Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Kidnapped with the person of my nightmares » deel 4

Kidnapped with the person of my nightmares

1 juni 2009 - 19:29

371

0

207



deel 4

Ondertussen in het wondermooie Duitsland, in een stadje genaamd Maagdenburg, krijgt een onrustige Bill een brief in de bus…
Bill pov.:
Voor de zowaar tiende keer lees ik de brief. Nog steeds vol ongeloof ga ik naar het politiekantoor, de plaats waar ik nu ongeveer al een volledige dag zit, met uitzondering van die vijf minuten die ik thuis was. Ik loop meteen door naar het kantoor van inspecteur De Kok. Zonder te kloppen loop ik het muffe lokaaltje binnen, waar ik een rokende, bejaarde man aantref die eigenlijk feitelijk volgens de wet al op pensioen zou moeten zijn.
‘ kijk eens wat ik daarnet in de brievenbus vond!’ zeg ik tegen hem.
‘ je bent nog maar juist uit mijn gezichtsveld verdwenen, of je staat al weer voor mijn neus. Je hebt het toch niet met je blote handen aangeraakt?!’
‘mag dat dan niet?’
‘ weet je dat niet? heb je nog nooit naar baantjer gekeken?’
verbaasd schud ik mijn hoofd.
‘dat is het enige programma dat leervol is en dan kijkt de jeugd daar niet naar! Op die brief konden vingerafdrukken van de ontvoerders hebben gestaan!’ door de schrik van de uitvlieger van inspecteur De Kok, laat ik de brief uit mijn handen vallen.
‘ goed, zit er nu nog stof op ook!’ zegt hij terwijl hij de brief van de grond opraapt.
‘ wat hebben we hier? ‘OP 20 APRIL, dat is morgen al, OM 0.00 UUR AAN HET TANKSTATION WAAR WE TOM EN DIE ANDERE HEBBEN MEEGENOMEN. BRENG 1 000 000 € LOSGELD MEE. GEEN POLITIE OF ZE GAAN ERAAN!’’ leest hij de brief voor.
‘ wie is ‘die andere’?’ vraag ik aan hem.
‘ ze hebben nog een meisje, Frouke Howe, meegenomen ook.’
‘ en waarom zijn haar ouders hier dan niet?’
‘ omdat haar ouders het verstand hebben om onze goede raad op te volgen en thuis te wachten op nieuws.’ Beledigt kijk ik hem aan.
‘ ga jij maar terug naar huis, dan gaan wij dit eens goed bestuderen.’ Nogal op mijn tenen getrapt verlaat ik het politiekantoor.

De Kok pov.:
‘ vletter, kom eens!’ roep ik naar mijn assistent.
‘ wat is er De Kok?’
‘we gaan naar ‘Lowietje’. Ik heb een cognac nodig!’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.