Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 500 words [Stand Alones] » [24-8-15] [Harry Potter] Boterbier

500 words [Stand Alones]

26 aug 2015 - 18:57

490

4

276[24-8-15] [Harry Potter] Boterbier

Het is niet de eerste keer dat hij hier is en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Het drankje dat voor hem staat is niet het eerste drankje van de avond en zal, als het aan hem ligt, ook zeker niet de laatste zijn. Hij heeft het verpest. Door zijn eigen acties is hij hem kwijt, hij zal het zichzelf nooit vergeten. Hij zal nooit vergeten hoe ze elkaar hebben ontmoet, zal nooit vergeten hoe het was om elkaar aan te raken. Met een diepe zucht slaat hij het drankje achterover en gebaart hij naar de barman voor een nieuwe. De jongen draait zich om en bekijkt de mensen in de bar. Het zijn vooral vriendengroepen, die plezier met elkaar hebben en elkaar uitdagen om de drankjes in een keer naar achteren te slaan. Misschien had hij toch met zijn vrienden uit moeten gaan.

Er zitten ook stelletjes en zijn hart doet pijn als hij ziet hoe ze elkaar aan kijken of als ze elkaars handen vasthouden. Hij slikt en draait zich terug naar de bar, slaat het nieuwe drankje achterover en gebaart voor een nieuwe. Hij kijkt de bar nog eens rond, vangt de blik van Marcel. Verschrikt verstijfd hij. Zijn grip rond het glas verstrakt. Jou, door jou ben ik hem kwijt. Door ons ben ik hem kwijt. De jongen sneert naar hem en Marcel kijkt met een ruk weg naar het meisje naast hem. Ja, ja mooi zo. Kijk maar weg. Hij vouwt zijn armen en legt zijn hoofd te rusten. Met wijd opengesperde ogen kijkt hij naar het hout van de bar.
‘hé, kom jij hier vaker?’
Verschrikt kijkt hij op, barst dan in huilen uit als hij zijn ex ziet staan. ‘Oh god, Harry. Harry het spijt me zo. Oh god, ik mis je zo erg, het spijt me zo erg, ik had het nooit moeten doen. Harry, Harry ik houd van je.’
Hij huilt stevig door en slaat zijn handen voor zijn ogen. ‘Het spijt me zo, het spijt me zo.’

De woorden zijn bijna onverstaanbaar door zijn gehuil, maar blijkbaar hoort Harry het wel. Een hand belandt op zijn schouder.
‘He-het is al goed. Daarom ben ik hier, ik wist wel dat je hier was.’
Niet-begrijpend kijkt hij op naar Harry. ‘W-wat bedoel je?’
Hij veegt zijn neus af aan de mouw van zijn shirt en wrijft verwoed in zijn ogen. Een vol glas boterbier staat onaangeraakt op de bar.
‘Ik wil met je praten. Over wat er gebeurd is. Over ons.’
‘E-echt?’ Hij haalt zijn neus op, ‘wil je dat echt?’
Harry knikt en legt zijn hand op de jongen zijn wang. ‘Ja, ja dat wil ik echt. Ik houd van je en een fout zou niet het einde moeten beteken. Jij houdt toch ook van mij?’
‘Ja, ja heel veel.’
‘Kom dan. Dan leg ik je in bed en praten we er morgen over. Nu ben je te dronken.’
‘Dank je, dank je wel Harry.’
‘Geen probleem, Draco.’


Reacties:


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 24 aug 2015 - 15:12:
Draco Malfidus en die keer dat hij zo dronken was dat hij OOC viel. Maar heel tof dat je Harry Potter en specifiek Drarry hebt geschreven! Wat ik me trouwens, net als Bo, ook afvroeg was hoe het met Marcel zat. Als je zoiets introduceert, moet je het ook uitleggen. Anders laat je de lezer alleen maar met vragen achter en dat is niet de bedoeling.


Eliros
Eliros zei op 24 aug 2015 - 12:53:
Ik ben het eens met Bo en Kay, but still, this was nice. En 't is leuk dat je voor Harry Potter bent gegaan. (En al helemaal Drarry.) <3


Kayley
Kayley zei op 24 aug 2015 - 12:32:
Eh, ja, ik ben 't met Bo eens dat een smekende Draco, zeker op déze manier, heel erg OOC is. En dat Draco stottert tot daar aan toe, want hij is dronken en huilie, maar dat Harry 't ook deed kan ik echt niet bij.
Verder vind ik het wel cool dat je Harry Potter geschreven hebt. <333


Bodine
Bodine zei op 24 aug 2015 - 12:08:
Wel, ik had geen Harry Potter verwacht. Ik had de titel ook niet gelezen x)
Het voelt wel net incompleet, tbh. Waarom heeft Marcel ervoor gezorgd dat Draco Harry kwijt is? Daar had je best 1 zin aan kunnen wijden.
plus ik vind smekende Draco een beetje OOC, zelfs als ie dronken is
Maar mwiiii Drarry!