Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Dimension Travelers » hoofdpersonen

Dimension Travelers

15 nov 2015 - 13:47

299

0

238



hoofdpersonen

Samantha Blaze:
Samantha Blaze is de tweelingzus van Luna. Ze is een dromer met een grote fantasie. Ze is een Dimension Traveler, maar ze heeft daar geen idee van. Ze heeft bruin, golvend haar en bruine ogen.

Luna Blaze:
Luna Blaze is de tweelingzus van Samantha. In tegenstelling tot haar zus is ze erg realistisch en heeft ze weinig fantasie. Ze is een Dimension Traveler, maar weigert dat te geloven. Ze is koppig en stug. Ze heeft, net als Sam, bruin, golvend haar en bruine ogen, waardoor ze qua uiterlijk erg veel op elkaar lijken.

Lily Heartland:
Lily Heartland is een echte romanticus. Ze is dol op liefde, en schrijft daar dan ook veel gedichten over. Ze is een Dimension Traveler, maar het is haar pas één keer gelukt om een dimensiepoort te openen. Door haar blonde krullen en blauwe ogen lijkt ze op een engel. Ze is nooit echt boos en eigenlijk altijd rustig.

May Swift:
May Swift is een rebel, ze gaat altijd tegen alle regels in. Ze heeft een felle persoonlijkheid en is snel op haar tenen getrapt. Ze is de eerste van de vier die weet dat ze een Dimension Traveler is. Ze heeft zwart, stijl haar met een rode pluk en groene ogen.

Linsay Foster:
Linsay Foster is een klasgenoot van Luna en Samantha. Ze is een pestkop, die het vooral op Sam gemunt heeft. Ze heeft donkerbruine krullen en bruine ogen.

Aloë Greenway:
Aloë Greenway is een klasgenoot van Luna en Samantha ze is een meeloper van Linsay, maar het liefst zou ze zelf de leider zijn. Ze heeft zwart, golvend haar en blauwe ogen.

Delancy Stonewall:
Delancy Stonewall is een klasgenoot van Luna en Samantha. Ze is een meeloper van Linsay, en kijkt erg tegen haar op. Ze is niet bepaald slim. Ze heeft blond, stijl haar en blauwe ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.