Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » concerning the UFO sighting » (29/08/15) (Teen Wolf) how to: seal a deal

concerning the UFO sighting

29 aug 2015 - 15:47

476

3

221



(29/08/15) (Teen Wolf) how to: seal a deal

“Ik wil niet.”
Scott zucht diep. “Stiles. We moeten op in vijf minuten.”
“Drie,” informeert Lydia hen. Ze zit achterstevoren op één van de stoelen en is met een nagelvijl in de weer. In tegenstelling tot de rest van de band, is het meisje zo kalm als maar zijn kan, maar ze weet niet hoe lang ze dat nog kan volhouden als haar overige bandleden niet snel hun zenuwen bijeenrapen.
“Nee. Ik ga niet. Ik ga dat podium niet op.”
Stiles!” Scott zit nu met zijn handen in zijn haren en zoekt Lydia's blik.
Help.
Ze trekt alleen maar een wenkbrauw op. Wat wil je dat ik eraan doe?
Scott haalt zijn schouders op.
“Ik vertik het.”
Uiteindelijk is Lydia het zat en staat lukraak op. Ze pakt Stiles bij zijn oor beet, trekt hem overeind en sleept hem mee totdat ze in de coulissen beland zijn en hij alleen nog maar kan jammeren over zijn oor.
“Ik zweer het je, als je dit voor ons verpest...” Ze maakt haar zin niet af, maar Stiles slikt zijn weerwoord in. Zelfs een onafgemaakt dreigement klinkt al eng genoeg als die van haar lippen valt, en dat weet ze, dus doet ze geen moeite.
Voordat hij nog een keer kan mekkeren trekt Lydia hem mee en geeft Scott hem een duw. De band neemt hun plaatsen in: Stiles achter zijn drumstel, Scott staat aan zijn basgitaar te frunniken en Lydia heeft één hand om de microfoon en de ander op de hals van haar gitaar.
Lydia stelt hen voor, wat normaal een teken zou moeten zijn voor Stiles om in actie te komen, maar de jongen is dat in al zijn zenuwen vergeten. Ze werpt een vernietigende blik over haar schouder, hoopt dat hij de hint heeft begrepen. Dat doet hij, al laat hij in zijn haast bijna één van zijn stokjes vallen.
Ondanks Stiles stelen The Banshees nog steeds de show.

Dat dit van korte duur is deert haar niet. Het publiek kent nu hun naam en het is al eer genoeg om voor Hale's Wolves te mogen spelen. Vooral voor—
“Zal ik je eens wat vertellen?”
Allison.
Lydia kijkt op van de make-up die ze bijeenraapt. “Maakt het uit of ik daar antwoord op geef? Je vertelt het me toch wel.”
Het meisje glimlacht en stapt de kleedkamer binnen. Ze gaat naast Lydia's werkplek op tafel zitten en slaat een been over het andere. “Misschien.”
“Zeg het eens,” zegt Lydia. Ze duwt zich overeind uit haar stoel, steunt haar handen naast Allisons been op tafel en houdt haar blik vast.
“Ik denk dat jullie beter hebben gespeeld vandaag.”
“Natuurlijk deden we dat.” Lydia's zelfverzekerde toon doet niet onder aan Allisons harde lach, die prompt de kleedkamer vult.
“Zodra wij op tournee gaan, mogen jullie voor ons openen.” Ze gaat naast het meisje zitten, drukt haar been tegen dat van Allison aan.
“Deal.” Ze verzegelt het met een kus.

kan iemand nog een lamere titel voor me verzinnen pls thank


Reacties:


xNadezhda zei op 30 aug 2015 - 14:37:
Ik kijk TW niet, but I'm always a sucker for femslash En je schrijft Stiles precies zoals hij op tumblr altijd voorbij komt. Daarbij heb je gewoon een hele fijne stijl waarin ik alles wel wil lezen want <3


Bodine
Bodine zei op 29 aug 2015 - 23:38:
Het is fijn dat jij net zo goed lijkt te zijn in titels als ik.


Kayley
Kayley zei op 29 aug 2015 - 15:51:
Oh glory most glorious is the day on which Allydia is written on this website. <333
Je characterisation is heel accuraat btw en gewoon alles is liefde. *-*