Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Kidnapped with the person of my nightmares » deel 6

Kidnapped with the person of my nightmares

1 juni 2009 - 19:30

381

0

188



deel 6

~20 april~
Slaperig open ik mijn ogen. Door mijn warrige kapsel heen zie ik dat de wekker 5h00 aanheeft. Veel te vroeg om op te staan, maar we hebben nog een hele reis voor de boeg om weer in dat tankstation te geraken. Maar eerst naar het politiekantoor.

*Eenmaal daar aangekomen*
‘ Beste familie, we gaan nog vlug eens alles overlopen. Dus, niemand stapt uit hun auto voor ze gearresteerd zijn. Om 00h00 zal Bill met een koffer op de plaats staan.’
‘waarom ik?!’ onderbreek ik hem.
‘Omdat jij de brief hebt gekregen en ‘zogezegd’ niet naar de politie bent geweest, dus weet ‘zogezegd’ niemand iets van je kleine avontuurtje af. Je moet echt meer naar baantjer kijken!’ phu, ik zwijg al!
‘ er zit geen geld in het koffertje, wegens de financiële crisis. Op het moment dat ze het koffertje aannemen, slaan we toe en arresteren we ze. Verstaat iedereen het?’ iedereen mompelt iets dat lijkt op ‘ja’.
‘Bill, jij gaat even mee met Prinses voor de oortjes enzo.’ Nog steeds op mijn tenen getrapt volg ik haar.

Ondertussen in Georges-du-verdon om 22h00
Frouke pov.:
Bah het is hier saai! We hebben nu al zo’n hele dag niets tegen elkaar gezegd. Niet dat ik dat niet erg vind, hoor. ’t Is alleen, ik mis de bevelende stemmen van mijn ouders, de kakelende stem van mijn zus…
Mijn gedachten worden onderbroken door een opengaande deur. Puistenkop komt de ruimte binnen, samen met de grootste van de bende.
‘ zo, het is tijd voor een uitstapje!’ verbreekt die de stilte.
De Puistenkop opent de traleis en de Grote gaan naar binnen. Hij neemt me vast en bind opnieuw mijn handen en voeten samen.
Ook de plakker op mijn mond verschijnt er weer. Jipie.
Veel zin en energie om me te verdedigen heb ik niet, want ze hebben ons nog niets te eten of te drinken gebracht, de schurken!
Ze zouden ze levenslang moeten opsluiten wegens kindermishandeling! En niet alleen voor dat feit hoor, ook omdat ze mij zo durven te dumpen bij Tom!
Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze hem ook vastbinden. Maar dan zie ik opeens alleen maar zwart. Hoe kan dat nu?!
Blijkt dat ze me geblinddoekt hebben.
Fijn, nu hoef ik hun lelijke koppen niet meer te zien.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.