Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Achtergelaten » H1

Achtergelaten

12 juli 2015 - 15:23

200

0

179



H1

Het is nog vroeg als Josie wakker wordt. Ze kijkt naar Elise en Jayden. Dan loopt ze naar haar tas die ze snel had ingepakt. Ze haalt er een banaan en een half pak drinken uit. Dan loopt ze naar Elise en Jayden toe en maakt ze wakker. ‘Pssst.’ Josie loopt naar Jayden toe en verschoont zijn luier. Ondertussen is Elise ook wakker geworden. Ze eten heel snel en na het eten pakt Josie haar tas weer in. Elise houdt Jayden bij hun en ze gaan op weg.

Als ze bij een meertje komen hoort Elise haar naam. 'Elise, Elise, kom hierheen! Kom hierheen samen met Josie en Jayden!' Josie vraagt: 'Elise, ken je die?' 'Ikke nie wete', zegt Elise.

Dan horen ze Jayden huilen. 'Ik denk dat hij papa en mama mist, net zoals wij. 'Kom jongens, zegt Josie.' Snel staan ze op en lopen ze verder. Als Elise voorbij de boom is, hoort ze het weer: 'Elise, Elise, Kom hierheen! Kom samen met Jayden en Josie!' Nu schrikt Elise wel en begint zachtjes te huilen. Maar niet zacht genoeg want Josie hoort het. Ze loopt naar haar kleine zusje toe en zegt: 'Alles komt goed. Wij zijn bij je.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.