Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond » 24

Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond

9 jan 2016 - 12:32

585

0

239



24

Milou:
De tourbus was uit zicht vertrokken. Hun tour zou vanavond al beginnen met hun eerste optreden in Hamel. De afgelopen twee weken waren hectisch geweest. De jongens hadden van alles moeten regelen voor de tour. De oefentijd werd verdubbeld en koffers moesten gepakt worden. Ze zouden drie maanden weg blijven. Daarna zouden ze in Berlijn verblijven om vanuit daar verder te touren om de band te promoten. Nu ze onder Universal studio werkte, hadden ze de bandnaam moeten veranderen. Op televisie was nu hun clip te zien met de nieuwe bandnaam, Tokio Hotel.
In de omgeving konden de jongens nog moeilijk over straat zonder besprongen te worden door fans. Uit veiligheidsoverwegingen zouden de jongens daarom ook na hun tour in Berlijn verblijven.

Na de avond van het afsluiten van het platencontract hadden Bill en ik nog lang zitten praten. Ik had besloten het uit te maken. Ik wist dat dat al veel eerder had gemoeten, maar nu was het moment aangebroken dat we er niet meer omheen konden. David had tijdens de fotoshoot hier met mij over gesproken. Hij had aangegeven dat een relatie niet in de voordelen van de band kon werken. Ik kon te maken krijgen met bedreigingen en vervelende berichten. Daarnaast zou dat Bill kunnen belasten in zijn nieuwe carrière. Ik had dit geaccepteerd en gezegd tegen David dat de relatie over zou zijn zodra de clip van de jongens zou worden uitgebracht. David had me meelevend aangekeken en gezegd dat dingen nog konden veranderen als we wat ouder zouden zijn. Dan zouden we dit beter aan kunnen. Desalniettemin had ik veel verdriet. Gelukkig konden Bill en ik evengoed nog goed door een deur. Onze afscheidsknuffel had dan ook langer geduurd dan bij de andere jongens. Ik had mezelf beloofd te blijven glimlachen tot ze uit zicht waren. Inmiddels liepen de tranen al weer over mijn wangen. Mijn vrienden, zo ver weg.

- zeven weken later -

Lusteloos lag ik op bed. Dezelfde cd speelde al de hele vakantie lang af. School was inmiddels weer begonnen, maar deze keer zonder mijn twee trouwe maatjes. Veel leerlingen waren continu naar me toe gekomen om meer informatie te verkrijgen over de inmiddels al redelijk bekende 'Bill en Tom'. Ik hield me afzijdig en gaf geen info weer. Al snel werd ik met rust gelaten.

De telefoonnummers van de jongens waren niet meer bereikbaar. Een snel telefoontje plegen zat er niet meer in. Dit had me een tijd lang gefrustreerd, maar ik wist dat dit niet zonder reden gebeurd zou zijn. Regelmatig kwamen de ouders van Tom en Bill nog bij ons over de vloer. Zij hielden ons nog enigszins up to date. Totdat de grootste hype voorbij zou zijn, hadden ook zij beperkt contact met hun eigen kinderen.

Ik had nergens meer fut voor. Ik voelde me vandaag nutteloos. Achter me ging mijn kamerdeur open. Mijn vader kwam naar binnen en streek neer naast me op bed.
'Hun cd zeker?' Vroeg hij waarna ik knikte. Hij aaide me over mijn hoofd heen.

'Ik heb misschien iets voor je.' Verbrak hij na vijf minuten de stilte. Ik keek hem schuin aan.
'Gordon heeft een oude kennis uit zijn muziekleven opgeduikeld. Die man is momenteel docent op de technische academie in de muziekafdeling. Ze zijn op zoek naar meer vrouwelijke leerlingen om de opleiding aantrekkelijker te maken.' Mijn hoofd kwam verder overeind.
'Je bent meer dan welkom.' Zei mijn vader voorzichtig. Mijn hele lichaam zette zichzelf nu overeind. Op de achtergrond klonken de laatste noten van de cd.

'Wanneer kan ik beginnen?'

End of cyclus 1


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.