Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » haar keuze » 3. lieverd

haar keuze

17 juni 2015 - 17:59

911

0

195



3. lieverd

Luidzingend roer ik in mijn soep. Het ruikt echt heerlijk. Ik woon hier nu al een week. Ik heb niet meer afgesproken met de jongens. Als de soep warm is schep ik een beetje in een mok, ik heb nog geen soepkommen. ik eet mijn soep voor de televisie.

Dan gaat de bel. Zuchtend zet ik mijn soep neer en open de deur. Eerlijk gezegd verwacht ik Harry, of een van de andere jongens. Wie ken ik anders?
maar zodra ik open doe zie ik een man staan. ik herken een meteen, ik kan mezelf nog net tegenhouden om niet te gaan gillen. Het is de psychopaat. Ik had deze week nog niets van hem gehoord. van binnen jammer ik een beetje. Het ging juist zo goed. Ik had een baan gevonden, en ik voelde me vrolijk.
'zozo, je voelt je al helemaal thuis zie ik,' zegt de man terwijl hij naar mijn kleding kijkt. Ik had gewoon een legging en een lang shirt aan. Ik was toch alleen thuis, dacht ik.
'ga je nog vragen of ik binnen mag komen?' vraagt hij na een korte stilte. Ik knik en stap trillend opzij. Tevreden glimlachend laat hij zichzelf binnen en ploft op de bank.
'wilt u wat drinken?' vraag ik met een trillende stem. Hij schudt van nee, en glimlacht nog een keer tevreden. Ik was doodsbang voor die man.
'zeg wijffie,' begint hij.
'wat dacht je ervan, jij laat wel heel weinig voorruitgang zien. Ik kan ook gewoon iemand anders zoeken hoor. Kogels genoeg' lacht hij. geschrokken kijk ik hem aan.
'je kan niet zomaar een week niets van je laten horen. Het is die bedoeling dat je contact met ze krijgt, dat je een relatie met een van de jongens krijgt. Dat er een verlieft op je word, snap je dat?' ik knik. Maar eigenlijk snap ik er helemaal niets van. Hij had dit nog niet eerder gezegd

Nadat hij dat had gezegd wat hij vertrokken. Voordat hij de deur uitliep gaf hij me nog een klap. Gelukkig was daar niets van te zien.
want ik ging dezelfde middag nog naar de jongens. Contact houden. Contact houden. Fluisterde ik tegen mezelf.
ineens was ik heel erg blij dat de jongens erg aardig waren. Anders had het allemaal nog erger geweest.

Toen ik aanbelde werd er vrijwel meteen open gedaan. Weer door Harry.
'hallo,' zegt hij met een brede glimlach. Meteen moest ik ook weer lachen.
'hoi Harry, 'glimlach ik.
'kom binnen schoonheid,' hij pakt mijn hand en begeleid me naar binnen. ik ga op de bank zitten en kijk de kamer rond op zoek naar de andere jongens.
'ze zijn er niet hoor, je moet het met mij doen,' lacht hij. ik kijk hem blozend aan.
'wil je wat drinken?' vraagt hij. hij kijkt me raar aan als ik om een glas water vraag. Waardoor ik moet lachen. Toch haalt hij een glas water voor met en komt dan naast me zitten.
'vind je het al een beetje leuk hier?' ik knik hevig. En ik meende het. Het is een geweldige stad.
'doet je douche het al?' vraagt hij.
'nee helaas niet,' zeg ik. De rillingen lopen weer over mijn rug als ik aan die koude douche denk. Hij lacht even kort en kijkt me dan weer serieus aan.
'je mag echt bij ons douchen hoor,' zegt hij. ik kijk hem aan en smelt bijna. Wat is hij toch lief.
'dat zou echt heel fijn zijn .'antwoord ik dan

Een half uur later sta ik onder de warme stralen van Harry's douche. Ja Harry's douche. Ze hebben hier alle 4 een eigen badkamer met bad, douche en een grote wasbak. Terwijl ik alleen een koude douche en een kleine wasbak ik mijn badkamer had staan. zodra ik klaar ben met douchen zet ik hem uit en grijp ik naar mijn handdoek. Dan besef ik dat die er niet hangt. Ik zucht hardop en vraag me af wat ik nu moet doen.
'Harry' roep ik. Niet hard genoeg want er komt geen reactie.
'Harry!' roep ik wat harder. Nu hoor ik iemand naar de deur lopen.
'ja?' vraagt hij. ik hoor dat hij heel dicht tegen de deur staat. Even heb ik de behoefte om tegen de deur aan te gaan staan. snel wenk ik die gedachte weg.
'ik heb geen handdoek,' zeg ik dan droog.
'ohja, shit, sorry ik pak er even één.' En ik hoor hem weglopen. Trillend wacht ik tot hij weer komt.
'kan je de deur open maken?' vraagt hij. ik haal de deur van het slot en open hem op een kier. Waardoor er nog meet koude lucht naar binnen stroomt en ik als een gek begin te trillen. ik steek mijn hand door de kier. Dan voel ik het stof mijn hand raken, en een warm stukje van Harry's hand.
'oh god je bent helemaal koud,' zegt hij geschrokken.
'sla je handdoek om je heen' zegt hij. ik doe wat hij zegt.
'zit ie?' vraagt hij dan.
'ja,' antwoord ik hem. Dan zie ik dat hij de deur open doet en me een knuffel trekt.
'meis, je trilt helemaal.' Ik voel zijn warmte door mijn hele lichaam heen. met mijn ene hand blijf ik mijn handdoek vasthouden, uit angst dat hij van mijn lichaam valt en Harry alles zo zou kunnen zien, en met mijn andere hand knuffel ik hem terug.
'dankje Harry,' mompel ik zachtjes in zijn schouder'
'geen probleem lieverd, droog je maar snel af.' Mijn hard slaat een slag over bij het woord lieverd. Ik merk niets eens dat hij de badkamer uitloopt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.