Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 500 words [Stand Alones] » [15-9-15] [One Direction] Notes

500 words [Stand Alones]

15 sep 2015 - 20:15

482

0

204[15-9-15] [One Direction] Notes

Blauw. Blauw is de lucht, blauw zijn z’n spijkerbroeken en blauw is de sprei van zijn bed. Blauw zijn ook zijn ogen. Blauw is zijn lievelingskleur. Hij glimlacht als hij in een spijkerbroek schiet en loopt dan richting de woonkamer. Ondertussen trekt de jongen een shirt over zijn hoofd en gaapt hij. De keuken laat heerlijke geuren los en de jongen gaapt weer.
‘Babe?’
‘In de keuken!’ wordt er geantwoord. De jongen stapt de keuken in en glimlacht als hij zijn vriendje ziet staan. Hij slaat zijn armen rond de middel van zijn vriendje en drukt zich tegen zijn rug aan.
‘Goedemorgen.’
‘Hmm, goedemorgen, babe,’ zegt Louis zacht. Hij glimlacht en stapt dan achteruit.
‘Wat eten we?’
‘Verrassing,’ zegt zijn vriend met een grijns. Louis grinnikt en neemt plaats aan de tafel.

‘Babe, ik moet weg, red je het alleen?’ zegt zijn vriendje. Louis knikt en dan klikt de deur in het slot. Louis maakt het zich gemakkelijk op de bank en zet net de tv aan als de bel gaat. Met een zucht staat hij op en opent de deur.
‘Liam. Hi. Wat doe jij hier?’
‘We gaan gezellig op stap vandaag.’
‘Ehm,’ Louis kijkt hem vertwijfeld aan, ‘oke?’
Liam glimlacht alleen maar en stapt naar binnen. ‘Kom, kom. Schoenen aan, jas aan. We gaan.’
‘Oke, oke. Ontspan,’ zegt Louis snel. Hij steekt zijn handen op en schiet dan in een paar blauw/wit geblokte Vans. Vervolgens trekt hij zijn spijkerjack aan en pakt een sleutel bos van het haakje. Dan stapt hij de deur uit en doet hem op slot.
‘Goed dan, laten we maar gaan.’

Liam rijdt ze naar Notes. Louis staart verward uit het raam.
‘Liam, Notes is dicht op zondag.’
Liam antwoordt niet en Louis fronst. Liam parkeert de auto vlak voor de deur en Louis kan het gesloten bordje zo zien hangen. De lichten zijn uit en Louis draait zich weer naar Liam.
‘Liam, Notes is gesloten op zondag. ‘
Liam antwoord weer niet en stapt uit de auto.
‘Liam!’ roept Louis. Hij stapt zelf uit, hoort hoe de auto op slot wordt gedaan. Liam loopt richting de deur en Louis zucht diep. Dan opent Liam de deur en Louis blijft verbaast stil staan.
‘Liam,’ vraagt hij dan, ‘wat is hier gaande?’
‘Volg me maar,’ zegt de jongen. Louis zucht diep en volgt Liam naar binnen.

Zodra beiden binnen staan en de deur dicht is, knipt het licht aan. Harry zit in het midden van een met rozen gevormd hart, op een knie en een klein, fluwelen doosje in zijn hand. Louis hapt naar adem, slaat zijn handen voor zijn mond.
‘Harry wat is dit?’
Harry glimlacht enkel en opent het doosje. ‘Woorden zijn niet genoeg om jou te vertellen hoeveel ik van je houdt. Allerliefste Louis, wil je met me trouwen?’
Louis kijkt hem verward aan, glimlacht dan breed en opent zijn mond om het woord uit te spreken. De zilveren band met een blauw steentje schittert in het licht als Louis ja zegt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.