Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » All The Little Lights » De date [One Direction]

All The Little Lights

13 sep 2015 - 23:23

488

1

219



De date [One Direction]

Personage A denkt te kunnen genieten van een rustige zondagmiddag. Personage(s) B/C/D/etc. komt/komen zijn/haar rust verstoren.

Zijn in pantoffels gestoken voeten lagen op de salontafel. Een dampende kop thee stond even verderop om omvallen te vermijden. Onder de tv zoemde de xbox.
Het was lang gelden sinds hij zo’n zondag had gehad. Altijd maar renden ze van concert naar interview, en als ze dan eindelijk maar toch een vrije dag hadden, ging die op aan het zien van hun familie. Heel leuk en belangrijk, hij had ze onderweg ook enorm gemist, maar op een dag als deze, een lekkere rustige niets moet en alles mag-zondag voelde hij zich pas intens gelukkig. Lekker comfortabel op de bank, zonder rekening met wie dan ook te moeten houden. Misschien had hij dat nog wel het meest gemist.
Maar hij had zijn eerste vijand nog niet neergeschoten, of zijn telefoon maakte een eind aan zijn rust door zijn ringtone luid door de woonkamer te laten schallen. Aan het geluid hoorde hij dat het iemand van het management was. Fantastisch.
“Zayn hier.” Voor hij het wist zat hij in de auto naar een hotel.
Hij had Perrie nog nooit met veel enthousiasme begroet. Nu was hij echter ziedend en gunde haar niet eens een blik of een begroeting. Hij liep meteen naar Maureen van het managementteam, die gefronst naar haar laptopscherm aan het staren was.
“Ha, Zayn, top dat je er zo snel kon zijn,” zei ze, zonder haar blik van de computer af te wenden.
“Kan dit niet wachten tot morgen? Eén vrije dag, is dat soms teveel gevraagd?” snauwde hij haar toe.
“Nee,” zei ze resoluut. “Het internet is aan het ontploffen, we moeten nu iets doen.”
Hij zag het artikel met de vage foto’s op haar scherm staan. Waarom ze zich er zo over opwond, snapte hij oprecht niet. Hij en Liam wisten best wanneer ze hun masker op moesten houden, en dat deden ze dan ook. Van de foto’s kon hij niet meer maken dan twee jongens die goed bevriend waren, ook al wist hij zelf natuurlijk wel dat dat niet helemaal waar was.
“Oké, dus dit is het plan: jullie komen zo door de hoofdingang naar buiten. Het is gelukkig nog vroeg, dat helpt met het verhaal. Daarna gaan jullie door naar een voetbalwedstrijd-” Zayn zuchtte. Voetbal spelen was tot daaraan toe, maar ernaar kijken vond hij onmetelijk saai. Alsof zijn plotselinge date niet al erg genoeg was. “En daarna we een etentje geregeld. Klinkt prima toch? Nou, jullie weten wat jullie moeten doen, maar voor de duidelijkheid:” en ze begon de onmetelijk lange lijst met dingen waar ze op moesten letten en consequenties als hij zich niet aan de afspraak hield op te dreunen.
Perrie was even slaapverwekkend als altijd. Hij deed een paar pogingen om niet al te geïrriteerd te kijken als de camera flitste. Ook een paar pogingen om de lens te laten knappen met zijn blik.
Het was al lang donker toen hij Liam met twee koppen thee bij de xbox vond. Misschien kon het zijn zondag nog een beetje redden.


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 14 sep 2015 - 0:39:
Ik vind het leuk dat het Zayn en Liam zijn en niet Harry en Louis
want Zayn <3333333333
Nee maar je voelt me oké