Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Legend of Zelda » Back to Skyloft ~ The Legend of Zelda: Skyward Sword » Back to Skyloft ~ 7

Back to Skyloft ~ The Legend of Zelda: Skyward Sword

27 okt 2015 - 16:50

349

0

233



Back to Skyloft ~ 7

Loena veert overeind. Wat was dat? Loena kijkt op haar klok. Het is nog nacht. Loena wrijft in haar ogen. Ze had een nachtmerrie.. Over de Demon King. Ze komt uit haar bed en loopt naar de badkamer. Daar frist ze zichzelf een beetje op met wat water. Dan gaat ze terug naar bed.

---

De volgende morgen is het weer een doodgewone ochtend. Loena gaat ontbijten in de keuken. Als ze klaar is loopt ze naar boven. Daar is Instructor Owlan, een Loftwing expert, net als Horwell.

"Zeg Loena," begint hij. "Zou je misschien iets voor me willen doen?"

"Natuurlijk." antwoordt Loena. "Mooi zo, zou je naar de Lumpy Pumpkin willen vliegen en soep voor me willen meebrengen?"

Loena knikt. "Ja hoor. Geen probleem. Ik heb alleen geen rupees.." zegt ze.

Owlan haalt een zakje met 30 rupees uit zijn zak.

"Hier," zegt hij. "Betaal hier maar mee. En wees voorzichtig!"

Loena knikt. Snel loopt ze naar buiten. Ze springt van het dichtstbijzijnde platform en begint haar vlucht naar de Lumpy Pumpkin. De Lumpy Pumpkin is een klein restaurant waar ze heerlijke pompoen soep verkopen. Het is een kilometer van Skyloft vandaan.

Loena is bijna op de helft als er opeens een windhoos aankomt. Haar Loftwing verliest evenwicht en Loena valt van hem af.

"Woeaah!" schreeuwt ze.

Maar haar Loftwing komt niet.

"Woeaaaah!" schreeuwt ze wanhopig.

Daar is haar Loftwing eindelijk. Loena landt op zijn rug, maar hij vliegt snel naar een eilandje waar hij neerstort. De Loftwing is doodop en heeft blijkbaar zijn vleugel verstuikt.

"Oh nee.." zegt Loena bezorgd. "Gaat het met je?"

Haar Loftwing probeert overeind te komen maar het lukt niet.

"Blijf maar even liggen," zegt Loena. "We blijven hier totdat je weer kunt vliegen."

Haar Loftwing kreunt. Opeens begint het eiland waar ze op zitten te schokken. Het lijkt wel een aardbeving! Loena valt op de grond en langzaam zakt het eilandje naar beneden.

"Aaah!" gilt Loena. "Wat gebeurt er?!" Het eiland zakt tussen de wolken door naar de oppervlakte. Het gaat steeds sneller en sneller. Opeens voelt Loena een dreun en ze raakt bewusteloos.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.