Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Fairies' Tale » Chapter 33

The Fairies' Tale

19 okt 2015 - 17:39

928

5

377



Chapter 33

POV Bodine

Afscheid nemen is altijd een traumatische ervaring. Na alle verandering van de afgelopen tijd, kon het afscheid van Emma en Skylar er dan ook nauwelijks bij – maar zij wilden hun leven voortzetten in de grote boze wereld buiten Huize Dekkers en wie waren wij om ze tegen te houden? Dat hebben we dan ook maar niet gedaan.
In plaats daarvan hebben we besloten dat er maar één manier is om deze verdrietige periode af te sluiten: een Drag Queen verkiezing. Dat betekent dat we Bill en Harry er samen op uit hebben gestuurd om jurken te kopen (Louis heeft geprobeerd zijn verontwaardiging te verbergen, maar ik zie daar altijd recht doorheen), waar ze verdacht lang over hebben gedaan. Na de nodige opmerkingen, blozende gezichten (van Harry en Bill) en beledigde blikken (van Louis), besluiten we dat de tientallen jurken en de tassen vol make-up interessanter zijn dan het pesten van onze homo’s.
Bill zet met een grijns op zijn gezicht zijn krultang in Toms schouderlange, zwarte haar, terwijl Harry de ogen van de oudste Kaulitz-broer besmeert met roze oogschaduw. ‘Kleurt mooi bij je ogen!’ verzekert hij de frons in Toms voorhoofd.
Dorien en River zijn samen de jurken ingedoken en hebben het voor elkaar gekregen om Do bíjna in haar jurk te hijsen, voor ze weer samen de fundering in verdwijnen voor een beetje privacy.
Ik heb Louis overtuigd om de lelijkste jurk van de hele verzameling aan te trekken (een knalgele, met bijpassende oorbellen en hakken); in ruil daarvoor beloof ik hem zelf een oranje jurk aan te trekken, die naar mijn mening nog niet half zo lelijk is als de zijne. En als we vloeken, tja, dan moeten we maar een avond overleven zonder elkaars gezelschap. Heel vervelend.
Ik heb juist de rok van de jurk over mijn heupen getrokken, ben bezig met het ontrafelen de wirwar van touwtjes die het bovenstukje is, als de deurbel gaat. ‘Ik ga wel!’ roep ik en nog voor ik me realiseer dat ik nauwelijks aangekleed ben, ren ik richting de voordeur.
Er staan twee mensen voor de deur: een meisje met nog langer haar dan het mijne en een jongen met de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. Ze kijken me allebei raar aan en ik wil bijna vragen of ik iets van ze aan heb, als ik me realiseer dat ik überhaupt bijna niets aan heb (en dat sommige mensen het raar vinden om de deur open te doen in je BH).
‘Hoi,’ begint de jongen, ‘we zagen dat bij jullie nog licht brandt,’ (en we wonen niet eens in Brabant!), ‘en we dachten: misschien mogen we meedoen. Het is zo uitgestorven in de stad en we hadden wel zin in een feestje.’
‘Natuurlijk!’ roep ik uit. ‘Kom binnen, kom binnen. We hebben nog wel wat jurken over, volgens mij.’
Zonder op antwoord te wachten, begeef ik me terug naar binnen en het tweetal volgt me. Ik kan de verbazing op hun gezichten bijna voelen als we de grote hal binnen lopen, waar we allemaal aan het omkleden zijn: Tom staat al helemaal gereed, met make-up en jurk en gekruld haar en gestyleerde baard; Bill rent met zijn draadloze krultang (wat? dat is handig!) achter een hysterische Harry aan; Darren is bezig stoppeltjes op Marits kin te tekenen zodat zij ook een échte Drag Queen wordt en Kayley zit in een hoekje, nog steeds gehuld in haar Targaryenshirt en spijkerbroek, toe te kijken met een fles Wodka aan de mond.
‘Zoek een jurk uit, en make-up, en maak je klaar!’ nodig ik de nieuwelingen uit. ‘We houden een Drag Queen verkiezing.’
Mijn oog valt op Louis, die inmiddels zijn jurk aanheeft en de achtervolging van de krultangjongens met zijn ogen volgt.
‘Bill!’ roep ik, waarop de Duitser zich omdraait. ‘Louis wil ook graag krulletjes in z’n haar. Kun je daarvoor zorgen?’
‘Natuurlijk!’ glundert te jongen, waarop hij zich breed grijnzend op Louis stort en Harry vergeet. Die besluit dan maar bij de nieuwkomers te gaan kijken: ‘Hoi, ik ben Harry.’
‘Ivana,’ stelt het meisje zich voor.
‘Zayn,’ biedt de jongen aan.
‘Blijven jullie ook slapen?’ vraagt Harry, terwijl hij ongegeneerd Zayns ontklede lichaam in zich opneemt.
‘Is misschien wel handig,’ geeft het meisje toe.
‘Top! Ik heb nog wel plek over in m’n bed.’
Ivana glimlacht verlegen: ‘Oké,’ zich er nog niet van bewust dat Harry nu al weet dat hij zelf hoogstwaarschijnlijk niet in zijn eigen bed zal belanden.
Zayn wil zijn mond open doen, maar hij wordt overstemd door twee deuren die tegelijkertijd open slaan: Gustav en Jennifer komen uit de keuken gestormd, in een walm van gebakken biefstuk in champignonsaus, waar ze de hele dag bezig zijn geweest met het bereiden van het avondmaal; Tesja komt uit één van de kamers gerend en sjeest bijna succesvol de trap af: ‘Bo! Ik heb je zelfbruiner gevonden, weet je nog? Mag ik die lenen?’
Dat is ongeveer het punt waarop de verkiezing in het honderd loopt: iedereen stormt half opgemaakt de keuken in om zich vol te stoppen met biefstuk, terwijl de mensen die nog geen plekje hebben kunnen bemachtigen elkaar achterna rennen met lippenstift, eyeliner en zelfbruiner. Het duurt niet lang voor alle armen, benen en jurken volgetekend staan met obscene teksten en schilderingen, om later gemengd te worden met jusvlekken.
Aan het eind van de nacht wint Dorien de verkiezing: als zij eenmaal uit de fundering tevoorschijn komt, is iedereen al dusdanig ondergekliederd dat zij de enige is die eruit ziet als een volwaardige Drag Queen.
Bill loopt de rest van de avond rond met een pruillip, die pas verdwijnt wanneer Harry hem wegkust.


Reacties:


xjeszell
xjeszell zei op 13 nov 2015 - 11:57:
How did I not comment on this?
God, I love this so much. Ik word hier zo vrolijk van jaaaaa <#


xNadezhda zei op 21 okt 2015 - 21:27:
Stylitz, jaaaaa - ik ben er helemaal voor. En yay, we zijn verder! Ik moest ook lachen om dat stuk dat Kay citeerde, haha. Excellent <3


Kayley
Kayley zei op 20 okt 2015 - 17:15:
Kayley zit in een hoekje, nog steeds gehuld in haar Targaryenshirt en spijkerbroek, toe te kijken met een fles Wodka aan de mond.

Of course. Je kent me zo goed. :'
Al had ik me best wel willen aankleden als Drag King. Met een pimp cane. En een luipaardenprintmaatpak. Wink wink nudge nudge.

Also, I ship Bill and Harry.
ALSO, natuurlijk doe jij de voordeur open in je BH en staat Zayn daar.
AND ALSOOOO, yay! Deze was echt heel leuk. En nu zit Iv er ook in!
En TFT is <333.


1Dzayn
1Dzayn zei op 19 okt 2015 - 18:06:
Harry en Bill. Somehow zie ik dit helemaal zitten.
Also Drag Queens. Yes please


MariTom
MariTom zei op 19 okt 2015 - 17:44:
Bo, I love you so much. Kunnen we elke week Drag Queen Wednesday houden in het huis?