Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » haar keuze » 2. zo rood als een tomaat

haar keuze

17 juni 2015 - 17:58

679

0

203



2. zo rood als een tomaat

Rond half 6 ben ik klaar met schoonmaken. Ik loop naar boven en stap onder de douche. Daar kom ik tot de conclusie dat de douche niet warm word. Ik neem een hele korte, koude, douche en droog me grondig af. Ik kleed me aan, kam mijn haren en loop dan naar de buren.
ik bel aan.
'halo buurjongen,' zeg ik tegen Harry die deur opendoet. Hij lacht en de kuiltjes in zijn wangen komen tevoorschijn.
'kom binnen, buurmeisje'. ik loop achter hem aan naar binnen. het huis is nog groter als het er van buiten uit ziet. mijn mond valt nog net niet open als ik de enorme vleugel zie staan.
'ons nieuwe buurmeisje is er!' schreeuwt Harry door het huis. De jongen die op de bank zat, die ik nog niet had opgemerkt, staat op en loopt naar me toe. De jongen is korter dan ik, en veel korter dan Harry. Zijn haar staat omhoog en hij is helemaal in het zwart gekleed. Dat vind ik mooi.
'halo buurmeisje,' zegt de jongen vriendelijk.
'mijn naam is Louis,' zegt hij terwijl hij mijn hand schudt. Ik stel mezelf voor aan hem, en aan de andere 2 jongen die net naar benenden komen gelopen. Niall en Liam, heten ze.

Het eten is erg lekker, we praten over vanalles.
'mijn douche is koud,' komt ineens in me op. Ik sla mijn hand voor mijn mond als ik me realizeer dat door hun gesprek heen praat. De jongens beginnen te lachen om mijn random opmerking. Ik voel mezelf blozen.
'dat is best vervelend eigenlijk,' merkt Louis op. Terwijl Niall nog aan het lachen is. zijn lach is erg aanstekelijk.
'ja vind ik ook, koud douchen is niet fijn. Ik heb het nog koud van.' Overdrijf ik. Harry kijkt me vol medelijden aan.
'zo te zien wil harry zijn douche wel met jou delen!' lacht Niall waarna hij nog meer moet lachen. De rest lacht mee. Behalve Harry en ik. Wij worden allebei zo rood als een tomaat.
'nee maar jongens, ze kan serieus toch wel bij ons douchen?' vraagt Harry .
'natuurlijk,' antwoord Liam. Onbewust begin ik te glimlachen. Wat zijn deze jongens aardig voor mij. Terwijl ik helemaal niets voor hen heb gedaan.

S'avonds blijf ik nog een hele tijd bij de jongens hangen. We kijken wat films, en ze vertellen me over hun band. Ze zijn bekender als ik dacht. Voordat de man mij ontvoerde wist ik niet dat ze bestonden.
hun vierde album is net uitgekomen.
'vroeger wilde ik ook altijd beroemd worden,' zeg ik zachtjes. Terwijl ik ondersteboven op de bank zit.
'ik haat dat woord,' zegt Harry. Ik kijk hem verbaasd aan.
'welk woord?'
'beroemd'
'het neemt een stuk van je persoonlijkheid weg, 'antwoord hij de vraag die ik nog niet heb gesteld. Ik kijk heb bedenkzaam aan en knik dan.
'dag begrijp ik wel.' Langzaam gaat mijn hoofd pijn doen van al het bloed dat er naar stroomt. Af en toe vraag ik me wel eens af wat andere mensen wel niet van mij moeten denken. Ik ken deze jongens nog maar een paar uur en nu lig ik ondersteboven op hun bank. Gelukkig ben ik niet de enige die in een rare houding zit. Niall ligt onder de tafel, alleen zijn hoofd komt eronder vandaan. Eigenlijk zit alleen Liam normaal op de bank. Zijn voeten staan naast mijn gezicht. Ik haat voeten. Ik draai mijn hoofd naar zijn voeten toe en draai mezelf snel weer normaal. Ik haar voeten. Liam schiet in de lach.
'wat is er?' vraag ik terwijl ik moet lachen om zijn lach.
'je hoofd is helemaal rood,' antwoord hij mijn vraag lachend. Op dat moment kijkt iedereen naar mijn hoofd, waardoor voor zover dat mogelijk is nog roder word.

Om 10 uur vind ik dat het wel weer tijd is om te gaan. Ik neem afscheid van de jongens en loop naar de deur. Harry bied nog aan om mee naar mijn huis te lopen maar ik wijs het af. Ik woon ten slotte letterlijk naast ze. voordat ik de deur uitloop geeft hij me een snelle knuffel.

Zijn aanraking heeft heel de nacht getinteld


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.