Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Super Mario Bros » Super Lila Galaxy? (VOLTOOID) » 11: Het onderschatten van een Boo

Super Lila Galaxy? (VOLTOOID)

6 dec 2015 - 16:50

580

0

224



11: Het onderschatten van een Boo

Het duurt niet eens zo lang voordat Lila een stem hoort. Het is een heldhaftige stem, en hij komt steeds dichterbij. Ja, Lila kan meteen horen dat dit de stem is van een ware held.

“Aiaiaiaiaiaaaaaai!!”

Vervolgens klinkt het onmenselijke gelach van King Boo.

“Hahahaa!! Ja! Schreeuw, groentje! Schreeuw!”

Lila loopt snel naar de tralies, en ze ziet meneer koning spook door de kosmos vliegen. Hij komt steeds dichterbij, en Lila ziet meteen een mannetje met groene kleding spartelen in de kleine armpjes van het lachende spook.

Dus dat is Luigi.. Interessant.

King Boo zweeft naar de tralies van Lila’s cel en opent de celdeur.

“Kijk eens aan, Lila! Dit is mijn aartsvijand, maak maar kennis!”

Hij gooit de trillende Luigi de cel in. Lila kijkt hem verbaasd aan. Hij is echt veel kleiner dan ze verwacht had, en heldhaftig ziet hij er zeker niet uit. En de kleding die hij draagt is niet de kleding van een pizzabakker, maar van een loodgieter! En.. Hij staat te trillen op zijn benen.

“Ik hoop dat je het naar je zin zult hebben hier!” King Boo lacht uitbundig en Luigi grijpt naar zijn hoofd van angst. Lila kijkt naar zijn groene pet waar een L op staat. Ze voelt medelijden met deze ‘held’, deze 'aartsvijand’ van een gruwelijk monster. Hoe kan dit kleine mannetje door de Koning der Geesten als vijand beschouwd worden?

“Ik zie je later, Luigi! Ja, ik zal terugkomen zodra je gestorven bent van angst en je vlees wegrot in deze cel! Hahahahaaa!!”

“Tot ziens, meneer koning Boo,” zegt Lila droog. “Maakt u zich geen zorgen, ik zorg dat dit mormel Luigi niet ontsnapt. U kunt de cel gewoon open laten!”

King Boo stopt. Hij draait zich om en kijkt met een wantrouwende blik naar Lila.

“De celdeur.. Open laten, zeg je?”

“Natuurlijk!” antwoordt Lila vrolijk. “Het is me een genoegen uw koninklijke celwachter te zijn! Ik zou uw aartsvijand nooit–”

Voordat ze verder kan praten, vliegt het spook dwars door de tralies met een rode gloed in zijn ogen. Hij is nu gevaarlijk dichtbij Lila, en ze slikt als ze zijn scherpe tanden en veel te lange tong weer van dichtbij ziet.

“De Koopa King had gelijk,” zegt het spook zacht. “Jij bént goed in manipuleren. Maar zo ver zul jij me niet krijgen, Lila. Oh nee. Nooit.”

“Maar koning! Snapt u dan niet dat een bewaker nodig is? Uw aartsvijand is hardnekkig! Hij zal een uitweg vinden!”

“En jij twijfelt aan mijn Boo’s?! Hoe durf je?! Mijn Boo’s zijn betere bewakers dan jullie mensen ooit zullen zijn!”

“Uw Boo’s? Maar waar zijn ze dan?”

King Boo klapt in zijn handen, wat hem vreemd genoeg weer lukt met zijn korte armpjes terwijl hij geen handen heeft, en er verschijnen twee spoken in de kamer naast de koning. De twee spoken zijn veel kleiner dan King Boo zelf en dragen geen kroon, maar voor de rest lijken ze sprekend op hem. De Boo’s lachen op dezelfde onmenselijke manier.

Lila kijkt naar de wezens en glimlacht. Dit is precies waar ze op gehoopt had. King Boo is dan misschien net iets te intelligent om zomaar te kunnen manipuleren, het feit dat hij de koning is zegt al genoeg over het IQ van zijn onderdanen. Op aarde is het misschien niet zo dat de slimste en de sterkste altijd de koning is, in dit universum is dat zeker zo. Lila hoeft alleen maar terug te denken aan Bowser en zijn onderdanen. Dat schildpad-monster, die King Koopa, was overduidelijk de sterkste én de slimste.

Ja, zij en Luigi gaan hieruit ontsnappen. En snel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.