Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Legend of Zelda » Back to Skyloft ~ The Legend of Zelda: Skyward Sword » Back to Skyloft ~ 8

Back to Skyloft ~ The Legend of Zelda: Skyward Sword

27 okt 2015 - 16:51

540

0

213



Back to Skyloft ~ 8

Loena opent haar ogen. Ze is op de oppervlakte. Snel staat ze op. Wacht even.. De oppervlakte!? Loena kijkt om zich heen. Ze is in de Faron Woods, zo te zien. Vlakbij de Deep Woods. Oh nee.. Wat moet ze nu doen? Ze is heel erg bang. Voor haar ziet ze het Viewing Platform. Snel rent ze er naartoe. Ze klimt de trap op.

"Zo, zo.." hoort ze opeens achter zich.

Ze verstijft. Shit.. Denkt ze bij zichzelf. Dit is dus het einde. Vaarwel iedereen. Langzaam draait ze zich om. Ja hoor: in de ingang van de Deep Woods staat de Demon Lord.

"Kijk eens aan.." zegt hij. "Als dat Loena niet is.. Wat doe je hier op de oppervlakte hmm?"

Loena weet niks te zeggen. Ze wil zich omdraaien en wegrennen maar ze staat vastgenageld aan de grond. Opeens springt de Demon Lord omhoog en landt vlak voor Loena op de grond. Loena zet verschrikt een paar stappen naar achter.

"Ach, ik heb mezelf nog nooit echt aan je voorgesteld." zegt de Demon Lord met een vreemde toon in zijn stem. "Ik ben de Demon Lord die heerst over deze wereld, de oppervlakte. Je mag me.. Ghirahim noemen."

Hij zet een stap naar Loena toe en steekt zijn hand uit terwijl hij haar strak aankijkt. Die enge blik in zijn ogen.. Loena wil wegkijken maar het lukt op één of andere manier niet. Ze kijkt naar Ghirahims hand en wil nog een stap naar achteren zetten maar op dat moment grijpt Ghirahim haar hand vast. Loena schrikt zich dood en wil terugtrekken maar Ghirahim houdt hem vast en legt zijn andere hand er ook op.

"Weet je, eigenlijk stel ik het erg op prijs als ik Lord Ghirahim word genoemd.. Maar ik ben niet zo kieskeurig."

Hij laat Loena's hand langzaam los. Loena trekt haar hand meteen weg.
"Moet jij je niet voorstellen, Loena? Ik weet wel hoe je heet maar.. Vertel eens wat over jezelf," zegt Ghirahim.

Loena durft niks te zeggen. En dat wil ze ook niet, het enige wat ze nu wil is weg. Ze wil hier onmiddellijk weg. Ghirahim ziet dat Loena niet lijkt te gaan praten. Hij krijgt een vreemde lach op zijn gezicht, want dit betekent dus dat Loena bang is.. En dat vindt hij om één of andere reden altijd grappig. Loena weet dat. Shit.. Denkt ze weer. Nu hij weet dat ze bang is kan het alleen nog maar erger worden. Bij deze gedachte zet ze nog een paar stappen achteruit.

"Wat is er, Loena?" vraagt Ghirahim duivels. "Je ziet eruit alsof je een geest gezien hebt.. Of een demon."

Hij zet een stap naar Loena toe. Dat was de druppel. Loena draait zich om en rent op het Vogel Standbeeld af.

"Godin, snel, haal me hier weg nu! Alstublieft nu!"

Loena hoort Ghirahim lachen.

"Oh ja, dat werkt vast!"

Hij rent op haar af en grijpt haar bij haar schouders. Loena krimpt in elkaar en doet haar ogen stijf dicht. Dit had ze nooit willen meemaken. Ze bereidt zich voor op een gruwelijke dood. Op dat moment komt er een oranje gloed van het vogel standbeeld af..

"Wat?!" Loena voelt zich even heel licht en dan is het opeens zwart.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.