Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » 01 een achtjarig gedicht

Schrijfwedstrijden

16 maart 2015 - 19:20

210

1

326



01 een achtjarig gedicht

In het eerste jaar droeg je me van het podium en kuste je me op mijn mond
In het eerste jaar verklaarde jij mij de liefde en kochten wij samen de flat

In het tweede jaar bracht je haar thuis en zei je dat het moest
In het tweede jaar gaf je mij een ring, maar haar het huis

In het derde jaar zei je dat je van me hield, maar kuste haar op de mond
In het derde jaar zong je de sterren van de hemel, maar negeerde je je eigen ster

In het vierde jaar opende je je hand, met een ring in de palm
In het vierde jaar zei je dat het moest

In het vijfde jaar stond je bij het altaar en kuste je haar
In het vijfde jaar verloor ik mijn beste vriend voorgoed

In het zesde jaar belde je me op ‘’ik heb een zoon''
In het zesde jaar kon ik het niet meer aan, zei gedag

In het zevende jaar vond je dan eindelijk de brief en liepen de tranen over je wangen
In het zevende jaar besefte je pas goed hoe veel ik van je hield

In het achtste jaar had ik je eindelijk weer bij me en keken we samen neer op de wolken





Voor mensen die niet in het fandom zitten, dit is Harry/Louis


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 17 maart 2015 - 19:13:
Aahw Larry