Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 46

Marry me or die (Draco Malfoy)

18 maart 2015 - 15:32

586

0

163



Hoofdstuk 46

(Artemis pov)
Hij neemt me mee naar de room of requirement. Daar staat een prachtig hemelbed voor ons klaar. Even dacht ik nergens aan, terwijl hij me optilt en me op het bed legt. Hij hangt over me heen en ik buig me naar hem toe. Onze lippen kussen elkaar passioneel. "Ik heb je zo gemist, Artemis." Zucht Draco als onze hongerige lippen even van elkaar verwijdert zijn. Zonder te antwoorden begin ik hem terug te kussen, alsof mijn leven ervan afhing. Na enkele minuten laat ik zijn lippen los en draai ik ons om, zodat ik boven op hem beland. Snel trek ik al zijn kleren uit, zijn lichaam was bleek en een beetje ingevallen. Nog steeds is hij prachtig. Ik plant kusjes over heel zijn lichaam. Wanneer ik bij zijn penis ben kijk ik hem ondeugend aan. In zijn prachtige grijze ogen zie ik een orkaan van lust. Mijn lippen sluiten zich om zijn eikel en zachtjes zuig ik erop. Zijn zachte kreuntjes winden me nog harder op. Mijn ene hand sluit zich om zijn ballen waardoor hij een luidere kreun laat. Ik verhoog het tempo. "Sssstop. iik ga..." Meteen stop ik en Draco kust me terug hongerig. Langzaam doet hij al mijn kleren uit en gooit ze één voor één op d grond. Zijn handen gaan over heel mijn lichaam. "Draco." Fluister ik in zijn oor. Hij is zo opgewonden dat hij niet langer kan wachten. Eerst zorgt hij ervoor dat hij weer vanboven ligt en ik voel hoe hij in me glijd. Een zucht van genot verlaat mijn mond. Door het lange wachten duurt het niet lang voordat we beide schokkend klaarkomen.

"Gaan we naar Eleanor kijken, Artemis?" Vraag Draco wanneer we ons na een lange tijd aankleden. "Ja, natuurlijk." Zeg ik enthousiast. Samen wandelen we naam mijn kamer. Nuvi kijkt verbaasd op als hij Draco zit. "Hallo, Nuvi" Zeggen Draco en ik vrolijk. "Hallo." Zegt hij terug met een grote glimlach. Hij haalt Eleanor uit haar wiegje en legt ze in de armen van Draco. "Wauw, ze is zo mooi. Ze is ook zoveel gegroeid sinds de laatste keer dat ik haar zag." Draco kijkt trots naar zijn kleine dochter. "Draco... Sorry dat ik het nu vraag maar... Waarom heeft de Voldemort jou naar hier gestuurd?" Mijn hart bonkt in mijn keel. Ik wil Draco niet verliezen. Met een gepijnigde uitdrukking op zijn gezicht kijkt hij naar de grond. Zijn mond gaat wel open maar hij fluistert te zacht zodat ik het niet kan horen. "Wat zeg je, mijn lieve Draco?" Vraag ik hem op dwingende toon. "Ik moet Harry Potter uitleveren aan de Dark Lord wanneer hij naar Hogwarts komt." Een opgeluchte lach rolt over mijn lippen. "Dat zal nooit gebeuren. Harry is niet zo stom om naar hier te komen. En nog eens iets, jij kan je beter niet laten zien hier op school, voor jou is het hier niet veilig." Ga ik over op een ander onderwerp. "Je zal wel gelijk hebben, ze denken dat ik aan Voldemorts kant sta.." Antwoord hij.

(Draco pov)
Voldemort was er zeer zeker van dat Harry wel zou terug keren. Maar ik wil Artemis niet ongerust maken en daarom ga ik er gewoon niet verder op in. Natuurlijk hou ik enorm veel van haar, maar Harry Potter moest zijn eigen boontjes maar doppen. Ik heb zijn leven al één keer gered, een tweede keer zou onmogelijk zijn. En ik had een plicht, ik moest mijn famillie beschermen. Ik hoop dat Artemis me ooit zal kunnen vergeven.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.