Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » de verhuizing » 5.

de verhuizing

1 juni 2009 - 10:13

527

0

173



5.

“ ik heb nog een verrassing voor jullie”¯ zegt ze. Gustav en ik kijken haar aan. “ Morgen gaan we met 2 families in een bus naar Magdeburg”¯ vervolgd mama. “ Aah , oef, Sexy”¯ zeg ik
Gustav begint ook te lachen. Mama loopt weer naar de keuken. “ nou tot morgen dan maar”¯ zegt gustav en geeft mij een kus op me wang. Beide moeten we blozen. Snel loopt gustav naar huis en ik ga ook slapen.
Om 5 uur ’s ochtends wordt ik wakker van de wekker. Ik stap mijn bed uit, pak wat kleren uit de tas die ik gisteren al had ingepakt en loop naar de badkamer. Daar douche ik me snel. Als ik de badkamer uitkom zie ik dat me moeder me tassen als naar beneden heeft gebracht. Ik loop naar de keuken en pak mijn yoghurt die mijn pa al klaar gemaakt heeft en plof op de bank en zet de tv naar tmf. Ongeveer 5 minuten later komt mijn broertje Dustin naar beneden en gaat ook op de bank zitten. Hij pakt de afstandsbediening en zet het geluid harder. Opeens klinkt Spring nicht uit de tv. Dustin begint hyper mee te gitaar spelen en ik kijk meer naar bill hoe hij zingt en gustav achter zijn mooie drumstel. Dan gaat de bel en ik kan al bijna denken wie het kan zijn zo vroeg. Dustin loopt naar de deur en doet open. Gustav stapt naar binnen en ik zit inmiddels aan de energiedrank van de liddl want redbull lust ik niet. Ik gooi een blikje naar gustav , vangt hem mooi op en gaat op de bank zitten. Het is de dag van vertrek. Om 6 uur zullen we met de familie schaffer in de bus naar Magdeburg vertrekken. Ik kijk op de klok, het is half 6. De tv staat nog steeds aan en op tmf begint de interactieve charts.
Op nummer 1 staat Tokio Hotel met schrei. Gustav kijkt op als ik het nummer harder zet, maar wilt de tv dan zachter zetten door de afstandsbediening van mij af te pakken maar het lukt hem niet. Binnen de kortste keren lig ik op de grond met gustav boven op mij. Hij pakt de afstandsbediening en gaat dan terug op de bank zitten. “ dat is niet eerlijk, jij bent veel sterker”¯ roep ik lachend. Ik ga ook weer terug op de bank zitten. Gustav heeft ondertussen een romantische film opgezet en ik ga tegen hem aan zitten. Rond 6 uur roepen mijn ouders dat we gaan. Ik zet de tv uit en pak gustav bij zijn hand en trek hem de deur uit. Buiten kijk ik nog een keer naar het huis. “ dag huis”¯ zeg ik een beetje verdrietig. Eenmaal in de bus zitten gustav en ik lekker achterin, ouders voorin en de rest zit voorin verspreid in de bus.
Een tijdje kijken gustav en ik een film. Na een tijdje zie ik dan bijna iedereen weer slaapt behalve de vader van gustav want die rijdt. Ik kijk gustav aan. Hij kijkt terug. Langzaam komen onze gezichten naar elkaar toe. Ik sluit mijn ogen en niet veel later voel ik gustav zijn lippen op de mijne.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.