Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » make me feel alive (shatter me) » [18.09.2015][Harry Potter] Wereldkampioen

make me feel alive (shatter me)

19 sep 2015 - 0:26

490

3

458



[18.09.2015][Harry Potter] Wereldkampioen

Van sommige dagen weet je meteen dat je ze nooit meer zal vergeten. Zittend aan het meertje waaraan ze de afgelopen twee weken gekampeerd hebben, met familie en vrienden aan haar zijde en een beker wijn die haar warmer maakt dan het kampvuur van magische vlammetjes waar ze zich rond geschaard hebben, weet Roxanne Wemel dat dit haar altijd bij zal blijven.
Canada die na vijfenzeventig jaar weer een wereldtitel te pakken heeft, is onvergetelijk genoeg. Het vieren van die overwinning is echter nog fijner, de perfecte afsluiter van een fenomenale vakantie.
Links van haar klinkt Teddy zoals gewoonlijk het luidst op, boven de stemmen van de anderen uit. Hij lijkt indruk te willen maken op Victoire, tot het grote afgrijzen van Dominique, die er vlak naast zit en mee mag ‘genieten’.
Rechts van haar is haar beste vriendin ongewoon spraakzaam.
Zinnia Malfidus blijkt weer maar eens een spraakwaterval door de aanzienbare hoeveelheid van Benno Zabini's gestolen fles Ghanesha's zoete pruimenwijn die ze gedronken heeft.
Dus op haar beurt is Roxanne veel stiller dan ze van haar gewoon zijn. Zinnia zo zien, vrij en los en onbezorgd, is wonderschoon. Het dwingt haar mond en gedachten tot stilzwijgen beter dan wat dan ook.
Soms brengt het leven je momenten waarop je niets meer moet doen dan stil zijn en genieten; ze probeert alles in zich op te nemen. De drukkende, Indiase avondwarmte, de geuren die van de natuur om hen heen oprijst, het indrukwekkende stadion dat lange schaduwen over hen heen werpt.
Maar ook dat Zinnia er adembenemend uitziet. Haar ogen twinkelen en haar lichtblonde krullen dansen om haar hoofd terwijl ze praat over Edwards, één van de Jagers van Canada, en het kan Roxanne geen Slurk schelen dat ze er helemaal naast zit want alles dat ze kan denken is wow, wat is ze knap.
Ze registreert het nauwelijks wanneer Gemma Zabini zich moeit, ze hoort de "kus haar dan" wel maar begrijpt plots geen Engels meer; maar dat Zinny zich plots tegen haar aandrukt... Daar is ze zich hyperbewust van.
Dit wil ze al zo lang dat ze het nauwelijks kan bevatten dat het ook echt gebeurt tot het voorbij is.
Want ze vliegen. Weg van elkaar. Teddy lacht in haar oor en - nee! Ze schopt wild om zich heen, overweegt zijn armen te breken om uit zijn grip te komen, om verder te gaan met zoenen.
Haar wereld is vegen van kleuren en dan eindeloos, donker water.
Heel de groep kijkt naar hen.
Roxanne steekt haar middelvinger op naar Teddy en Dominique voor zich naar Zinnia te draaien. Haar armen wikkelen zich stevig en hebberig om haar heen. Ze probeert iets slim en oprechts te zeggen, maar naar gewoonte van serieuze dingen weglachen wordt het een grapje: "Van natte kleding word je verkouden, Zinny."
Ze lacht, dobbert vrolijk met het andere meisje verder en weet dat ze haar dronkenheid niet de kracht zal geven dit uit haar geheugen te wissen.
Die belofte bezegelt ze met een kus.

Liedje.
Met dank aan Bo en Dezh. <3


Reacties:


Lily
Lily zei op 3 juli 2016 - 17:50:
this makes me happy


Bodine
Bodine zei op 19 sep 2015 - 0:37:
Met Hollywood Undead op de achtergrond <3

Also.
I ship it! I ship it I ship it I ship it! Ja. Mwiii.


xNadezhda zei op 19 sep 2015 - 0:33:
Dit is zo cute. Ze zijn zo cute. En dit was zo leuk <3