Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Warrior Cats | Terug naar de oude tijden | Boek1 - Dasvoet » Proloog

Warrior Cats | Terug naar de oude tijden | Boek1 - Dasvoet

14 juni 2015 - 11:16

196

0

212



Proloog

wil je meer Warrior Cats Fanfiction? ik probeer elke week een nieuw hoofdstuk te uploaden.

de kater keek naar het woud dat voor hem lag. Eigenlijk, dacht hij, hoorde de toestand in dit woud niet te zijn zoals ze nu was. Dit woud hoorde helemaal geen broeinest te zijn van oorlogen en geweld. Deze aarde moest helemaal niet doorlopen zijn van zinloos vergoten krijgersbloed. Ik ben een zwerfkat, dacht hij, maar toch heeft de SterrenClan mij uitgekozen om deze profetie te vervullen: dit woud terugbrengen naar de toestand zoals het vroeger was.
Hij moest terugdenken aan de woorden waarmee Vuurster, de eerste leider van de VuurClan, de eerste grote vergadering had afgesloten: 'Volg de leider die je liefhebt'.
'Nou', zij de kater, 'de SterrenClan is mijn leider en ik volg de weg die zij voor mij hebben uitgestippeld.' Waarna hij het woud inliep.
Ondertussen in het kamp van de VuurClan liep een poes door het donker in de richting van het leidershol. Tot haar verbazing was haar leider nog wakker. 'Wat heb je te zeggen, Goudpels? Vroeg de leider. 'Eenster', antwoordde de poes,'de SterrenClan heeft tot mij gesproken.'
'wat zeiden ze?' Vroeg Eenster.
'zoals het vroeger was, zal het heden zijn'. Antwoordde Goudpels.
'niets meer?' De leider klonk beteuterd.
'niets meer.' Beaamde Goudpels


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.