Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Piet Kaaskoning Boek I: The Baconing » Het zaterdag avond koor

Piet Kaaskoning Boek I: The Baconing

28 april 2015 - 19:29

767

0

198



Het zaterdag avond koor

‘Planeet Casa Di Porco in beeld!’ Dimitri zette de snelheid lager. Ah zijn thuis. Waar hij als zeugeling was opgegroeid. Piet was weer wakker geworden, jammer, maar hij beloofde dat hij op het kritieke moment zou slaapwandelen. Piet stond op en zei: ‘Ik moet scheiten!’ George reageerde: ‘Dat kan toch niet? Alle wc’s waren toch verstopt?’ ‘BOEIE!’ riep Piet terwijl hij zijn broek omlaag trok. Vinny sloeg Piet met zn staart van 4 meter. Piet vloog bewusteloos naar de wc en landde precies op de wc en poepte terwijl hij bewusteloos was. Alle feces landde precies in de air lock. Porcbeard liep langs. ‘Ah jakkes, wat stinkt het hier, even de deur opendoen om te laten luchten’ Porcbeard deed de airlock open, alles wat erin zat werd weggezogen. Piet en Porcbeard werden ook naar buiten gezogen. Porcbeard was op slag dood. Piet was immuun voor de koelte in de ruimte omdat hij de meteorenkabouter is. Dus hij zette koers naar Casa Di Porco als een meteoor. Totaal volgens plan dacht Piets onderbewustzijn. Ondertussen was iedereen op het schip hysterisch aan het schreeuwen: ‘Jou zus heeft het hele plan verpest! Het maakt me net uit wat er met Piet gebeurd, maar zijn slaapwandelmodus was onze enige redding.’ ‘NOOOEEES!’ ‘Oeps sorry jongens, ik had moeten zeggen dat mijn zus debiel is... was.’ ‘Maar gelukkig heeft ze nog een tweelingzus die ook toevallig spion is en toevallig ook net zo debiel. Toevallig is ze nu ook aan boord.’ ‘Hallo iedereen mijn naam is Beardporc Three-minus-one-eye. Hé waar is deze knop voor.’ Opeens waren overal alarmen. Dimitri schreeuwde: ‘We storten neer!’Er klonk een zwoele robotstem: SELFDESTRUCT SEQUENCE INITIATED! ESTIMATE TIME OF IMPENDING DOOM IN: THREE. POINT. ONE--
EXPLOSION NOISES
 
Voordat iedereen ontplofte midden in de ruimte, ging Vinny in de startblokken, hij at iedereen op en vloog door de ruit. In dezelfde 2 seconden, had hij ook alle wapens opgegeten en alle andere bagage, eigenlijk had hij het hele schip opgegeten. Alles explodeerde in Vinny’s mond. Hij deed zijn spuitgat open en alle rommel vloog eruit. Alles wat van waarde was bleef achter in zijn mond.
Hij zweefde rustig naar Casa Di Porco dat nog ongeveer 23.000 kilometer ver was. Na drie uur bedacht hij dat hij zijn turboknop wel aan kon doen. Uit zijn zij kwamen enorme motoren die groter waren dan hijzelf. Met een snelheid van 22.990 kilometer per seconde vloog hij naar de planeet. Hij stopte 1 kilometer voor de grond. Onder hem was een krater waar een kabouter in lag.
Hij zweefde naar beneden en at Piet op en vloog weer verder richting Pumbaville. In de mondholte van Vinny had de rest van de party een theekransje. Maar er was iets aan de hand. Ze zaten in de mond van een walvis. Dimitri beschuldigde George van verraad. Door hem zaten ze nu in een void. ‘HUH?! Waarom beschuldig je mij hiervan het is allemaal de schuld van jouw debiele zusters!’ schreeuwde George. ‘In mijn hele leven ben ik nog NOOIT zo beledigd. Porcbeard en Beardporc waren dan wel debiel, maar ze hadden geen kwaad in de zin, daarom is het jouw schuld.’ ‘Dat slaat dus echt nergens op.’ Piet kwam tussenbeide en begon te rappen:

Yolo jongens super swag,
nigga bitches mijn woorden hebben lagg.
Vanochtend kon ik niet goed scheiten
maar dat is aan jullie te verwijten.
Ga nu weg, huilen bij je moeder,
want jullie moeder is een loeder.

Piet stak zn handen voor zich uit en begon op de beat te djensen. Met zijn handen maakte hij rapbewegingen.

Willen jullie uit dit hol?
stop dan met ruzien als een mongool.
Één, twee, drie of vier,
we hebben nooit plezier.
Dit komt door jullie gejank,
Ik lig nog liever thuis op de bank.

Ineens kwamen er random mensen uit de void en begonnen mee te bewegen op de beat.

Zien jullie deze flash-mob,
mijn swag en talent zijn 100% top!
Jullie kunnen niet beter in jullie dromen,
aan die waarheid kan je niet ontkomen.
Mijn woorden zijn zo zoet als honing,
daarom noemen ze mij de kaaskoning.

In de achtergrond zong een koor:

Ooooh dissss, Piet is de koning, hij is de man, beter dan hem daar heb je niet van. Ooooh dissss, Piet de ster, vallend als een meteoor, hij is DE kletsmajoor.

George ogen waren groot zijn gezichtsuitdrukking verbaast. Op de achtergrond was er allemaal vuurwerk. Er klonk disco muziek met de bijpassende lichtflitsen die uit lampen tegen de bovenkant van Vinnys mondholte vastzaten. Het koor begon op te ruimen, toen ze klaar waren roepte ze nog naar Piet: ‘Tot volgende week!’ en ze verdwenen weer in de void. Toen het spektakel voorbij was duurde het nog een paar minuten voordat hij iets zei: ‘Vinny krijgt geen snacks meer.’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.