Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » All the one shots » Begining of a new Republic

All the one shots

8 nov 2015 - 17:49

709

0

142



Begining of a new Republic

Star Wars

Ze keken naar de schemerige hemel waar de gevreesde Death Star in lichte laaien verdween in het niets van de ruimte. De ruimte tussen de duizenden sterren en planeten. Verrast keken de jonge vrouw en haar meesteres elkaar aan en grepen elkaar verheugd vast. Een paar minuten was heel Naboo in doodse stilte gehuld, toen barstte het gejuich oorverdovend los.
"Vrouwe?" Riep het dienstmeisje naar haar meesteres, die met tranen in haar ogen naar de hemel staarde.
"Vrouwe, gaat het wel met u?" herhaalde ze.
De vrouw keek haar 'beschermelinge' aan.
"O Nina. ik ben zo verward. Je weet nog wat ik je vertelt heb over Anakin?'" Het luisterende meisje knikte.
"'Nu Anakin was of is Darth Vader, en ik had tot nu toe altijd de hoop dat hij weer goed zou worden, nu is die kans waarschijnlijk voorgoed verkeken."
De jonge vrouw keek haar meesteres geschokt aan. Haar meesters draaide zich overmand door haar emoties om en liet haar tranen stromen. Nina zoals ze heette voor veel mensen, reikte in het diepst geheim naar buiten met de Force en voelde...Leven! Zoveel leven! even was ze afgeleid door de schoonheid ervan, maar toen concentreerde ze zich weer op Darth Vader, ze zocht en zocht, reikte buiten Naboo en ze voelde hem dichterbij komen.
"Hou vol!" dacht ze naar hem toe.
"'Hou vol Anakin! Hou vol voor Padmé!'"
De ander antwoordde niet maar gebruikte de Force om opnieuw te leven, niet als Darth Vader maar als Anakin Skywalker. Wie hij voorheen geweest was.
Voorzichtig keerde Nina terug naar haar meesteres. Aarzelend legde Nina een hand op de schokkende schouder van de huilende vrouw.
"Vrouwe?"' vroeg ze behoedzaam.
"'Mag ik u wat vertellen?" De vrouw draaide zich om naar de jonge vrouw die haar beschermde.
"Ja, maar natuurlijk Nina." antwoordde ze triest glimlachend, onderwijl haar tranen drogend. Het was tijd om voor anderen klaar te staan.
"Wel, vrouwe ik hoop dat u niet boos wordt, dat ik het zolang stil heb gehouden, bedoel ik, maar ik ehh, heb eens gevoeld, enne ehh die Anakin of Darth Vader zoals u hem noemt is niet dood."
Nina staarde naar voeten met een licht beschaamd gezicht. Maar de meesteres was blij verrast en gaf haar dienares een spontane, maar dikke knuffel. "Dankjewel, Dankjewel Nina." Zei ze zacht, tegen de blonde vrouw die tegen over haar stond en nu dankbaar op keek. Waardoor haar blonde krullen naar achteren vielen. De twee vrouwen zwegen maar keken elkaar glimlachend aan. "Je bent zijn zusje he?" Vroeg de donkerharige vrouw plots aan de blonde. Licht geschrokken maar plots ook heel bang keek Nina haar meesteres aan.
"'Het spijt me."
Het was alles wat ze zei voordat ze de schemerige ruimte voorgoed verliet.
De vrouw verward achterlatend. Ze bukte zich en raapte drie dingen op, een pruik met lange blonde krullen, een jurk afgezet met haar familie wapen en nep-borsten. Ze staarde verrast en verward naar de spullen, Hoe kon dit?
De vrouw met de donkere haren zakte in een stoel neer. Opeens klonk er een stem uit het niets:
"Het spijt me Padmé, maar ik beloof je, Anakin komt terug! Daar zorg ik voor!"De stem zweeg en de vrouw die was aangesproken als Padmé staarde nu verward voor zich uit. Niet ziend dat een zon boven de hemel van Naboo kwam. Een zon de lucht in Geel, oranje, rood, paars, blauw en knal roze zette. Een mooie vrolijke dag brak aan. Ook voor Padmé en haar mysterieuze beschermer. Ondanks het feit dat ze van elkaar gescheiden waren.
Ondertussen rende de voormalig beschermster van Padmé door de gangen van het paleis. Onderweg de vrouwenkleren uit doend. De deuren waar de beschermer door moest gingen door de Force open, zo belande hij in een enorme hal. Een hal waarin duizenden X-Wings stonden, toch rende de nu in een soort piloten pak gehulde gedaante door naar de volgende hal, hier stonden de grotere ruimte schepen stonden. Zo ook een knal rood wrak.
Men liet het ding staan omdat het nooit in de weg stond. Nu sprong de onbekende piloot in het schip. En al snel vloog het rode gevaarte door de atmosfeer van Naboo heen, op weg naar de man van Padmé. Op weg naar een nieuw avontuur. Een avontuur vol Jedi, lichtzwaarden, ruimteschepen, onoverwinnelijke krachten en nieuwe vrienden en wie weet...familie...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.