Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Vlammen » hoofdpersonen

Vlammen

21 nov 2015 - 9:58

298

0

238



hoofdpersonen

Dit wordt aangepast naarmate het verhaal vordert.

Naam: Samantha "Sam" Blaze
Leeftijd: 10 jaar
Pokémon: Ponyta (Striker), Cyndaquil
Uiterlijk: Lang, bruin, golvend haar, bruine ogen. Ze draagt meestal een rode jurk tot net over haar knieën.
Overige informatie: Samantha is een slim en ambitieus meisje. Haar grootste droom is een gymleader te worden, met allemaal vuur-type Pokémon. Ze is niet snel bang en deinst nergens voor terug. Ze is dol op Pokémon, en is dan ook ontzettend blij als ze eigenlijk blij als ze eigenlijk op reis mag. Ze is de nicht van Ash, maar haar ouders zijn overleden. Daarna is ze geadopteerd Door een rijke familie. Ondanks alle rijkdom, verlangt ze ernaar om echt vrij te zijn.

Naam: Alexander "Alex" Swift.
Leeftijd: 10 jaar
Pokémon: Chikorita, Blitzle (Lightning)
Uiterlijk: Zwart haar, bruine ogen. Hij draagt meestal een beige shirt, een zwart vest tot zijn ellebogen en een bruine broek tot net over zijn knieën. Hij draagt een ketting met een pokebal eraan.
Overige informatie: Alexander is een redelijk rustige jongen. Hij probeert vaak stoer over te komen, maar is daar niet echt goed in. Hij is dol op alle Pokémon, van grondsoorten tot vliegsoorten. Chikorita is zijn eerste Pokémon. Alex is een goede kok. Hij heeft humor en is heel trouw. Je kunt altijd op hem rekenen.

Naam: Jasmine
Leeftijd: 14
Pokémon: Steelix, Magnemite, Magneton, Skarmory, Lairion, Mawile, Amphardos
Uiterlijk: bruin haar, met twee staartjes boven op haar hoofd en bruine ogen. Ze draagt afwisselend een witte jurk of en lichtblauwe jurk met een oranje strik. Ze draagt witte sandalen.
Overige informatie: Jasmine is de gymleider van Olivine city. Ze is gespecialiseerd in Pokémon van het staal-type. Ze geeft ontzettend veel om haar Pokémon, en zal alles doen om ze te beschermen. Ze is een erg sterke trainer. Haar Amphardos zorgt voor het licht in de glitter vuurtoren. In haar gym kun je de Mineral badge winnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.