Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » P!nk » P!nk on the road » Het begin van iets totaal anders

P!nk on the road

31 mei 2009 - 23:51

787

0

367



Het begin van iets totaal anders

P!nk liep naar boven en ik wachte daar in het grote huis,
Eerlijk gezegt is het geen huis meer dacht ik.Maar een villa,
ik probeerde niet te denken aan wat er komen zou, stiekem voelde ik me bang,maar ook heel gelukkig, Wie had dit nou gedacht ik in het huis van p!nk heel de nacht, zwemmen B&J ijs eten en komedie's kijken,
Of was het soms een lokkertje... tja me P!nk weet je het natuurlijk nooit..
ze kwam bendenen een handoek omgeslagen en ze had een bikini voor me vast.
Ik bekeek mezelf en ik bekeek pink ik was een veel dikker meisje,niet dik dik maar stevig,in tegendeel tot p!nk.
Ik ben een meisje met donker haar, simpel maar mystirieus, kon ik haar wel hendelen? P!nk kuchte en ik keek haar aan. "Moet je niet eens gaan omkleden,Ik wacht niet hoor.." Ze gooide de goude bikini naar me toe en liep de deur uit er kwamen 4 hondjes naar haar toe. Ze praatte alsof het haar kindjes waren en vertroetelde ze ik dacht of ze dat ook bij mij zou doen.
Zero sprong op naar de honden en begon te kwispelen. Zero is een eenzame hond. Net zoals ik.
ik kleede me om in de wc bekeek mezelf in de spiegel en zag dat ik er geweldig uitzag.
Ik loop naar buiten en P!nk ligt eral in "Kom myl, kom nou" ze spatterede speels en bekeek me van top tot teen. Ik liep langzaam het water in, kreeg een rilling van de kou en zwom naar Pink. Pink dook onderwater door mijn benen door Klimde in mijn rug en begon woorden te fluisteren ik merkte nu pas hoe klein ze was. Oké ik ben niet veel groter maar toch.
Speels dook ik onder we waren samen onderwater. ze klom weer in me en we kwamen bovenwater nu niet meer op mijn rug, maar dicht bij mijn gezicht,
ze streelde een lok uit mijn gezicht keek me aan en kuste me zachtjes, stout maar lief. haar hand onderwater voelde ik over mijn ruggaan niet meer in rondjes, ze sloot haar benen om me heen haar andere hand ging door mijn haar. ze sloot mijn ogen ik sloot de mijne. Ik bedacht me niet, ik streelde haar zachtjes in haar nek ze pakte mijn hand en liet het langzaam naar beneden zakken. ze stopte met zoenen en keek me uitdagend aan langzaam voelde ik haar warme lichaam tegen de mijne.Een hand op haar borst de andere op haar heup waar een getattooeerde draak staat.
ze fluisterde zachtjes in mijn oor dat we beter uit het water konden gaan,
ik liep naar het trapje met pink in mijn armen.

in de woonkamer aangekomen zei ze dat ze zich ging omkleden ze legde haar handoek neer en zei dat ik daar beter op moest gaan zitten anders zou de bank zeik nat worden.
P!nk ging de trap weer op richting naar boven en ik zat daar met de vijf honden.
zero was ontzettend blij, net zoals ik eigenlijk.
De telefoon ging, Niet de bekende ringtoon maar een totaal andere,
Ze riep dat ik hem maar moest opnemen.
Ik pak de telefoon en kijk wie het was er stond op Carey dus ik roep weer terug naar haar "Tis Carey" "Neem maar op" riep ze terug.
"Hoi, met Myl" "Hoi ehm, dit is ehm Carey, mag ik Alies even.."
"Die is zich aan het omkleden" "Oh,dan praat ik wel even met jouw.. of moet ik terug bellen" "Wat jij wil" ik hoorde zijn ademhaling door de telefoon heen "Dus, Jij bent een vriendin van Alies, heb je nog nooit gezien volgens mij" "ehm, Nee ik ken haar pas sinds vanavond.." Antwoorde ik voorzichtig.
"Pas op hoor Myl, ze doet de gekste dingen met je.." Hij lachte "wat hebben jullie al gedaan.." het was even stil "gezwommen.. en in het cafe gekletst..."
"Oke,Weetje ik bel zo wel even terug.. Makkelijker voor jouw"Hij lachte lief en ik zei : "Ik zou je nog wel ontmoeten".

P!nk kwam in een slaapjurkje beneden. Ze keek me lief aan.
"Weetje Myl, je hebt zo je charmes, en ik denk dat ik daar wel op val, Carey zou je geweldig vinden." "Hij klonk een beetje.. Verbaasd.." Pink antwoorde : "hij houdt er niet van als ik iemand die ik een paar uur ken mee naar huis neem.. Hij gaat jouw wel mogen" Ze knipoogde "Ik liep weer naar boven om me om te kleden plofte eventjes op bed en ik liet het allemaal eventjes bezinken.

De avond verliep gezellig, romantisch en uiteidenlijk werd ik wakker met P!nk half over me heen, Zachtjes snurkte ze, eigenlijk is het meer ronken.
Ik deed me ogen weer dicht en viel in slaap.
toen ik wakker werd was ze al uit bed.
Ik loop naar beneden en P!nk is bezig aan een ontbijtje.
We ontbijten, kleden ons aan en ze brengt me weer thuis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.