Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Super Mario Bros » Super Lila Galaxy? (VOLTOOID) » 18: Terug in het observatorium

Super Lila Galaxy? (VOLTOOID)

2 nov 2015 - 17:01

671

0

228



18: Terug in het observatorium

“Nee!” schreeuwt Lila en ze vliegt wild overeind.

Ze zit in het gras tussen de bloemen, en naast haar ligt de gele Toad nog te slapen.

Weten dat het een droom is en toch schreeuwend wakker worden… Super, Lila. Super.

Zuchtend kijkt ze om zich heen. Het observatorium. Ze zijn hier blijkbaar gearriveerd toen ze sliep.

Lila ziet veel Luma’s rondvliegen en in de verte ziet ze de Toads werken aan hun ruimteschip. De gele Toad naast haar slaapt nog steeds, en hij mompelt wat over een Galaxy Reactor.

Oh ja!

Snel staat Lila op. Ze moet Rosalina en Mario nog inlichten over de Star Reactor en Luigi’s opsluiting. Een paar Luma’s vliegen haar voorbij. Ze denkt na. Wat was die droom? Hoe kon ze dromen over twee personen die ze nooit eerder gezien heeft? De Augurkman en de Levende Nachtmerrie.. Waarom waren zij in haar droom?

Hm.. Wat zei die Augurkman ook alweer…

Ik ben misschien niet de ultieme angst, maar je zult hem tegenkomen. Oh ja, je zult de levende nachtmerrie nog wel tegenkomen, Lila Holmes.

Grappig. Dromen die de toekomst voorspellen komen niet vaak voor. Dus waarom nu? Is dit ook magie?

Lila schudt haar hoofd. Het is nu geen tijd om na te denken over dromen, dan komt later nog wel. Snel loopt ze door het observatorium en al snel ziet ze Rosalina staan. Naast haar zweeft een zwarte Luma.

“Rosalina!” roept Lila. Ze loopt snel op de Waakster van het Universum af.
“Lila Holmes. Het lijkt erop dat je ontwaakt bent.” Ze kijkt even weg. “Ik geloof dat ik je nog een verontschuldiging verschuldigd ben.”

Lila krabt op haar hoofd. “Oh, je bedoelt toen Bowser het observatorium aanviel en u mij alleen achterliet bij dat monster zodat hij me bedreigde, gevangennam en opsloot in een spookhuis? Daar maak ik nu even geen probleem van. Misschien kunt u me later nog terugbetalen op dat gebied, maar nu eerst even iets anders.” Ze schraapt haar keel. “Bowser heeft een Grand Star verborgen in een Star Reactor. Waar is Mario? Ik moet hem spreken.”

Rosalina kijkt haar verbaasd aan. “In de Star Reactor? Maar dan hebben we bijna genoeg energie om de één na laatste Grand Star te bereiken! We hebben nog maar twee Power Stars nodig. En zodra Mario terug is, nog maar één.”

“Ah, Mario is dus nog bezig met het terughalen van de Power Stars. Heh, mooi zo. Ik weet namelijk de locatie van de tweede Power Star en dat zou ik hem persoonlijk willen vertellen.”

Dan stopt Lila met praten. Ze kijkt Rosalina even aan.

“Wacht. Zei je nou.. Eén na laatste Grand Star?”

“Ja, er is nog een andere Grand Star waarvan de locatie nog niet bekend is.”
“Maar.. Maar Kamek zei dat die in de Star Reactor de laatste was!”

Rosalina schudt haar hoofd. “Dan zouden we nog lang niet genoeg energie hebben om het observatorium volledig te laten functioneren. Er moet nog ergens een andere Grand Star zijn.”

“Een andere.. Misschien is de laatste zo goed verborgen dat zelfs Bowsers slaafjes het niet weten. Ik begin het gevoel te krijgen dat dat monster nog een ace up his sleeve heeft, of hoe je dat ook zegt in het Nederlands. Laat me hier even over nadenken.”

Lila gaat op de grond zitten en sluit haar ogen. Rosalina kijkt haar vragend aan, maar Lila reageert niet. Ze lijkt in diepe concentratie te zijn. De zwarte Luma krabt verbaasd op zijn hoofd en Rosalina haalt haar schouders op. Het is even stil, maar dan springt Lila overeind en klapt in haar handen.

“IK HEB HET!” roept ze uit.

“Echt waar?” zegt Rosalina. “Weet je de locatie van de laatste Grand Star?”

“Huh? Oh, haha, nee, ik was aan het bedenken wat de Nederlandse uitdrukking voor 'an ace up his sleeve’ is. Het valt het beste te vertalen als 'iets achter de hand hebben’. Of klauw. Haha..”

De zwarte Luma en Rosalina kijken haar aan alsof ze gestoord is. Snel schraapt Lila haar keel.

“Maar maakt u zich vooral niet druk! Geef me nog wat tijd en ik weet werkelijk waar de laatste Grand Star verborgen is. Geloof me maar.”

Rosalina zucht diep.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.