Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 41

Marry me or die (Draco Malfoy)

18 maart 2015 - 15:28

358

0

189



Hoofdstuk 41

(Artemis pov)
Rebel zet me veilig af op de grond van The forbidden forest. "Dankje, kleintje. Zonder jou was ik nooit hier geraakt." Zeg ik terwijl ik hem een aai geef. Je krijgt nog een appeltje, maar nu moet ik naar het kasteel want mijn vader zal wel ongerust zijn." Ratel ik tegen Rebel. Deze hinnikt alsof hij alles begrijpt van wat ik zeg, wat misschien ook wel zo is.

"Dag vader." Fluister ik stil vanonder mijn onzichtbaarheids mantel. Zijn schouders gaan van het verschieten een beetje omhoog maar hij herstelt zich snel. "Volg me." Fluistert hij terug. Braaf doe ik wat hij zegt en ik volg hem naar het schoolhoofd kantoor. "Dag mijn lieve Artemis." Hoor ik een bekende stem zeggen. Mijn blik gaat op de stem af en ik zie het schilderij van mijn grootvader. "Hallo, opa." Ik kijk beschaamd naar mijn schoenen. "Schaam je maar niet, jij kan er ook niets aan doen." Zegt hij bemoedigend tegen me. Ik kijk glimlachend naar hem op en Albus heeft een brede glimlach op zijn gezicht. Waar is mijn dochter en Nuvi? Zijn ze veilig hier geraakt?" "Ja, ze zijn op jou kamer. Hoe ben je hier eigenlijk geraakt?" Vraagt Snape nieuwsgierig. "Met rebel." Antwoord ik met een glimlach. Vragend trekt hij een wenkbrauw op. "De terzieler die me naar de Mansion gebracht had. Hij is om één of andere reden gebleven." Zeg ik schouder ophalend. "Ja, sommige terzieler hechten zich aan een persoon." Zegt mijn grootvader. "Ik ga Draco's nek omwringen." Snauwt Snape. "Vader, hij kan er niets aan doen. Hij moest wel weggaan, anders was het helemaal mislult." Verdedig ik Draco. "Als hij u niet zwanger gemaakt had, dan moesten we deze maatregelen niet nemen." Zegt hij streng. Schaamrood verspreid zich over mijn wangen. Snel kijk ik naar de grond, niet in staat om mijn vader in de ogen te kijken.

(Draco pov )
De zwarte raaf, Corvus, van Artemis komt aangevlogen. In de brief staat:

Beste Draco.
Ik ben veilig. Stuur Corvus terug en gebruik steeds andere uilen om me te contacteren. Doe niks stom, ik wacht op je. Btw: ik ga lid worden van the order of the phoenix.
Veel liefs.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.