Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 50

Marry me or die (Draco Malfoy)

18 maart 2015 - 15:36

614

1

192



Hoofdstuk 50

11 jaar later

(Artemis pov)
In al die jaren heeft Draco Malfoy mij niet gevonden. Samen met mijn dochter Eleanor en zoontje Ethan woon ik in de dreuzel wereld. Harry en Ginny wonen even verderop in de straat. Ze hebben twee zoontjes James Sirius Potter en Albus Severus Potter. Ginny is zwanger van haar derde kind nu. Ik snap niet hoe ze het doen. Twee kinderen is al zo vermoeiend. Ik heb dan nog geluk dat ik samen met George en Angelina woon, zodat ik niet alle zorgen altijd op mezelf moet nemen. Hun zoon Fred is even oud als mijn zoontje, ze spelen altijd samen zonder al te veel ruzie te maken. De brieven van Hogwarts liggen voor me op tafel. Eleanor gaat voor haar tweede jaar en Ethan gaat voor de eerste keer. De spullen zijn we al met zijn alle gaan halen in de wegisweg. Eleanor heeft vorig jaar een mooie zwarte kat als huisdiertje gekozen. Ethan een prachtige bruine uil. Gelukkig dat de kat de uil met rust laat. Ethan komt naar me toe en kijkt me aan met zijn donkere ogen. In tegenstelling tot Eleanor, zij heeft de vibrerende grijze ogen van haar vader. "Wat is er, Ethan?” Vraag ik hem bezorgd. Hij kijkt heel bedenkelijk voordat hij antwoord. “Waar is mijn papa? Ik wil ook zo'n leuke papa als George.” Zegt hij op een zeurderige toon. Een steek gaat door mijn hart. Hoe moest ik mijn zoon immers vertellen dat zijn papa niet eens weet dat hij er is?

We staan op perron 9¾ en Ethan houdt bang mijn handje vast. “Mama, zal ik het goed kunnen?” Vraagt hij met een droevig stemmetje. “Natuurlijk ga je het kunnen. Je bent mijn zoon. Wij zijn sterk.” Zeg ik met een glimlach. “Ja, wees maar niet bang broertje, ik bescherm je wel.” Zegt Eleanor, terwijl ze trots naar haar kleine broertje kijkt. Ethan lacht naar haar. “Zul je mij ook beschermen?” Vraagt Fred op een schattig toontje. Een blos verschijnt op Eleanor's wangen. “Natuurlijk!” Roept ze. Een glimlach siert mijn lippen. George en Angelina lachen hardop. “Jullie zijn een schattig koppeltje.” Plaagt George. “Niet!” Roepen Fred en Eleanor te samen uit. Beiden zien ze zo rood als een biet. “Artemis.” Hoor ik plots een stem zeggen. Ik kijk op en zie Draco Malfoy. Mijn hart slaat in mijn keel maar dat feit probeer ik te negeren. Nog steeds ben ik boos op hem. “Wat doe je hier?” Bijt ik hem toe. “George heeft me vertelt dat ik naar hier moest komen. Laat me alstublieft met je praten. Ik heb zoveel spijt van alles en ik mis je.” Fluistert hij beschaamd. “We gaan daar staan.” En samen wandelen we weg van mijn kinderen.

Na een lange tijd gepraat te hebben beslis ik om hem voor te stellen aan zijn kinderen. “Eleanor, Ethan. Dit is jullie vader Draco Malfoy.” Zeg ik. Met twee kijken ze Malfoy met open mond aan. Ik werp een vernietigende blik op George maar hij kijkt naar me met een grote glimlach op zijn gezicht. Wanneer ik terug naar Malfoy kijk, zie ik tot mijn verbazing dat er dikke tranen over zijn wangen rollen. “Jullie zijn al zo groot.” Zeg hij met een verstikte stem. Daarna omhelst hij ze alle twee. “Ik beloof jullie elke week te schrijven, dan kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Ga nu maar snel naar de trein, hij gaat zo vertrekken.” Zegt hij met nog steeds tranen in zijn ogen. “Dag papa! Dag mama.” Beiden komen ze naar me toe en geven me een dikke knuffel. Ik ben blij dat ze nu weten wie hun vader is maar de rest, zou de tijd moeten uitwijzen.

THE END


Reacties:


Liekekusje1D zei op 19 maart 2015 - 17:53:
Omgggggggg!
Het is het einde maar ik hoop dat Draco en Artemis weer samen komen.
i love it x