Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » A Million Little Pieces » [17/09/2015][Harry Potter] Verzoeningsbrief

A Million Little Pieces

17 sep 2015 - 22:29

497

1

331



[17/09/2015][Harry Potter] Verzoeningsbrief

Het spijt me.
Het was nooit mijn bedoeling om hem te
Ik wist niet dat hij zo belangrijk voor je was. Als ik geweten had dat het niet gewoon een ander bedmaatje was, dan zou ik het nooit gedaan hebben. Als het een beetje helpt, dan We waren dronken, oké? Hij zou het vast ook niet gedaan hebben als dat niet zo was en als ik niet zo aangehouden zou hebben en als ik hem niet
Fuck, Draco. Ik haat het dat je me niet de kans geeft dit uit te praten. Ik haat het dat je me ontloopt en dat ik je zelfs niet via Korzel en Kwast kan bereiken. Ik ga dit onder je kussen leggen en ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat je het zult lezen en begrijpen.
Als het niet voor mij is, dan voor hem. Voor jezelf. Je hebt geen idee hoeveel alcohol we achterover hadden geslagen en waarschijnlijk weet hij niet eens meer wat er gebeurd is.
Ik zal het niet proberen goed te praten, want vrienden blijven van elkaars crushes af, ik weet het. Maar ik wist niet dat híj het was en je moet me kunt niet ontkennen dat we het niet eerder met dezelfde jongens hebben gedaan. Ik was ook wel eens jaloers, maar nooit zo serieus en ik
Ik had een ding voor Eddie, maar jij hebt mijn hoop de grond in geboord door me te laten zien dat hij met jou net zo lief meeging als met mij. Daar heb ik ook nooit een woord over gezegd, omdat ik niet wilde dat het onze vriendschap in de weg zou staan.
Als ik het tegen je gezegd had, zou je dan ook gezegd hebben dat jullie dronken waren en dat hij het anders vast niet gedaan zou hebben? Zou ik me daardoor beter gevoeld hebben? Misschien zou ik, misschien moet jij –

Het is alweer bijna een halfjaar geleden dat jij met hem geslapen hebt, Draco. Heb jij in die tussentijd kuis tegen iedereen nee gezegd omdat je hart bij een ander is? Nee, dat heb je niet. Betekent dat dat je minder een ding voor hem hebt? Nee, dat betekent het niet.
Misschien geldt dat voor hem ook wel. Ga naar hem toe. Zorg dat je een paar glaasjes op hebt voor je het gesprek aangaat, als dat het makkelijker maakt. Kijk of je hem nog een keer over kunt halen, want als je zoveel om hem geeft dat je je beste vriend ervoor doodzwijgt, dan moet hij wel heel bijzonder voor je zijn. Ga naar hem toe. Alsjeblieft.
Als tijdverdrijvers niet zo moeilijk waren om aan te komen, zou ik de tijd terugdraaien en zorgen dat hij nooit in mijn bed beland was.
Het spijt me dat ik met Harry geslapen heb, Draco. Ik hoop heel erg dat je deze brief leest en dat je me kunt vergeven. Ik hoop ook dat hij je nog een kans geeft en dat jullie samen iets kunnen beginnen.

Benno


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 17 sep 2015 - 22:48:
Stop eens met brieven te schrijven. They're more feels-inducing than your regular writings are. Omdat je ziet wat ze doorgestreept hebben en gqzqhkfdk ja. <3
Maar dang, BROS BEFORE HOES DRACO. Wtf is wrong with you, kid.