Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » concerning the UFO sighting » (06/09/15) (Harry Potter) in the summertime

concerning the UFO sighting

6 sep 2015 - 18:34

539

2

317



(06/09/15) (Harry Potter) in the summertime

Loena wist niet eens waar haar dromen vandaan kwamen. Ze waren, voor zover ze wist, totaal niet gebaseerd op de werkelijkheid.
Het ene moment droomde ze over verre reizen en exotische fabeldieren, en het volgende moment stond ze midden in een heide of in haar woonkamer of in de zijne en dansten ze samen op haar favoriete muziek. Soms stonden ze gewoon tegenover elkaar, dansten ze samen maar toch apart. Dan raakten ze elkaar niet aan en deed zij iets en hij iets anders en dan werd ze de volgende ochtend wakker en was er niets aan de hand.
En soms niet.
Soms had ze hem vast bij zijn handen of schouders, soms plaatste hij zijn handen op haar heupen en trok hij haar naar zich toe totdat iedere millimeter van haar lichaam aan die van hem verbonden zat. Op dat soort momenten dansten ze zo samen dat ze niet langer twee personen waren. Dan waren ze één en dezelfde en was iedere draai van zijn heupen een draai van die van haar en iedere ademhaling van haar eentje van hem. Op dat soort momenten kon ze hem wel zoenen.
Maar dat deed ze nooit, want het was een droom, en het voelde verkeerd, zo zonder zijn toestemming. Als ze hem dan een volgende keer in het echt zag kregen haar wangen het altijd voor elkaar om zo rood te worden dat een tomaat er niets bij was.
Soms vroeg hij haar of ze koorts had, als haar wangen weer vervelend deden, en dan haalde ze maar haar schouders op, omdat ze wist dat hij dan zijn hand op haar voorhoofd zou leggen om haar temperatuur te voelen. Alleen ging ze daar nog erger van blozen, dus werkte dat eigenlijk alleen maar averechts, want dan deed hij er alles aan om te zorgen dat ze zich niet te veel zou inspannen. Ze had hem daarom nog nooit kunnen vragen of hij wilde dansen.
Ze prijsde zichzelf gelukkig toen de zomer eraan kwam en de wekelijkse afspraak met haar vrienden naar buiten werd verplaatst. Bij het dansende licht van een kampvuur was het altijd veel moeilijker om knalrode wangen te onderscheiden van een gezonde blos.
Toen hij op één van die zomeravonden verschijnselde en de kring langsging om iedereen te begroeten en eindelijk bij haar terecht kwam keek hij eindelijk eens niet bezorgd, want het was te donker om haar gloeiende wangen te zien. (Dat bleek nog handiger toen hij naast haar op het enige vrije plekje op de boomstam kwam zitten en ze zo dicht op elkaar zaten dat ze kon ruiken dat zijn shampoo naar groene appels rook.)
En toen, na een tijdje, de radio een liedje begon te spelen dat ze de vorige nacht ook al in haar droom had gehoord was ze er even van overtuigd dat ze in een droom zat. Een aantal van haar vrienden stonden op om te dansen.
In haar dromen waren haar vrienden er niet.
Daan stootte zijn schouder tegen die van haar. “Wil je dansen?”
Maar het was vast een droom.
In haar dromen had ze echter nog nooit gemerkt hoe warm zijn lichaam tegen dat van haar voelde en had hij haar nooit zo stevig vastgehouden en rook hij nooit zo lekker als dat hij nu deed.

ik blame Kayley en dit


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 6 sep 2015 - 21:57:
I would take blame if Kay wouldn't want zoals ze al zegt: asdiwoejg :3
Nee, oprecht, ik vond deze mooi. <3


Kayley
Kayley zei op 6 sep 2015 - 20:38:
I will gladly take the blame. Want dit was zo fluffy en fijn en fantastisch. <3
Daan en Loena is dikke liefde en ooit steek ik iedereen aan met de adorableness.