Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 500 Challenge » 25 aug 2015 | Teen Wolf

500 Challenge

9 nov 2018 - 9:48

525

2

263



25 aug 2015 | Teen Wolf

De twee achtjarige jongens liepen – enigszins nerveus – het klaslokaal in. Vandaag was hun eerste dag in groep vijf, wat hen weer een jaartje dichterbij de middelbare school bracht, een jaartje dichterbij het einde van de basisschool. De meeste gezichten in de klas herkenden Stiles en Scott nog, hoewel sommige van hun klasgenootjes flink bruin (of rood) waren van de zomervakantie. Zoals altijd nam het tweetal naast elkaar plaats, tot grote afkeur van hun juffrouw.
“Jullie moeten vandaag eigenlijk in viertallen werken,” sprak ze. Het tweetal keek elkaar aan, klampte zich nog net niet aan elkaar vast.
“Jullie kunnen wel bij elkaar blijven anders,” ging juffrouw Cassandra verder, “jullie kunnen je bij hen aansluiten,” zei ze, waarna ze naar een tweetal - een meisje met roodblonde haren en een jongen met stekeltjes – gebaarde.

Hoewel Stiles pas acht was, was hij zich ervan bewust dat het meisje nu al enorm mooi was. Hij stootte Scott aan, die er duidelijk hetzelfde over leek te denken, en samen liepen ze richting het tweetal.
“Het doel van deze opdracht is dat jullie elkaar beter leren kennen,” legde juf Cassandra uit. “Er zijn immers een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jackson en Lydia waar Scott en Stiles bijzitten, en we willen als klas natuurlijk dat iedereen zich welkom voelt, is het niet?” Er klonk instemmend gemompel, hier en daar wat enthousiaster.
“Ik ben trouwens Scott en dit is mijn beste vriend Stiles,” klonk de stem van zijn vriend naast hem.
“Als eerste wil ik natuurlijk dat jullie iets over jezelf ver—,” juf Cassandra was nog niet uitgesproken en het gepraat barstte al los.
“Mijn naam is Stiles,” begon Stiles, zijn ogen meer gefixeerd op Lydia dan op de jongen – Jackson? – naast haar, “en ik houd van Jeeps.” Jackson barstte in lachen uit, vertelde vervolgens dat zijn lievelingsauto een Porsche was.
“Ik ben Lydia,” zei ze nadat Jackson een beetje uitgelachen was, “en ik weet eigenlijk niet heel veel van auto’s.”
“Maar Lydia,” sneerde Jackson, “je hoort ook niet veel van auto’s te weten, je bent een meisje, jullie weten daar niks van.”
Stiles trok zijn wenkbrauwen op door die opmerking, tot groot genoegen van Lydia. Ze zag er, in zijn ogen, helemaal niet uit als een meisje dat ergens niet veel vanaf wist ‘omdat ze een meisje was’ - ze zag er eerder uit als iemand die het leuk vond om dingen te leren.

De dag was voorbij voor het viertal het wist; uiteindelijk werd er over van alles gesproken, van hobby’s tot het beroep van hun ouders – Jackson bleek geadopteerd te zijn – tot wat ze later wilden hobby’s en wie huisdieren hadden. Uiteindelijk fietsten Stiles en Scott samen naar het huis van Scott, waar zijn moeder al met lekkers op de jongens zaten te wachten; Stiles ouders waren als tweede ouders voor Scott en andersom.

“Scott, volgens mij ben ik verliefd,” zei Stiles toen ze bijna thuis waren, waarna de jongen hem vragend aankeek.
“Dat meisje van net?”
“Ja, Lydia.”
Geen van de jongens had echter verwacht dat Stiles gevoelens voor Lydia tot het eind van high school nog zouden bestaan.


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 25 aug 2015 - 22:21:
Teen wolf! Een vriendin van me is obsessed with it.
Ik ken het niet, maar dit kwam heel schattig en cute and just mwii. Yes.


Bodine
Bodine zei op 25 aug 2015 - 22:08:
Wat leuk, weer eens een ander fandom! En aw, met z'n jeeps. Hihi.