Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Fullmetal Alchemist » Kimblee's Destruction » 5 ~ Kimblee's Redenen

Kimblee's Destruction

24 sep 2015 - 20:52

545

0

227



5 ~ Kimblee's Redenen

ISHVAL, CIVIL WAR: BATTLEFIELD

“Jij bent geen Ishvalan.”

Ik schrok en kwam overeind. Achter me stond de man met het zwarte haar en de Transmutatie Cirkels op zijn handpalmen. Ik deinsde terug.

“Jij..” begon ik. “Jij bent–”

“Ze noemen me Kimblee,” onderbrak de man mij. “Aangenaam. Maar er is iets dat ik me afvraag. Wat deed jij bij die Ishvalans?”

Ik staarde hem aan. Hij vermoordde.. Hij vermoordde Sabedor!

“Ben jij van de Military?” vroeg ik voorzichtig.

“Jazeker,” antwoordde Kimblee triomfantelijk. “Ik ben degene die de meeste Ishvalans vermoord heeft. En wie ben jij?”

Ishvalans.. Vermoord heeft.

“Ik weet dat de Military de opdracht heeft gekregen om het Ishvalan ras uit te roeien,” zei ik langzaam. “Maar deze mensen, ze.. Ze waren onschuldig.”

“Schuldig, onschuldig,” zei hij lachend. “Het maakt mij niets uit. Ik vind het gewoon heerlijk om dit werk te mogen doen. Ik geniet van het geschreeuw, de explosies.. Ik had jou willen vermoorden, maar ik was nieuwsgierig naar waarom jij hier bent.”

“Je bent gestoord.”

“Dat heb je snel door.”

Ik zette een stap achteruit. “Mijn naam is Elvi Pharma, en de man die jij zojuist vermoord hebt droeg grote kennis met zich mee!”

“Die Ishvalan met die bril?” zei Kimblee en hij dacht even na. “Ah, natuurlijk. Jij hebt zijn bloed nog op je gezicht.”

Ik ademde scherp in en probeerde het weg te vegen, maar mijn handen zaten nog onder het bloed dat ik uit mijn ogen gewreven had. Het werd alleen maar erger.

“Haal het weg,” zei ik angstig.

Kimblee lachte. “Je ziet een beetje witjes, Elvi. Onder al dat bloed dan. Kun je er niet goed tegen? Wat doe je dan in godsnaam hier in de oorlog?”

“Dat gaat jou niets aan,” zei ik snel, en ik wilde mijn shirt gebruiken om mijn gezicht schoon te maken, maar toen bedacht ik me de stapel papieren die in de binnenzak van mijn jas zat, en dus liet ik mijn jas dicht.

“Nou goed dan,” zuchtte Kimblee. “Volg mij maar, ik heb een gesprek met de officiers van de Military.”

Ik keek om me heen. Met deze griezel meegaan? Het klonk als een slecht idee.. Maar hij wás van de Military, en de Military had niets kwaads in de zin. Roy Mustang, Riza Hawkeye, Maes Hughes, Alex Armstrong.. Deze mensen vochten voor het goede van deze wereld, dus de Military moest hier wel goede bedoelingen mee hebben.

Tenminste, dat is wat ik toen dacht. Ik had niet kunnen weten dat er veel meer achter zat.

En waar kon ik anders heen? Ik kon nergens naartoe. Alles om me heen was vernietigd.

“Zou je willen weten hoe dat bloed op jou terecht gekomen is, Elvi?”

Ik keek verschrikt op. “Nou, n-nee..”

Kimblee zette plotseling een stap naar mij toe en greep me bij mijn kraag. Hij grijnsde breed, en zijn ogen waren groot.

“Eén ding erger dan de dood is om je ogen er van af te wenden,” zei hij met een lage, schorre stem. “Het been van die Ishvalan is geëxplodeerd. En het BLOED van zijn rottende lichaam zit nu op JOU.”

Mijn ogen werden groot. Ik proefde het bloed op mijn lippen. Van angst begon ik te schudden, en ik voelde me licht in mijn hoofd worden. Kimblee’s moordzuchtige ogen werden donker, en ik werd misselijk. Het volgende moment werd het zwart, en ik hoorde nog even een tevreden lach voordat ik mijn bewustzijn kwijtraakte.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.