Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Once Upon A Time » A CaptainSwan story » Kotsen en pijnsteken

A CaptainSwan story

3 juli 2015 - 13:06

1360

1

249



Kotsen en pijnsteken

Sorry voor de smakelijke titel, haha, lees, en reageer als je denkt dat je weet wat er met Emma aan de hand is.

Emma werd zwetend wakker. Ze keek uit het raam en zag dat het buiten nog donker was. Ze lag met haar hoofd op Killian's borstkas en hij had zijn armen om haar heen geslagen. Ze voelde zich verschrikkelijk misselijk. Ze pakte Killian's armen voorzichtig op en kroop eronder vandaan. Ze legden zijn armen voorzichtig neer en stapte uit bed. Ze liep stap voor stap de kamer uit om Killian niet wakker te maken. Emma liep naar de badkamer en ging op de wc zitten. Opeens schoot er een steek van pijn door Emma's buik. Ze voelde maagzuur omhoog komen en ging knielde op haar knieën voor de wc. Ze moest overgeven en trok de wc door. Emma vulde een glas water, spoelde haar mond, en liep weer naar de slaapkamer. Killian was toch wakker geworden. "Alles goed, love?" Killian ging rechtop in bed zitten. "Ja." Zei Emma kortaf. "Want dat lijkt niet zo." "Met mij gaat het goed, Killian, vast iets verkeerds gegeten gisteren." Ze kroop weer in bed en ging diep onder de dekens liggen. Killian kwam achter haar liggen en ze lagen lepeltje-lepeltje hij legde zijn arm over Emma heen, en Emma pakte zijn hand. "Ga dan maar weer slapen, love." Emma knikte en sloot haar ogen. Ze was al half in slaap toen het misselijke gevoel weer de overhand kreeg. Ze ging weer rechtop zitten. Killian was nog wakker. "Wat is er, love?" Emma stapte uit bed en rende naar de badkamer. Ze ging weer op haar knieën bij het toilet zitten en moest weer kotsen. Killian kwam in de deurpost staan. Hij keek een paar secondes naar Emma en liep toen naar de wastafel om een glas water voor haar te vullen. Een verschrikkelijke pijn in haar buik zorgde ervoor dat Emma haar armen om haar buik sloeg en vervolgens nog een keer moest kotsen. Ze trok door en stond op. Ze nam het glas water van Killian aan en spoelde haar mond opnieuw. "Gaat 'ie weer, Swan?" Emma knikte en liep samen met Killian weer naar de slaapkamer. "Probeer wat te slapen, love, misschien is het morgen over." Emma glimlachte flauwtjes en ging naast Killian in bed liggen. "Dankje, Killian." "Geen dank, love, maar ga maar gewoon slapen zodat je morgen weer fit bent." Hij pakt Emma's hand vast, en Emma viel binnen een minuut weer in slaap. "Dankje, Killian." Fluisterde Emma nog, voordat ze doodmoe in een diepe slaap viel.

Emma opende haar ogen en knipperde tegen het felle licht. Ze draaide zich om en zag dat Killian al naar beneden was. Ze barstte van de honger. Ze stond op, trok haar pyjama recht en liep naar beneden. Killian zette een mand met broodjes op tafel. "Morning, love." Emma ging op een stoel zitten en Killian liep naar haar toe om haar een kus te geven. Emma zat verrast aan de keukentafel. "Voel je je al beter, Swan?" Hij zette een pot chocolade pasta op de eettafel. "Veel beter." Zei Emma. "Waar heb ik dit aan te danken, Killian?" Killian ging tegenover haar aan tafel zitten. "Aan mij." Emma glimlachte. Ze smeerde een broodje met chocopasta en propte hem naar binnen. "Honger, love?" Emma knikte. "Ik denk dat er iets te veel maag inhoud verloren is gegaan." Emma pakte nog een broodje. "Maakt niet uit, love." Hij pakte twee glazen en goot er sinaasappelsap in. Emma keek op de klok. "Shit, half negen, ik moet naar het sheriff station." Emma stond op, en wou naar boven rennen om haar kleren aan te trekken toen Killian met zijn haak haar arm pakte. "Het is Zaterdag, love." Emma ging weer zitten. "Je hoeft niet naar het sheriff station, tenzij er iemand belt die je nodig heeft." "Oh ja." Killian legde zijn hand en haak op de tafel en Emma pakte ze vast. "Weet je zeker dat alles oké is, love?" Killian keek Emma bezorgd aan. "Ja, het gaat goed, ben gewoon een beetje in de war." Killian knikte. "Allright." Emma stopte het laatste stukje brood in haar mond en smeerde nog een broodje op. De bel ging. "Ik ga wel." Emma nam haar broodje in haar hand en liep naar de deur. Ze deed hem open. "Regina, Henry!" Ze deed de deur verder open en Regina en Henry kwamen binnen. "Hee, Killian!" Zij Henry enthousiast. "Morning, lad." Killian stond op, ging achter Emma staan en legde zijn hand op Emma's schouder. "Waarom zijn jullie hier zo vroeg? Ik dacht dat Henry vanavond pas zou komen." Regina knikte. "Klopt, maar ik en Robin gaan iets leuks doen vandaag, tenminste, hij zegt dat het leuk wordt." Henry knikte. "En Roland is bij little John." Zei hij. "Dus als je het niet erg vind dat we zo vroeg zijn?" Vroeg Regina. Emma keek naar Henry en legde haar hand op zijn hoofd. "Is goed, Regina." Regina gaf Henry een knuffel. "Bye, Henry." Ze keek Emma aan. "Thanks, Emma." Ze aaide Henry over zijn hoofd en liep weer naar buiten. Henry keek Emma en Killian nieuwschierig aan. "Dus, wat gaan we doen vandaag?" Vroeg Henry. "Rustig aan, lad, we zijn nog maar net uit bed." Zei Killian. "Ja, kid, bovendien heb ik honger, dus laten we eerst maar even gaan eten." Zei Emma terwijl ze een hap van haar broodje nam. "Oke." Zei Henry zuchtend. "Warme chocolademelk met kaneel?" Vroeg Emma aan Henry. "Tuurlijk." Zei Henry en hij ging aan de eettafel zitten.

Emma haar hoofd tolde, en ze voelde een bonzende pijn in haar hoofd. Ze keek naar het scherm van de bioscoop, en toen naar Killian en Henry die geïnteresseerd naar het scherm keken. Emma beet op haar lip. Ze pakte Killian's hand vast en kneep er zacht in. Hij keek haar even aan en zoende haar. Hij lachte en draaide zijn hoofd weer om naar het scherm. Heel even was ze de hoofdpijn kwijt, maar toen Killian zijn hoofd weer draaide begon de hoofdpijn gemeen tegen haar schedel aan te trappen, zo voelde het tenminste. "Mam, mag ik de popcorn?" Emma pakte de bak popcorn van de grond en gaf hem aan Henry. "Hier." Henry keek haar aan. "Wat is er?" Vroeg hij. "Niets, ben gewoon een beetje moe." Henry hield zij schouders op en keek weer naar het scherm. Een scheut van pijn drukte zich weer door Emma's hoofd. Emma legde haar hoofd op Killian's schouder. Killian legde zijn arm om haar heen. Als hij Emma aan keek met zijn mooie blauwe ogen, het maakte Emma gewoon de pijn vergeten. Ze ging acuut rechtop zitten toen haar hoofd zich opeens weer vulde met pijn. Killian keek haar weer aan. "Alles oké, love?" Hij keek Emma net zo bezorgd aan als vanochtend. "Ja." "Zeker weten?" "Ja!" Hij draaide zijn hoofd weer weg. Toen Emma na een tijdje weer naar het scherm keek zag ze dat de aftiteling al was begonnen. Zij, Henry en Killian stonden op en liepen naar buiten. "Leuke film!" Riep Henry enthousiast. Killian knikte. "Zullen we een ijsje halen, lad?" Henry knikte. "Kom, love." Emma pakte Killian's hand en die van Henry en ze liepen naar granny's. "Wel jammer dat de sneeuw koningin geen ijs meer kan maken." Merkte Henry op. "Ja." Antwoordde Emma. Ze gingen aan een tafeltje zitten en bestelden een sorbet bij Ruby. Hoofdpijn, hele erge hoofdpijn spookte weer door Emma's hoofd. Killian keek Emma weer bezorgd aan. "Weet je écht zeker dat alles goed gaat." Vroeg Killian. "Ja!" Ruby zette drie sorbets op tafel. "Een, twee, drie, dat is dan negen euro." Emma pakte de portemonnee uit Killian's jaszak en haalde er Eem briefje van tien uit. "Hier Ruby, hou de rest maar." Ruby knikte en liep weer weg. Emma at het ijsje op. Ze zette de beker waar het ijs in zat van haar af en leunde achterover. "Klaar." Killian en Henry hadden hun sorbet vlak daarna ook op. "Zullen we naar huis, love?" Vroeg Killian aan Emma. "Ja." Killian, Henry en Emma stonden op. Opeens maakte de pijn in haar hoofd plaats voor een pijnlijke steek in haar buik. Emma deed haar best om niet in elkaar te klappen. "Kom." Zei ze vluchtig en ze liep de diner uit.


Reacties:


narcissa
narcissa zei op 4 juli 2015 - 9:04:
Mmm. Ik las je titel en inleiding en dacht er meteen aan dat Henry een half broertje of zusje gaat krijgt. En toen ging ik lezen en was Emma steeds aan het overgeven. Ja, ik denk dat Killian en Emma papa en mama gaan worden. en dat Herny een grote broer gaat zijn. Heb ik gelijk of niet!
En ik blijf het zo leuk vinden dat Robin en Regina samen zijn. ( ik heb seizoen 4 nog niet gezien) en vond het einde van 3 zo stom. Was echt boos op Hook en Emma dat ze Maryian mee hadden genomen. Want vind Robin en Regina zo leuk samen.
Snel verder hoor!!