola gelijk? Vertrouw je me niet?”
,,Jawel, ik vertrouw je.”
,,Maar?”
,,Hem niet. Ik vertrouwde Lucas ook niet en dat gevoel klopte. Wat als het ook bij hem klopt?”
,,Liam, natuurlijk is Luke hartstikke aardig en knap, maar dat betekend nog niet dat ik gevoelens voor hem heb. Bij Lucas was het anders, ik hield van hem omdat hij mijn ex was. Luke is gewoon een goede vriend, meer niet.”
,,En als hij wat bij je wilt proberen?”
,,Dat laat ik niet toe. Liam, begrijp het nou eens, ik hou van jou en van niemand anders.”
,,Het spijt me.” Ik zie dat hij het echt meent.
,,Zeg dat maar tegen Nola en tegen Luke. Ik snap namelijk heel goed waarom Nola zo boos werd.”
,,Ik snap dat ook.” Zegt hij en loopt dan naar Nola toe. Lindy en Niall komen naar mij toe.
,,En? Kan Liam weer normaal doen?” Lindy kijkt me aan.
,,Ja, hij wilt me gewoon niet kwijt, dat is alles. Hij dacht dat Luke iets wilde proberen, maar ik heb hem heel duidelijk gemaakt dat ik dat niet wil.”
,,Liam kan soms heel jaloers zijn en ik weet dat het vervelend kan zijn, maar hij bedoeld het goed.” Niall legt even zijn hand op mijn schouder. ,,Je hebt geen idee hoe vaak Liam het over jou had tijdens onze tour. Zo vaak dat wij er gek van werden en wij worden niet zo snel gek van Liam. Hij houdt gewoon super veel van je en wilt je niet kwijt.”
,,Dat weet ik en daarom heb ik hem dat ook verteld. Ik wil hem ook niet kwijt.”
,,En hoe vaak dacht jij aan mij?” Lindy kijkt Niall aan en glimlacht even flirterig.
,,Heel vaak.”
,,Hoe vaak is heel vaak?” Niall glimlacht en legt daarna zijn lippen passievol op die van haar. Ik vind het zo leuk om dit te zien. Dat Niall en Lindy zo gelukkig zijn is echt super en ook Nola en Zayn. Liam komt terug naar mij en slaat zijn armen om me heen.
,,Nogmaals sorry dat ik zo uitviel.”
,,Het is al goed.” Zegt Luke en staat naast ons, samen met Michael, Calum en Ashton. Luke steekt zijn hand uit naar Liam, die hij pakt. Zal dit dan het begin zijn van een vriendschap?


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 15 maart 2015 - 10:39:
Luke en Liam gaan so wie so beste vrienden worden!
Melina heeft nu een lief vriendje en een leuke beste vriend... MAG IK HAAR LEVEN OVERNEMEN?!
Xx


LoveMichael
LoveMichael zei op 13 maart 2015 - 20:31:
nog maar 3 hoofdstukken en dan epiloog


5sosxx
5sosxx zei op 13 maart 2015 - 20:30:
nee niet bijna over


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 13 maart 2015 - 20:29:
nee het mag niet bijna over zijn!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 13 maart 2015 - 7:48:
Liam vertrouw Mel eens!! Jeesz!
Ik vind et jammer dat et verhaal bijna over is