Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Once Upon A Time » A CaptainSwan story » David

A CaptainSwan story

2 juli 2015 - 14:20

795

2

257



David

Emma is blij dat Mary-Margeret Kilian accepteert, maar David blijft lastig...

"Emma?" Mary-Margeret komt de trap aflopen. "Ja?" "Heb jij Charming gezien?" Emma kijkt om zich heen om te kijken of haar vader in de kamer is. "Geen idee, vast Henry aan het leren zwaardvechten ofzo." Mary-Margeret knikte. "Ik heb met Aurora en Ella afgesproken met de baby's." Ze pakte Neal uit het wiegje en legde hem in de kinderwagen. "Ik ben zo terug." Emma knikte ook. "Ik moet even naar het sherrif station, Regina belde dat ze mijn hulp nodig had." "Oh, waar voor?" Vroeg Mary-Margeret. "Een vergeet drankje voor Roland, zodat hij al die shit over Zelena en Marianne vergeet." Mary-Margeret knikt. "Oke, ik ga nu. Doei!" "Doei."

Emma stapte uit haar gele kevertje en liep naar binnen. Regina en Robin stonden hand in hand op haar te wachten. "Hey, Emma!" Regina liep naar haar toe. "Sorry dat het zo lang duurde," ze hield kartonnen bekers met koffie omhoog. "Het was een beetje druk bij granny's." Regina knikte. "Maar, wat moet ik eigenlijk doen?" Emma zag dat Regina alle spullen al had klaargezet. "Ik kan het eigenlijk wel alleen, maar dan duurt het een dag ofzo." Zei Regina. "En Roland heeft erg veel last van de gebeurtenissen van de afgelopen tijd." Vulde Robin aan. Emma knikte. "Ik heb nog nooit drankjes gemaakt ofzo, Regina, maar ik denk dat ik hare majesteit wel kan helpen." Opeens kwam Killian binnenlopen. "Killian!" Emma liep naar hem toe. "Swan." Hij kuste Emma op haar voorhoofd. "Wat doe jij hier?" Vroeg Emma. "Ik zag je hier binnenlopen, love." Emma pakte zijn hand. "Ik moet even Regina helpen." "Geen probleem, love, ik kan wel even wachtten." Emma lachte naar hem. "Emma, kan je mij dat flesje aangeven?" vroeg Regina en Emma pakte het flesje. "Tuurlijk."

Emma deed de deur van het huis achter haar en Killian dicht. "Zo, Regina weer blij." Killian staarde naar haar. "Wat?" Vroeg Emma. "Geen idee, ik kijk gewoon naar jou, Swan." Emma glimlachte en zoende Kilian. "Wil je je jas niet uit?" Vroeg ze. Killian deed zijn jas uit. "Beetje warm hier, love, vind je niet?" Emma knoopte zijn blouse los en ging op het bed zitten. "Ja, inderdaad." Killian trok haar shirt uit en ging op het bed zitten. Emma zoende hem. Op eens hoorden ze de deur achter zich dicht klappen. "Shit." David stond opeens voor het bed. "Hook." gromde David. Emma trok snel haar shirt weer aan. "Laten wij even gaan praten over jou interesses in mijn dochter..." "Wat is daar mis mee, mate, jou dochter is tenminste de mooiste, intelligentste, grappigste vrouw, en ik hou van haar." Emma glimlachte naar Killian. "Ja, maar jij bent juist het tegenovergestelde." Emma pakte Killians hand vast. "Pap, ik hou van hem, en Killian is niet meer wie jij denkt dat hij is. Hij is veranderd. Net als Regina, ik dacht dat je dat al wel begreep." David zuchtte en liep boos naar beneden. "Het spijt me zo, Killian." Killian schudde zijn hoofd. "Geeft niets, love, David kan er ook niks aan doen."Kan hij wel, hij moet gewoon inzien dat jij bent veranderd." Killian keek Emma aan. "Misschien, maar het belangrijkste is dat jij dat inziet." "En dat zie ik ook." zei Emma. Killian glimlachte en gaf Emma een kus op haar mond. "Ik moet maar eens gaan, straks haalt hij zijn zwaard nog tevoorschijn." Emma knikte. Ze hielp hem met het aantrekken van zijn blouse, en Killian liep naar buiten. Bij de deur bleef hij staan. "Tot morgen, love." Hij gaf Emma nog een kus op haar mond en liep weg. "Was dat nou echt nodig pap?!" David zat aan de keukentafel. "Jullie hadden het toch bijgelegd? Ik ben al achtentwintig, heb een kind, ben nu sherrif, dus ik beslis wat ik wil oké?" David keek naar Emma. "Ik weet het..." "Nou, dan?" "Maar weet je zeker dat je juist voor Hook kiest?" Emma zuchtte. "JA!" David keek Emma nogmaals aan. "Weet je zeker dat je juist voor hem kiest? Het is een vieze piraat, die de harten van vrouwen breekt, hij kaapt alle schepen die er maar zijn, en uiteindelijk gaat het hem helemaal niet om ware liefde, maar om..." Emma onderbrak hem: "Dat was zo, maar nu niet meer! Ik geef om hem oké, en als vader hoor je dat te accepteren, als 'prince Charming' hoor je dat te accepteren, jij was ooit een herder, David, maar jij bent ook veranderd naar een dappere prins! Killian is misschien nog steeds een piraat, maar hij is eerlijk en ik weet zeker, dat hij wel de laatste is die me in de steek zal laten." Emma was woedend en liep de trap naar haar kamer. Ze keek uit het raam hoe Killian over straat liep. Emma zuchtte. Ze moest écht haar eigen huis gaan zoeken...


Reacties:


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 3 juli 2015 - 19:07:
Aw Killian en Emma zijn zo schattig samen


narcissa
narcissa zei op 2 juli 2015 - 15:09:
Leuk hoor. Een eigen huisje op je 28ste wordt wel eens tijd ja. Arme Roland ik hoop maar dat het vergeetdrankje gauw werkt. Super leuk.