Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Merlin BBC - De mythe ontwaakt » Episode 4 - The gift of remembering

Merlin BBC - De mythe ontwaakt

3 aug 2016 - 23:32

176

0

234



Episode 4 - The gift of remembering

In een land van mythen, en een tijd van magie rust het lot van een groot koninkrijk op de schouders van een opnieuw jonge man... Zijn naam? Merlin.

'Nog een kopje thee?' De stem van Mordred laat Merlin opschrikken uit zijn overpeinzingen. 'Eh... Ja graag. Zwart zonder suiker met melk' Halverwege zijn beweging stopt Mordred plots. 'Merlin, je moet niet zo hevig focussen op Morgana. Let nou even gewoon op alsjeblieft. We gaan straks wel op zoek naar een spreuk. Eerst je thee'. Merlin kijkt Mordred even aan. 'Ik kan me geen enkele herinneringsspreuk herinneren. Ironisch, is het niet? Morgana komt straks wel, inderdaad. Maar die spreuk... Gaius zou het geweten hebben' Zijn stem stokt. 'Een klontje suiker alsjeblieft' zegt hij dan abrubt. Niet goed wetende wat hij anders moet doen schenkt Mordred thee in voor Merlin.

Mordred kijkt op als Merlin zijn theekop neerzet. 'Zeg Mordred...' begint Merlin peinzend, waarop de wenkbrauw van de druïde omhoog gaat. 'Ja?' 'Zijn er andere druïden die we kunnen vragen om een spreuk?' De jongen denkt even na. 'We zouden de Grot de Profetieën kunnen proberen. Er is alleen wel één "maar"... Enkel druïden kunnen naar binnen'.

Nog niet voltooid, ideeën en tips zijn van harte welkom!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.