Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 500 woorden » It's over now

500 woorden

29 aug 2015 - 17:43

482

0

138



It's over now

Verhaaltje gebaseerd op een minie serie die ik toevallig gisteren gekeken heb. Daar komt ook de lyrics vandaan. Ik heb onderaan een link naar het liedje. (:

Eerst de drum, dan de elektrische gitaar.
(There it goes)
(Another one is gone)
Ik begin te zingen.
(another try)
Hoe is het toch zo ver gekomen?
(Another one is wrong)

Je probeert en probeert en nooit lukt het. En dan is er een mogelijkheid om toch succes te hebben. Ik wist dat het fout was.

(Where to go?)
(What is there to say?)


Wat is er te zeggen. Ik was fout. Ik had het nooit mogen doen. Ik deed het toch. Iedereen op school haat mij nou. Inclusief Toby. Dat doet misschien het meeste pijn. Maar we hebben succes.

(Here)

We hadden de muziek nooit moeten stelen. We hadden moeten accepteren dat we gewoon niet goed waren. Misschien als kevin niet was weg gerend, de auto hem niet geraakt had, dat allen nu anders was. Little white lie zou dan niet bestaan. Misschien wel iets anders?

(No one knows)

Een geheim is niet uitgelekt. Tanya’s geheim heb ik voor me gehouden. Ik weet niet waarom. Ze is niet bepaald aardig tegen mij geweest. Maar ze heeft haar best gedaan om het goed te maken.

(i’v never really felt)
(Good about)


Misschien is het meest vreemde, dat niemand van ons de band heeft verlaten. Jim en Toby waren woedend, voelde zich bedrogen. Toch zijn ze gebleven.

(The hand that I’v been dealt)
(what kind of game)


We hebben er zelfs een lid bij. Kevin. Hoe hij mij heeft kunnen vergeven is een raadsel. Misschien komt door dat lied. Semi. Misschien is het gewoon zoals hij is. Misschien.

(is this anyway)

Kevin is de echte rede dat we hier nu staan. Hij heeft Nigel Waters overtuigt, dat we door moesten gaan.

(Here)


(I want to make a statement)

Dat het niet meer uitmaakte wie de muziek had geschreven nu hij ook bij de band hoort. Hij had mij zo snel vergeven. Zo snel, dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Of toch wel?

(About the pictures and there awful placement)

We hebben fouten gemaakt, allemaal. We moeten elkaar uiteindelijk toch vergeven. Het zal echter nooit meer hetzelfde zijn als er voor.

(I want everyone to see it too)

Toby is alleen gebleven voor Kevin. Ik geloof dat die twee goede vrienden nu zijn, terwijl ze vroeger nooit met elkaar om gingen.

(I try to be someone, but I don’t know how)

Dat is fijn, maar met mij praat Toby nog steeds niet. Ook niet met Tanya trouwens.

(I don’t know how)

We spelen alleen nog samen in de band. Verder niets.

(I try to be the one, but it’s over now)

Ik voel me ergens heel rot. Zoveel mensen zijn boos op mij. Maar hoe rot kan je je voelen als je in het voorprogramma zingt van een van de grootste rocksterren van deze tijd. Alles gaat uiteindelijk over, dit ook.

(It’s over )

Alles gaat over, alles gaat voorbij. En als het anders was gegaan, hadden we hier nooit gestaan. Dus misschien moest het wel zo gaan.

(It’s over now)

Link waar de Lyrics vandaan komt


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.