Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Hate or Love // One Direction » Hoofdstuk 2: "De laatste schooldag"

Hate or Love // One Direction

30 mei 2015 - 1:23

518

0

191



Hoofdstuk 2: "De laatste schooldag"

k stap onder de douche vandaan en k kleed me aan. Dit is de laatste schooldag voor ik met die vijf idioten op tour ga. Ik laat een kant van mijn trui van mijn schouder glijden waardoor je mijn BH bandje zie. Ik pak een pet en zt die op mijn hoofd, een pet is mijn 'Jaimy Dingetje'. Ik loop naar beneden en zie de sukkels al zitten, ik zie 5 paar ogen over mijnlichaam glijden.

'Hela hola, je ziet at van je mola mola.' Hoor ik Louis doelend op mijn BH die je nu ziet doordat mijn truitje nog verder naar beneden is gezakt.

'Ik hoop dat mijn mola mola van je hela hola bevalt!' Zeg ik nors en ik loop naar de keuken, pak brood en stop het in mijn tas.

'Ik ga naar school!' Schreeuw ik door het huis en ik loop door de deur naar buiten. Ik hoor zeven stemmen nog iets roepen wat lijkt op ''Veel plezier''. Ik pak mijn fiets en ik ga naar mijn school.


Wanneer ik op school aan kom zie ik mijn beste vrienden al staan. Desiree, Luke, Aleisha, Sean, Matthew, Lisa, Crawford, Nash en Shawn.

Even voor de duidelijkheid: Desiree is mijn ''zusje'', Luke en Aleisha hebben verkering. Sean en Matthew zijn tweeling en Crawford, Nash en Shawn zijn beroemd over de hele wereld. Luke zit in een band genaamd '5 Seconds of Summer'.

Ik zie ze allemaal opkijken als ik aan kom, ze springen op en rennen als een kudde dolle stieren naar me toe. Ze knuffelen me zo ongeveer plat.

'Ik wil niet dat je gaat' schreeuwt Crawford, die mij leuk vind, hij wilt het zelf alleen niet toegeven maar iedereen heeft het door.

'Ik neem Desiree mee, want ik mocht iemand meenemen anders ging ik voor geen goud mee!'

Laatste Lesuur

Mijn laatste lesuur op vrijdag is altijd het leukst! Dan hebben we tekenen met mijn bff! Ze is een klein mollig propje en we hebben de pik op haar.
Ik zit aan een tafel met Desiree, Luke, Aleisha, Matthew en Crawford. Matthew en Crawford zijn een beetje aan het kloten en wij doen mee. Crawford en Matthew zijn de lolbroeken uit de klas. Tijdens een uitleg gaat Crawford staan en doet mevrouw Bliksem na
'Crawford ga op je billen zittem zoals elke grote jongen doet!' Hoor ik haar achter me zeggen.

'Ik ben groter dan u ja!' Ik hoor de hele klas lachen maar mevrouw bliksem kijkt niet zo vrolijk.

'Dit word donder en bliksem!' Schreeuw ik lachend door de klas heen.

'Je denkt zeker dat je de hele wereld aan je voeten hebt he?' Ik zie Cameron naar de grond wijzen.

'Heb ik ook, dat zie je toch?' Volgensmij ligt de hele klas op de grond van het lachen.
Ik zie mevrouw bliksem kijken maar ze zegt niks em gaat verder met haar uitleg.
Als we aan het werk zijn pakt Matthew twee van die reuze bubbelplastics en doet het onder zn shirt.

'Ik heb tieten!' Schreeuwt hij door de klas heen en mevrouw bliksem kijkt om. Ik zie haar boos kijken. Matthew slaat hard op de plastic waardoor het ontploft en mijn tafel gaat opnieuw stuk van het lachen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.