Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Best Vacation Ever » Best Vacation Ever

Best Vacation Ever

14 aug 2015 - 14:23

375

2

275



Best Vacation Ever

Maaike is op vakantie in Italië en is aan het zwemmen op de camping, totdat ze ineens allemaal gegil hoort... (Maaike is niet mijn echte naam en mijn broertje heet geen Casper. Wel zijn mijn hobby's voetballen en gitaarspelen.)

Ik sta in de rij voor de wild waterbaan met mijn broertje. Hij heet Casper en praat over van alles en nog wat. Ik doe net of ik het hoor, maar stiekem niet. Er lopen allemaal mannen met een zwart pak en veel Life Guards, maar dat valt me niet op.

Eindelijk zijn we aan de beurt, ik leg mijn zwemband op het water en spring er op, wow wat ga ik hard! Als ik van de glijbaan af kom, is het ineens super rustig in het water. Ik hoor allemaal gegil en de meiden schreeuwen ''Niall Horan!''
''I Love You!'' Ik schrik me dood; is Niall Horan hier echt? Is mijn ALLERgrootste idool hier serieus? Ik ren er naar toe en denk niet aan mijn kleine broertje, ik probeer me door de meiden te wurmen om te kijken. En ja hoor! Daar staat hij. Niall Horan. NIALL HORAN! Ik roep allemaal onverstaanbare dingen, maar hij kijkt me lachend aan. Ik huil bijna, Niall komt naar me toe en omhelsd me.
Ik val bijna flauw! Niall neemt me mee en de andere meiden worden tegen gehouden door de security.

Niall neemt me mee naar zijn bungalow , en als we naar binnen lopen, zitten daar Harry & Louis. Ik kijk verbaasd en fluister: ''One Direction.'' ''Yeah!'' zegt Louis. Ik kan het bijna niet geloven. Dan komt Liam naar de mini-woonkamer in zijn onderbroek. ''Oh, shit. Kijk de andere kant op alsjebliefd'' zegt hij. Ik moet lachen en zeg: ''Is goed Liam.'' Hij moet lachen en probeert me een knuffel te geven, maar Niall houdt hem tegen, ''Dat is mijn vriendin!'' zegt hij nepboos.

Even later zitten we met z'n allen buiten op het terras. Harry vraagt me wat mijn hobby's zijn. ''Ehm, voetballen en gitaar spelen.'' Daardoor trek ik meteen Niall's aandacht. ''Wow, nice!'' Hij kijkt me verlegen aan en dan vraagt hij of ik mee kom. Ik zeg natuurlijk ja en loop achter hem aan. We staan achter zijn bungalow. ''Ik heb veel knappe meiden gezien op deze camping, maar jij bent toch echt de knapste.'' Ik word zo rood als een tomaat en Niall kijkt verlegen naar de grond. ''I love you'' zegt Niall, ''I love you too.'' zeg ik. En Niall drukt zijn lippen op de mijne.


Reacties:


Baardaap
Baardaap zei op 14 aug 2015 - 18:42:
Het is dat je het zegt (typefouten, dus ging ik er op letten), maar afgezien van een paar d/t tjes zie ik geen spelfouten hoor


niallhoranXO zei op 14 aug 2015 - 14:21:
sorry voor de typfouten