Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 42

Marry me or die (Draco Malfoy)

18 maart 2015 - 15:29

491

0

183



Hoofdstuk 42

(Draco pov)
Ik beantwoord de brief vluchtig:

Beste Artemis
denk aan onze baby. Ga niet in the order of the phoenix. Als je sterft heeft ons kind geen moeder meer.
Ik mis je. Hopelijk zien we elkaar snel weer.
Heel veel liefs
Draco

Al 5 dagen zijn verstreken sinds ik de brief met Corvus heb verstuurd. Ik begin me een beetje zorgen te maken of ze nog wel veilig is. Ik heb liever dat ze onmiddellijk stopt met the order of the phoenix. Het is levens gevaarlijk en het liefst verstop ik haar op mijn kamer onder mijn bed. Ik mis haar enorm maar ik besef dat het veiliger voor haar is op Hogwarts.

Eindelijk, na 10 dagen zonder antwoord krijg ik een uil aan. Het is een heel kort briefje.

Hallo
Ik heb het heel druk. Ik werk mee aan de radio zender PotterWatch. Meer kan ik je niet zeggen aangezien je in het vijandige kamp verblijft.
Ik doe het voor onze dochter. Ze moet in een mooie wereld opgroeien, niet in een wereld van assen.
daag
Artemis

Wanneer ik de brief wil beantwoorden, hoor ik de stem van mijn vader op de gang. "Draco, maak je klaar. We moeten op een lange missie voor the dark lord." Roept hij voordat ik zijn voetstappen hoor wegsterven op de gang. Meteen stop ik alles weg en maak me klaar om te vertrekken. Waarschijnlijk een zeer riskante opdracht, aangezien we nog steeds niet aan de goede kant staan op het lijstje van Voldemort.

(Artemis pov)
Fred en George komen me ophalen voor een nieuwe uitzending van PotterWatch. "En, ben je er klaar voor Huntertress?" Vraagt George lachend. Huntress is mijn bijnaam voor de zender. "Yup, helemaal." zeg ik met een brede glimlach. "Dan beginnen we eraan!" Roepen Fred en George enthousiast in koor. Een lach rolt over mijn lippen.

Samen met Fred, George en Leo gaan we nog iets drinken en bespreken hoe we de volgende aflevering gaan aanpakken. Plots word het warm in mijn broekzak. "Secondje jongens, mijn gloednieuwe D.A. munt probeert me iets te vertellen." Zeg ik terwijl ik hem uit mijn broekzak vis. Ze trekken grote ogen naar me op. "Sinds wanneer zit jij ook in de D.A.?" Vraagt George. "Sinds ik alles aanneem om de kans te vergroten Voldemort te verslaan." Antwoord ik zelfzeker. "You go girl!" Roepen Fred en George weer in koor. Beide met de typishe deugnieten grijns op hun gezicht. Ik bekijk de munt. Om 5 uur in the room of requirement. Ik zou er zijn. "Schatjes. Kunnen jullie me alstublieft afzetten? Ik heb nog twee dingen te doen en ik zou zeer graag mijn dochtertje nog willen zien." Zeg ik met een zoete glimlach. "Ik hoop echt dat ze veel van je weg gaat hebben. Malfoy is een bange wezel, maar jij, jij bent een vrouw met pit." Zegt Fred trots. George en Leo knikken overtuigend. "Goh, bedankt." Zeg ik met rode wangen. "Maar vergeet niet, Draco staat aan onze kant." Met dat gezegd zijnde, was het gesprek afgelopen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.