Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » make me feel alive (shatter me) » [28.08.2015][The Vampire Diaries] Ondeugende tweelingzussen

make me feel alive (shatter me)

28 aug 2015 - 20:07

489

4

396



[28.08.2015][The Vampire Diaries] Ondeugende tweelingzussen

“We hebben het gevonden, oké?”
Katherine tast de randen van het gat af, alvorens er stukken af te trekken. Een paar seconden later is het gat niet langer lampvormig, eerder een cirkel door een driejarige getekend.
Elena besluit op dat moment dat ze nooit meer met meubilair gaat bowlen. Toch zeker niet met Katherine.
Ze had beter moeten weten, maar na twee glazen van één van Damons Bourbon-whiskeys had het haar een goed idee geleken. Maar Katherine had door haar slechte humeur de rést van de fles afhandig gemaakt en had daardoor net iets teveel kracht achter haar gooi gezet. Het breken van de muur moesten de Salvatores tot in het centrum van Mystic Falls gehoord hebben.
Het werkt ontnuchterend, zodat Elena de feiten op een rijtje kan zetten. Ze hebben al ruzie met hun vriendjes omdat ze eerder vandaag al (per ongeluk!) een dertiende-eeuws, Italiaans erfstuk in brand staken. Damon en Stefan waren daar al best pissig over geweest en hadden hen niet alleen huisarrest gegeven, maar ook een ban op seks voor een maand. Nu hebben ze ook nog eens Damons bedlampje en muur gemold.
“Jep, het gat was er al,” is haar conclusie, want ze wilt niet nog meer ruzie.
Ze hurkt om door het gruis en stof heen de holte in te kunnen kijken. Het is er te donker voor, dus haalt ze haar mobiel boven om er licht in te kunnen schijnen. Eerst ziet ze vooral heel veel spinnenwebben en de lamp die er in verwikkeld is. Aan het meubelstuk valt niets meer te redden, maar dan sluipen ze deze week maar weg naar de IKEA om er een nieuwe te kopen.
Ze kruipt iets verder naar voren en maait haar arm door de lucht, haalt het spinrag weg en verwacht de muur alweer te raken. Dat doet ze niet.
“Hé, Petrova, kom er eens bij.”
Elena kruipt volledig de ruimte in en duwt zich overeind, om het licht over haar omgeving te laten gaan. De stutbalken en vloerborden waar heel het huis uit bestaat, zijn ook hier te vinden, maar het is het schilderij van een kleine Damon en een kleine Stefan die haar aandacht trekt.
Katherine grinnikt genoegzaam en maakt er een foto van.
Er is een deur die niet opengaat – zelfs niet als de vampierenhelft van de tweeling het probeert – en er staat verder niets in de ruimte.
“Hier kan prima een Rode Kamer komen,” zegt Katherine met een geniepig lachje terwijl ze de kamer mentaal al lijkt in te richten. Elena rilt. De Rode Kamer in Katherine’s huis is enger dan welke folterkamer ze ook maar kan bedenken.
“Of we gebruiken het schilderij als chantagemiddel.”
Katherine kijkt haar aan alsof ze Elena nog nooit eerder gezien heeft. Het enge glimlachje dat er eerst was, maakt plaats voor een guitige grijns en Elena wordt zo plots omhelst dat ze even niet weet wat boven of onder is.
“Ik wist dat je een echte Petrova was. We krijgen weer seks vanavond!”

For the Katherine to my Elena <3


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 28 aug 2015 - 22:30:
Hier dan toch mijn reactie ondanks dat ik het niet gelezen heb want TVD

Fuck you <3


Holysmoaks
Holysmoaks zei op 28 aug 2015 - 20:02:
ELENA TO MY KATHERINE! <3 Verdomme Kayley, this made me cry, niet omdat het zielig was maar gewoon de herinneringen, en vind het zo lollig dat ik de enigste ben naast jou, die dit eigenlijk ooit zou begrijpen. Ik mis ze heel erg! <3 Bedankt voor de drabble, babe!


xNadezhda zei op 28 aug 2015 - 16:38:
Ik ken alleen de namen, dus dat het crack AU is maakt me niks uit. Ik vind het grappig. _0_


Eliros
Eliros zei op 28 aug 2015 - 15:54:
Honestly, never been more confused. Maar dit was nog steeds leuk, heh. :3