Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Lisama and the Sasuke-rescue-mission! » 1: Lief Dagboek

Lisama and the Sasuke-rescue-mission!

5 juli 2015 - 17:03

978

0

275



1: Lief Dagboek

Lief dagboek,

Sorry dat het zo lang duurde, maar ik besloot dat het weer eens tijd werd om hierin te schrijven.

Iedereen heeft van die bizarre krachten, weet je. Ik bedoel, kijk nou naar die Sasuke. Hij heeft weet ik veel hoeveel krachten in zijn bezit. Weet je wat ik hem heb zien doen? Ik heb gezien hoe hij elektriciteit verzamelde in zijn hand. IN ZIJN HAND!!! Weet je wel welke jutsu dat is?! De Chidori! Voor zover ik weet kan bijna níemand die aanval. En weet je wat ik heb gehoord van Sakura? Dat Sasuke een vervloekingsteken van één of andere Orochimaru heeft gehad. Hij heeft enorme krachten, en kan ook nog eens de Sharingan! Snap jij dat nou?? Ik bedoel, hij heeft ZOVEEL krachten waar hij gewoon mee is geboren en ik kan echt totaal niks!

Oh, en ken je Naruto trouwens? Hij schijnt echt iets heel bijzonders te hebben. Hij zou de krachten van de Nine Tails in zich hebben verzegeld. Dat is toch vet?? Met de chakra van de Nine Tails kun je elk gevecht winnen, oké? En hij heeft ook een hele bijzondere jutsu geleerd.. Hoe heet ie nou? Volgens mij iets van Rasengan ofzo. Nou, ik hoorde Kakashi Sensei zeggen dat dat een heeeeeeeeele sterke aanval is!! Hoe komt ie daar toch aan? OH! En ook die Shadow Clone jutsu! Die kan hij ook! Heeft ie van één of andere scroll geleerd. Ik weet het ook niet eerlijk gezegd. Nou ja, als je het zo bekijkt ben ik zo'n beetje net als Sakura... Behalve dan qua knapheid. Sakura is 100000x knapper dan ik, daarom vindt Naruto haar ook zo cool. En die ene gozer.. Rock Lee. Hij vindt Sakura ook wel cool. En mij?? Niemand!

Ik ben trouwens ook echt de meest luie ninja die hier rondloopt. Ik heb wel dingen gehoord over iemand genaamd Shikamaru... Maar ik heb hem nog nooit echt gesproken. Heb hem een keer zien vechten met iemand van de Sound of iets. Was wel een coole battle hoor, hij gebruikte een schaduw jutsu. Dat was vet man! Maar ja, hij heeft dus weer zoiets waaraan je hem kan herkennen. Je zegt: die ene luie gast met de schaduw jutsu! En je weet meteen dat ze hem bedoelen. Maar bij mij? Nee hoor! Dat ene meisje met dat blonde haar! Bedoel je Ino? Uh nee.. Ik bedoelde eigenlijk Lerna. Kijk, wat moet ik daar nou mee?? Ik moet echt speciale jutsu gaan ontwikkelen, wil ik ook herkend worden. Maar goed.

Oh ja, er is nog zo'n gozer, ik had zijn gevecht met Naruto toen gezien tijdens de Chuunin examens. Dat was cool!! Weet je wat hij deed?! Hij veranderde zichzelf in één of ander beest en hij had een hondje bij zich!!! EEN HONDJE!! Heb je enig idee hoe schattig dat hondje was?! Oh, er is één gozer die echt ver is gekomen bij de Chuunin examens, en dat had niemand verwacht. Dat was Choji. Hij is best wel een dikzak... En zijn aanvallen waren nogal awkward, maar echt heel sterk. Dus ja, je hoeft alleen maar te zeggen 'die dikzak' en je denkt meteen: Choji. Wat moet ik toch doen?

Oh! En vergeet die ene Hinata en Neji niet! Hinata is zo'n lief meisje en Neji is echt zo'n vervelend kipje. Hij is wel cool, maar niet echt super nice. Hij deed erg flauw tegen Hinata toen ze gingen vechten. Ze deden allebei hun Byakugan, wat er best eng uitzag, maar het was wel vet.

En weet je welk gevecht nog wel het engste was van die hele Chuunin-gevechten? Het gevecht met die gast Shino. Ik dacht eerst 'oh, da's gewoon zo'n gemiddelde gozer, weet je wel?' Maar toen halverwege het gevecht kropen er opeens insecten uit zijn hoofd! INSECTEN!!! EEEEEEWW!!! Ik hoorde die Neji zeggen dat hij met z'n Byakugan kon zien dat er in zijn hele lichaam insecten woonden! Gatver!! Maar hij won natuurlijk kei makkelijk, ha ha.

Weet je, Rock Lee is best een coole gast. Hij is erg zeker van zichzelf. Alleen zijn hoofd is een beetje griezelig, en ik dacht dat hij werkelijk een mietje was. Maar toen ik hem zag vechten met Gaara, die zand-gozer, toen liet hij pas écht zijn krachten zien!! Hij had makkelijk kunnen winnen, als die Gaara tenminste niet zulke vervelende aanvallen ging doen. Zijn gezicht brokkelde op een gegeven moment af. Dat was een griezelig moment. Ik weet niet precies waarom dat gebeurde, maar ik heb Jiraiya, een zogenaamde 'Legendary Sannin', horen zeggen dat Naruto het beest in Gaara kon verslaan. En dat beest was geen aardig beest! Het scheen heel groot te zijn. En het lukte Naruto om een kikker op te roepen??? Een hele grote kikker??? Ik weet niet of dat waar is. Ik heb alleen verhalen gehoord.

Ach, ach, het is allemaal zo vreemd weet je. Hm. Oh, trouwens, ik heb gehoord dat dingen fout lopen met Sasuke. Hij scheen vanmiddag gevochten te hebben met Naruto, die zijn vriend hoort te zijn. Ik heb van Kakashi gehoord dat hij wraak zoekt. Blijkbaar wil Sasuke wraak nemen op zijn broer, om welke reden dan ook. Vaag. Ik ken hem niet goed genoeg om daar iets over te zeggen. Er is trouwens een nieuwe Hokage, heb ik dat al gezegd? Ze heet Tsunade. Wel een aardig vrouwtje hoor. Ik kan me voorstellen dat ze enorme krachten bezit, al heb ik haar ze nooit zien gebruiken. Naruto, daarentegen... Hij is zelfs degene die haar mee hiernaartoe heeft gebracht, naar de Hidden Leaf Village. Hij beleeft in ieder geval meer dan ik. Ik bedoel, natuurlijk ga ik ook op missies enzo, maar er gebeurt niet echt iets! Wat moet ik toch? Ik weet het niet. In ieder geval denk ik dat het maar eens tijd is om naar bed te gaan. Ik ben kapot!
Doei, lief dagboek xxx


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.