Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » haar keuze » 4. insmeren

haar keuze

18 juni 2015 - 7:46

582

0

224



4. insmeren

‘gaan we iets leuks doen?’ vraagt harry als ik naar beneden kom gelopen. Ik kijk hem blij aan.
‘ja,’ zeg ik vrolijk. Hij kijkt me lachend aan.
‘ik heb een zwembad in de kelder,’ merkt hij dan op. Ik glimlach breed. Ik heb altijd al van zwemmen gehouden. Het water geeft me een vrij gevoel, en op dit moment lijkt dat me heerlijk.
‘klinkt super, maar ik moet even mijn bikini halen,’ antwoord ik.
‘ja ik loop met je mee.’
Even later loop ik uit Harry’s slaapkamer, waar ik me had omgekleed, naar de kelder. Harry staat al voor het zwembad. Ik kom naast hem staan.
‘ha! Buurmeisje,’ zegt hij terwijl hij me plagerig in mijn zij prikt. Ik krimp even in een en duw hem dan het water in. Poestend komt hij boven, en ik lach hem uit. Hij zwemt naar de kant en klimt er uit. Hij wil me vastpakken maar ik ren snel weg. Na 2 rondjes om het bad, struikel ik en dreig ik met mijn gezicht op de grond te vallen. Gelukkig voel ik net voor ik de grond raak, twee sterke armen die meer weer omhoog trekken. Ik wil mijn mond open trekken om hem te bedanken maar voor ik het weet lig ik samen met hem in het water. Ik duik meteen kopje onder en begin rondjes te zwemmen. Ik hield echt van zwemmen.
Samen zwommen we rondjes en deden wedstrijdjes, Harry was een stuk minder goed in zwemmen als ik. Hij wist alleen niet dat ik 8 jaar aan wedstrijd zwemmen had gedaan. Hij snapte er niets van. Ik vond het grappig. Toen we waren uitgezwommen besloten we buiten in de zon te gaan liggen. Ik kon wel een kleurtje gebruiken. Het was een hele tijd stil. Maar het was een fijne stilte, zo eentje waar in je kon na denken zonder dat je je verplicht voelde om een gesprek te starten. Ik hield ervan. Toen ik mijn ogen even open deed waren die van Harry gesloten. Ik had rustig de tijd om het even te bekijken. hij lag op zijn rug, dus ik kon bijna al zijn tatoeages zijn. Ze zijn prachtig. Allemaal zwart, gelukkig. Ik hield niet van gekleurde tatoeages. Zijn haar plakt tegen zijn gezicht. Het zag er heel lief uit. Ineens vroeg ik me af of hij slaapt.
‘harry,’ vroeg ik zachtjes. Hij antwoorde niet, dus ik ging er vanuit van wel. Ik stond op en haalde een flesje zonnebrand uit mijn tas, die ik te gelijk met mijn bikini van thuis had opgehaald. Ik spoot wat op mijn hand en probeerde zo voorzichtig mogelijk zijn gezicht in te smeren. Het mislukkte.
‘wat doe je?’’ vraagt hij met een schorre stem.
‘ik smeer je in.’ Zeg ik nonchalant. Hij haalde zijn schouders op en liet zich verder door mij insmeren. Ik smeerde zijn gezicht nek een torso in. En vroeg hem toen om, om te draaien. Dat deed hij. ik ging boven op zijn kont zitten en begon hem te masseren. Masseren was mijn hobby. Ik vond het oprecht leuk om te doen. Harry had er geen problemen mee.
‘je mag me vaker masseren buurmeisje,’ zei hij. ik lachte zacht en begon toen mezelf in te smeren.
‘zal ik je rug doen?’ vroeg hij met een zachte stem. Ik knikte en ging weer op mijn buik liggen. Ik voelde hoe zijn warme en ruwe handen mij zachtjes en liefdevol insmeerde. Een warm gevoel kwam in me op. Ik sloot glimlachend mijn ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.