Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » Kisses

~ Teacher Payne ~

6 april 2015 - 22:56

655

9

417



Kisses

Image and video hosting by TinyPic Like this one so much <3

Harry

Iets wat betwijfeld staar ik naar de foto's. Maar besluit ze toch online te gooien het zal ze leren. Inmiddels zit ik weer in mijn eigen huis. Spijt heb ik er niet van ik wilde mijn wraak op Gabriella en die heb ik gekregen. Als nu ook nog dat leraartje word ontslagen heb ik helemaal wat ik wil. Ik klap mijn laptop snel dicht als de bel door het huis galmt en ik weet wat me te wachten staat. Met een diepe zucht trek ik de deur open en al snel sta ik tegen de muur geduwt met een overigens bloed mooi meisje. ,,Laat me op zijn minst de deur dicht doen.'' Lach ik zachtjes. Waarop ze haar hoofd schud en met haar voet de deur hard dichtknalt. ,,It's Sexytime Styles.'' En met dat trekt ze me mee naar boven.

Liam

Gabriella slaapt nog steeds in mijn bed. Morgen is het weer een normale schooldag dus besluit ik nog even in mijn mail te kijken. Lesvoorbereidingen heb ik al gedaan maar zodra mijn oog op een anoniem mailtje valt worden mijn ogen groot en valt mijn kop thee met een klap op de grond. ,,Dit kan niet waar zijn.'' ,,Wat kan niet waar zijn?'' Mijn ogen vliegen naar de deur waar Gabriella staat. ,,Wat doe ik hier eigenlijk? ,,En Wat kan niet waar zijn?'' ,,Je lag in de bosjes te slapen. ,,Iemand heeft foto's gemaakt van ons en die zijn misschien een soort van gelekt.'' Snel wend ik mijn blik af voor de reactie. Maar het blijft verrassend kalm na een aantal minuten durf ik op te kijken. Daar staat ze dan tranen lopen over haar wangen en haar handen zitten verstopt in haar haren waar ze hopeloos aan begint te trekken. Ik snel naar haar toe en zak voor haar neer. ,,Rustig oke, ik raak op zijn minst mijn baan kwijt maar dat wil niet zeggen dat er iets met jou gebeurd.'' Haar ogen worden groot en ze kijkt me gebroken aan. ,,Jij mag hier niet voor ontslagen worden Liam tenslotte heb je een relatie met Mevrouw Dark.'' Hierbij wend ze haar hoofd af en kijk naar haar schoot. Ik zie de gelegenheid om mijn vingers onder haar kin te leggen en haar hoofd omhoog te duwen. ,,Voor jou heb ik alles over.'' en dan doe ik het onmogelijke ik druk mijn lippen op de hare en het moment voelt geweldig.

Gabriella

Er gaat van alles door me heen maar hem wegduwen dat dan weer niet. Ik sla mijn handen strak om zijn nek terwijl de zijne zich om mijn middel binden. zijn tong glijd over mijn onderlip maar na even twijfelen geef ik toe aan mijn gevoelens en strelen onze tongen een gevecht tussen lust en liefde. Heel zachtjes duwt hij me naar achter tegen de grond en gaat boven me hangen. Onze kus verbreekt echter niet maar zijn handen verplaatst hij naar mijn wangen. Na nog een aantal minuten lijkt mijn adem wel volledig op te zijn en verbreken we de kus. Het blijft stil op ons gehijg na. ,,Het spijt me.'' Verbaasd over mijn eigen woorden kijk ik naar Liam die net zo verbaasd blijkt te zijn als mij. ,,Had je er spijt van?'' Een vlaag van teleurstelling komt in zijn ogen te staan. ,,Nee ik dacht alleen dat jij het niet leuk vond aangezien je al met iemand bent en dat het alleen opwelling was en ik weet nie--'' Zijn lippen zitten alweer op de mijne en ik geniet van zijn zachte volle lippen. Veel te snel haalt hij ze weer van de mijne af. ,,Dit was om je stil te krijgen.'' Waarna hij nog een plagend kusje op mijn kaak drukt en in de keuken verdwijnt mij compleet verdwaasd achter latend.

Dit is een klein stukje sorry daarvoor maar ik ben morgen jarig dus en heb stage dus ga vroeg mijn bedje in er komt morgen zo ie zo weer een stukje x


Reacties:

1 2

xHiimacookie zei op 18 april 2015 - 12:06:
Hier moet ik ook nog op reageren goddamn


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 april 2015 - 20:03:
niceee


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 11 april 2015 - 13:11:
Nog gefeliciteerd! (Had ik ook al via Insta gedaan =))
Xx


5sosxx
5sosxx zei op 9 april 2015 - 21:29:
nog gefeliciteerd
goed hoofdstuk!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 7 april 2015 - 21:34:
Gefeliciteerd babe, super leuk!
-xoxo