Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Fullmetal Alchemist » Kimblee's Destruction » 7 ~ De Verdediging

Kimblee's Destruction

24 sep 2015 - 20:58

699

0

201



7 ~ De Verdediging

ISHVAL, END OF THE CIVIL WAR: ALLIED BASE

“Handen omhoog!” schreeuwde één van de soldaten. “Arresteer hen!”

Mijn ogen werden groot. Langzaam hief ik mijn handen, en in mijn ooghoek zag ik Kimblee heel vrolijk kijken.

“Ah, welkom, Elvi Pharma,” zei hij grinnikend. “Ik ben blij dat je ongedeerd bent. Je hebt me goed geholpen met het doden van die officiers.”

Ik voelde een zweetdruppel langs mijn gezicht lopen, en een angst doemde op in mijn lichaam. Geloofde deze mensen.. Deze soldaten werkelijk dat ik.. Dat ik…

“Wat is dit?!” zei ik met een trillende stem tegen de soldaten. “Haal me weg bij deze gek!!”

“Luister niet naar haar!” zei een soldaat aan mijn rechterkant. “Ik zag haar! Ze vermoordde soldaten! Ze vermoordde mijn vriend!!”

Ik keek de man in zijn ogen en zag de haat. Zijn haat voor míj. Zijn vinger trilde op de trekker van zijn geweer en ik voelde tranen opwellen.

“Kimblee..” zei ik zacht, en ik best mijn kiezen op elkaar. Woede nam mijn lichaam over en ik draaide me naar hem toe met vurige ogen. “WAT HEB JIJ GEDAAN?!”

Ik zette een stap naar hem toe en greep zijn jas vast. “ZEG HET!!!”

Kimblee’s blik bleef hetzelfde, en hij bleef rechtop staan, op me neer kijkend. Zijn glimlach werd iets breder en hij kneep zijn ogen tot spleetjes.

“Als ik jou was zou ik me koest houden, Elvi.. Je hebt soldaten vermoord, en je hoort bij mij. Dit soort gedrag zou nog eens je dood kunnen betekenen.”

Ik werd bleek. Voorzichtig keek ik naar de soldaten, en ik zag dat ze nu allemaal hun vinger op de trekker hadden gezet, sommigen hadden hem zelfs al voor de helft ingedrukt. Ik liet Kimblee’s jas langzaam los, en met een verslagen gezicht keek ik naar zijn triomfantelijke glimlach.

“Het spijt me,” zei ik zacht tegen de soldaten, en ik hief mijn handen. Ik begreep dat ik niets meer kon doen. Ik wist niet hoe Kimblee het gedaan had, maar hij had iedereen laten geloven dat ik een moordenaar was, en ik kon me niet verweren. Dus dit was het einde van Elvi Pharma. Een moordenaar, een verrader..

“Stop!”

Iemand duwde de soldaten aan de kant.

“Stop hiermee!”

Hij zette een stap naar voren, en ik herkende hem als..

“Roy Mustang?” Kimblee’s glimlach vervaagde. “Wat doe jij hier, Mustang?”

Ik keek naar Roys gezicht, en zag dat het er slecht uitzag. Zijn gezicht was bleek, en onder zijn ogen zaten zwarte kringen. Dus dit was wat oorlog met mensen deed..

“Elvi Pharma is onschuldig!” riep hij uit, tot verbazing van de soldaten. “Ik zag de persoon die onze soldaten vermoord heeft! Hij veranderde zichzelf in Elvi! Ik zag het zelf!”

“Dus jij wil beweren,” begon de man met de rode, waterige ogen, “dat iemand zichzelf VERANDERD heeft in dat meisje?! Je bent niet goed bij je hoofd, Mustang! Zíj heeft mijn vriend vermoord! En daar moet ze voor boeten!!”

“Ik vind het inderdaad een beetje een vreemd argument,” zei Kimblee terwijl hij met zijn vingers langs zijn kin gleed. “Zeg, Elvi, ken jij Roy Mustang toevallig persoonlijk?”

Ik keek hem even aan, en er viel een stilte. Roy keek bezorgd, en ik wist dat hij mijn enige uitweg zou zijn. Maar om te liegen voor al deze mensen.. Uiteindelijk zouden ze er toch achter komen.

“Ja,” zei ik toen. “Hij is mijn neef.”

Kimblee keek naar Roy. En naar mij. En weer naar Roy. En weer naar mij.
En toen barstte hij in lachen uit. “Hij is mijn neef!” herhaalde hij lachend. “Natuurlijk is dat de reden waarom Mustang deze moordenares verdedigt. Maar serieus, je had best met een beter excuus kunnen komen..”

De soldaten keken verschrikt naar Roy, en hij keek even verschrikt terug.

“Jullie menen toch niet dat jullie deze verrader geloven?!” riep hij uit. “Kimblee heeft onze officiers vermoord!”

“En Pharma onze soldaten!” riep een ander lid van de Military uit. “Ik zeg: doodstraf! Allebei!”

“Stop.”

En bij dat woord stopte iedereen met praten. Soldaten stapten aan de kant, en zelfs Roy deinsde terug. Er kwam een man de cirkel inlopen. Hij had een ooglapje over zijn linkeroog, en..

Nou, ik denk dat het wel duidelijk is dat de naam van deze man King Bradley was. Of misschien ken je hem bij een andere naam, maar achter zijn andere naam zou ik later pas komen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.