Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Big, Bad and Beautiful [Kurt Cobain] » Proloog

Big, Bad and Beautiful [Kurt Cobain]

30 juli 2015 - 14:05

395

6

344



Proloog

Image and video hosting by TinyPic Dit is een stukje uit het leven van Jo Kennway. hierna worden de stukjes langer, en leuker. Ik weet nooit zo goed hoe ik een intro-stukje moet schrijven. ik wil iets anders dan andere schrijvers doen en ik weet nooit of het me lukt.

''Dit is het stukje waar ik over mezelf zou moeten vertellen. Maar eerlijk? Over mijn leven valt niet veel te vertellen. Ik ben niet zoals die anderen. Ik had geen verschrikkelijke jeugd, een vreselijke familie of een traumatische ervaring. Verre van dat.
Mijn ouders zijn twee normale burgers. Mijn vader werkt op kantoor voor een of ander publicatiebedrijf, mijn moeder werkt als verpleegster in het streekziekenhuis. Saai dus. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een buurtfeest, ze raakten aan de praat en van het een kwam het ander. Na dat ene feestje ging alles erg snel, 3 maanden later gingen ze trouwen en een jaar later kregen ze mij, Jo een mollige rockchick, met een liefde voor muziek en tekenen.
Op de basisschool had ik veel vriendinnen om me heen, ik was altijd al wat voller geweest, maar daar heeft nooit iemand een opmerking over gemaakt. Tot de middelbare school, er was een meisje, Celia. Alleen de naam is al gruwelijk. Elke dag wachtte ze mij op om mij vervolgens de huid vol te schelden. Kei zielig. Wat er uiteindelijk van haar geworden is weet ik niet, en boeit me ook niet. Al zeggen sommigen dat ze haar hebben zien staan rondom White Chapel*. Maar ja, wat moet je tegenwoordig nog geloven?
Na de middelbare school, ging ik naar een grafische opleiding, ondertussen liep ik stage in een tatoe-shop. Van kleins af aan hield ik al van tekenen en liet ik mijn creativiteit vrij te loop, dus vonden mijn ouders het ook niet raar dat ik een carrière wilde maken als tatoeëerster. Op deze opleiding ontmoette ik Benjamin. Benjamin was een airbrush ''artiest''. Het duurde niet lang, een week later betrapte ik hem kussend met een meid uit onze klas.
Ik werd aangenomen op de kustacademie, nog nooit was ik zo blij geweest. Daar ontmoette ik Carl. Carl wist niet zo goed wat hij wilde en was erg onzeker. Dat is een van de redenen dat het niet werkte tussen ons.
Nu ben ik 21 en sta ik op het punt om naar Seattle te verhuizen en mijn eigen tatoe-shop te openen. Alleen had ik nooit gedachte dat mijn leven zo overhoop zou komen te staan...
Maar goed, ik ben Jo Kennway, en dit is mijn verhaal.''


* White Chapel: een buurt in Londen waar prostituees wonen.

Jo Kennway lijkt een beetje op de meid op de foto!


Reacties:

1 2

xDevilBitch
xDevilBitch zei op 31 juli 2015 - 1:07:
De originaliteit is in ieder geval aanwezig, de achtergrondinformatie al geleverd en dit hoofdstuk las lekker. Helemaal geen slecht begin. Ik ben heel benieuwd.


Rebella
Rebella zei op 30 juli 2015 - 22:45:
Dit klinkt heel heel interessant.
Beweer alleen niet meer dat je geen prologen kunt schrijven want I Adore this one!
Kei-cool!


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 30 juli 2015 - 20:35:
Jo klinkt als een geweldig personage. Melding voor mij? x


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 30 juli 2015 - 0:42:
Dit noem ik pas een echt verhaal. Wedden dat ze hier zo een film van kunnen maken en meteen op de lijst staat van top 5 beste films.
En dit is pas het begin, al zo leuk! Ik ben super enthousiast over dit verhaal. Can’t wait for this beautiful story!
-xoxo


Kayley
Kayley zei op 29 juli 2015 - 20:00:
Ik vind het fijn dat je je verhaal zo begonnen bent, en dan is meteen al haar achtergrond achter de rug. Af en toe maak je kleine foutjes, maar over het algemeen leest je schrijfstijl heel vlot, dus dan maakt het minder uit.

En Jo klinkt nu al als een supercool personage. Echt zo iemand met ballen aan haar lijf. I love it. c:

Laat je het me weten als je een nieuw deeltje post?