Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Legend of Zelda » Groen Vuur [Waarschijnlijk De Meest Vreemde Crossover-Fic Die Je Ooit Zult Lezen] » Kandata

Groen Vuur [Waarschijnlijk De Meest Vreemde Crossover-Fic Die Je Ooit Zult Lezen]

25 sep 2015 - 18:02

281

0

281



Kandata

Na het vermoorden van een paar zombie-bokoblins, kwam Yuna een mensje tegen. Hij zat op de oever van de rivier van bloed, en had een niet zo blije blik op zijn gezicht.

“HALLO MENEERTJE,” schreeuwde Yuna toen ze vlak achter hem stond.

De man schrok zich wild en viel voorover in de rivier van bloed. Op slag verdronk hij.

“Oh, dat is gênant,” zei Yuna terwijl ze keek hoe de man ten onder ging in het bloed.

“Dat was niet vriendelijk,” zei opeens iemand achter haar.

Yuna draaide zich om. De man die zojuist verdronken was, stond nu weer voor haar in levende lijve.

“Hey hey, hoe deed je dat??” zei Yuna vrolijk. “Ben je soms een heilige? Ik durf te wedden dat de heilige vlam hier ergens is!”

“Mijn naam is Kandata,” zei de man met een gevoelloze, koude stem. “Ik weet niet of je mij begrijpt, maar in de hel sterft niemand. Wij moeten enkel de verdrinkingsdood opnieuw en opnieuw doormaken. Het is een triest verhaal. Ik ben geen heilige. Ik ben een zondaar in de hel.”

Yuna staarde hem een tijdje aan. Kandata staarde terug met zijn bittere ogen. Yuna ging langzaam met haar vingers langs haar kin terwijl ze nadacht.

“Kandata,” zei ze toen, “breng me naar de Heilige Vlam!”

De zondaar sloeg zijn hand tegen zijn hoofd. “Heb je soms helemaal niet geluisterd naar wat ik zojuist zei? We zijn in de hel! Ik ben een ZONDAAR. Er is niets heiligs hier!”

“Oh nee? En wat is DAT dan?”

Yuna wees naar de overkant van de rivier van bloed, en tot Kandata’s grote verbazing zat daar een man aan de oever. Hij droeg een rode jas met een grote kraag, en over zijn linkeroog liep een litteken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.