Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Famous • Harry E. Styles » ONE

Famous • Harry E. Styles

8 mei 2015 - 21:47

826

0

188



ONE

Ik liep Kyra's huis binnen.
"Kyra! Waar ben je?" Riep ik. Ik hoorde wat gestommel van de trap af komen.
"Hier ben ik schat" zei ze, en kwam vrolijk de huiskamer binnen. Ze wilde me kussen, maar ik drukte haar van me af.
"We moeten praten" zei ik.
"Dat klinkt niet goed" zei ze.
"Het spijt me dit te moeten doen Kyra" zei ik.
"Wat?" Vroeg ze. Haar ogen werden groter.
"Het is over tussen ons" zei ik. Geschrokken keek ze me aan. Ze zei niets. Ik zei ook niets.
"Het spijt me" zei ik.
"Zak. Ik had het ook kunnen weten. Je bent geen haar beter dan iedereen zegt! Ongelooflijk dat ik jou heb verdedigd tegenover mijn vrienden en familie!" Zei ze kwaad. Ik staarde voor me uit, en probeerde haar woorden me niet te laten raken. Ik probeerde het elke keer weer, al wist ik dat ik het niet kon.
"Heb je een ander? Was het waar wat er in de bladen stond?!" Vroeg ze boos.
"Nee. Ik zou je dat nooit aandoen" zei ik oprecht.
"Nee tuurlijk niet. Harry Styles zou dat nooit doen! De naam Harry Styles word al automatisch met vreemdgaan gelinkt! Hoe heb ik zo stom kunnen zijn om met jou aan te pappen!" Riep ze kwaad.
"Fine, Kyra, geloof jij toch lekker wat de media zegt! Alsof het ook nog iets uitmaakt wat ik zeg! Jij gelooft toch wel wat je zelf wil!" Riep ik kwaad. Ik sloot mijn jas en snelde het huis uit. Kyra was niets beter dan de rest. Ze was alleen maar bij me voor mijn geld en status. Ik stapte in de auto. 5 jaar geleden had ik me aangemeld voor de Xfactor. Daarna was het ontzettend snel gegaan. Te snel voor mij. Ik kon het niet bevatten. Meisjes die voor je flauwvallen, en gillen. Het was raar. Ik schrok er elke keer weer van. Overal waren persfotografen. De enige manier om dit te overleven was door je voor te doen als iemand anders. Ik deed me voor zoals de media mij beschreven. Ik dronk wel eens wat, ik rookte wel eens een joint en ik had wel eens een one night stand. Het werkte. Het interesseerde mensen. Het bracht het management veel geld op. Maar hoeveel is het waard? Geld is niets meer waard als je er doodongelukkig van wordt. Dat had ik deze 5 jaar wel geleerd. Begrijp me niet verkeerd. Het was geweldig, de fans, de shows, de band. Maar ik ga er zelf aan onderdoor. De jongens en ik hadden elkaar beloofd door te gaan voor de fans. Altijd. En zo deed ik dat ook. Kyra was hard voor me geweest net. Maar had het me geraakt? Ja en nee. Natuurlijk deed het me wel wat, maar wat was het nou in verglijking met de rest. Kyra en ik hadden een relatie van 2 maanden gehad. Ik wist dat ze op mijn geld uit was, maar dat was iedereen die met me flirtte. Ik wist het, maar ging er toch in mee. Misschien omdat ik niet beter wist? Voor de seks? Geen idee waarom ik het deed. Ik stroopte mijn mouw op en bekeek de wondjes op mijn pols. Witte littekens eronder. Ik reed de villawijk in waar ik woonde. Een zucht verliet mijn lippen wanneer ik de eerste persfotograaf achter de struiken zag liggen bij de buren, die overigens bijna een kilometer van mijn huis vandaan woonden. Ik schrok op uit gedachten wanneer ik de ringtone van mijn Iphone hoorde. Wanneer ik Gemma's naam in de display zag staan, besloot ik op te nemen.
"Hey Gem" zei ik, zo vrolijk mogelijk.
"Hey Harry. Mama, Robin en ik willen vanavond bij je langskomen. We missen je" zei ze. Mijn familie woonde in Holmes Chapel.
"Sorry, ik heb vanavond al een afspraak. Ik ga stappen met Niall" zei ik.
"Alweer? Er word sowieso weer over je geschreven" zei ze.
"Dat gebeurt toch wel. Laat me lol hebben" zei ik.
"Doe rustig aan" zei ze. Ik parkeerde de auto op mijn enorme oprit.
"Doe ik Gem. Ik zie je snel" zei ik.
"Tot snel Harry" zei ze, en ik hing op. Ik stapte mijn auto uit, keek even om me heen of ik ergens paparazzi zag, en snelde naar binnen toe. Ik plofte op de bank neer. Daar zat ik dan, weer 'veilig' thuis. Ik pakte mijn telefoon, startte Twitter op. Ik voegde een aantal tweets van de jongens toe aan mijn favorieten en retweette er eentje van Liam. Morgen zouden we naar een kinderziekenhuis gaan om zieke kinderen een leuke dag te bezorgen. Het was een heel item geworden. Harry Styles die iets deed voor zieke kinderen? Wat moest er in godsnaam met hem aan de hand zijn? Mensen zagen mij behalve als beroemd, ook nog als een enorme klootzak. Ik moet toegeven, dat ik me inderdaad wel eens misdragen heb. Maar dat doet iedereen wel eens, toch? Ik was niet vies van seks, een joint op zijn tijd en drank. Maar verslaafd? Nee.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.