Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » When We Met-Calum Hood » 10

When We Met-Calum Hood

9 jan 2016 - 16:20

1084

5

504



10

Image and video hosting by TinyPic

Chantal Rosa Irwin

Als ik de volgende ochtend wakker word kom ik erachter dat het al middag is en ik alleen in de tourbus ben. Dat betekent dus dat de jongens al aan het repeteren voor vanavond zijn. Ik sta op uit mijn bunk en trek mijn pyjama en onderbroek uit. Daarna pak ik een schone onderbroek, wat een kante string is woops, en een zwarte bh. Deze doe ik aan voordat ik me voorover buig om een outfit uit te zoeken. Ondertussen speelt er muziek door mijn telefoon waardoor ik niet door heb dat er iemand de tourbus inkomt. ,,Holi fuck!" Gelijk schiet ik overeind en zie ik Michael binnen staan. Gelijk trek ik mijn shirt over mijn hoofd om mijn lichaam al wat meer te bedekken. ,,Euhm hi, ik kwam net kijken of je al wakker was en dat ben je dus ik ga maar weer euhm ja. Kom straks naar naar de zaal, euhm ja dat was het bye." En weg is Michael weer. Ik voel dat mijn wangen rood zijn en ik bijt op mijn lip voordat Ik mijn muziek zachter zet. Daarna buig ik me weer voorover waarna ik een zwarte, korte skater skirt uit mijn koffer haal. Deze trek ik over mijn benen en zie dat deze net mijn kont bedekt. Een paar over de knie sokken doe ik ook nog aan voordat ik mijn dr. Martins aandoe. De onderbroek van vannacht gooi ik in de wasmand waarna ik me verplaats naar Michaels bunk. Uit zijn koffer haal ik zijn idiot bloes en deze doe ik aan waarna ik deze dichtknoop. Het lijkt nu net of ik alleen maar de bloes met over de knie sokken en schoenen aanheb. Mijn haren borstel ik door voordat ik een snapback erop zet. Ik doe wat oogschaduw, eyeliner en mascara op. Daarna pak ik mijn paarse lippenstift en doe deze op mijn lippen. Ik pak nog snel mijn telefoon voordat ik naar de zaal loop. Daar aangekomen zie Ik dat de jongens en Nola net een kleine pauze houden en mij niet opmerken. Ik loop over het podium voordat ik achter Ashtons drumstel ga zitten. Ik pak zijn drumsticks in mijn handen voordat ik begin te drummen. Mijn handen bewegen zich uit zichzelf op de maat van de muziek en zodra ik een nummer heb gespeeld stop ik en loop naar de jongens en Nola toe. ,,Chanti, we hebben je hulp nodig!" Is het eerste wat Luke zegt. ,,Whats wrong?"
,,Je kleding, is dit serieus wat je aanhebt?" Ashton kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan terwijl hij zijn armen om zijn buik heeft geklemd."
,,Nop ik heb er nog een shirt en rokje onder." Ashton knikt goedkeurend voordat hij zijn ogen dichtknijpt als teken van pijn. ,,Gaat het wel goed hier?"
,,Nou, dat is dus waarom we je nodig hebben. Ash is ziek en we hebben iemand nodig om te drummen vanavond en aangezien jij net zo goed drumde als Ash net. Zou je hem alsjeblieft willen spelen vanavond?"
,,Hoe bedoel je spelen?"
,,Gewoon je doet kleren van Ash aan en een pruik op, geen make-up en drumt wat. Alsjeblieft je helpt ons er echt mee."
,,Broertje?"
,,Alsjeblieft zusje."
,,Goed."

De rest van de tijd hebben ze me laten mee repeteren en nu zijn we achter bezig om me meer Ashton te krijgen. ,,Okay doe dit aan en dan moeten we al ver komen denk ik." Ik neem het setje kleren aan voordat ik naar de andere kamer loop, daar mijn kleren van nu uitdoe voordat ik Ash zijn kleren aandoe. Een zwart shirt, wat te ruim is voor mij en een broek die veelste groot is. Ik trek de broek weer uit voordat ik met alleen het shirt aan de kleedkamer inloop. ,,Hoezo heb je geen broek aan?"
,,Ashtons broeken zijn veelste groot voor mij." Ik buig me weer voorover waarna ik een van mijn eigen skinnies uit mijn tas haal. Ik voel hoe iemand naar mijn kont kijkt, die nog steeds een kante string om zich heeft, en zodra ik opsta zie ik dat het Michael was. Ik geef hem een knipoog voordat ik mijn skinny over mijn benen trek. ,,Okay, doe dit vest aan." Ik trek het vest wat Calum aan me geeft aan en Luke ritst deze zicht waarna hij mijn haren naar achter in een losse staart brengt, mijn bruine uitgroei is nu nog duidelijker. ,,Mike geef me die bandana eens." Michael geeft een zwarte bandana aan Luke en Luke bind deze om mijn hoofd waarna de capuchon over mijn hoofd word gedaan. ,,Het is maar goed dat jullie best veel op elkaar lijken.

Die avond gaat alles goed en kan Ashton mooi uitzieken. Zodra we klaar zijn ren ik gelijk backstage waarna de jongens het bedankje doen en zeggen dat ik aka Ashton zich niet zo lekker voelde en waarschijnlijk nu op de wc aan het overgeven is. De rest gaat gelijk terug naar de bunks terwijl ik nog achterblijf in de kleedkamer. Ik trek de Ashton kleren uit en sta even in alleen mijn ondergoed. ,,Sjees ik moet echt stoppen met binnenkomen als jij aan het omkleden bent. Maar een ding is wel echt, je kont komt echt perfect uit in die string."
,,Thanks, maar mag ik je shirt dragen vannacht?" Ik kijk Michael met puppie ogen aan en niet lang daarna trekt hij zijn shirt uit en geeft het aan mij. Ik draai me even met mijn rug naar Michael om, doe mijn bh uit en trek het shirt aan. ,,Klaar om ook te gaan slapen?" Ik knik en als Michael met zijn rug naar me toe staat spring ik op zijn rug. Hij lacht even voordat hij zijn armen onder mijn benen stopt en me naar buiten draagt. Morgen hebben we hier nog een show dus onze spullen kunnen gewoon in de kleedkamer blijven liggen. Michael legt me in mijn bunk en ik kan het niet laten om grijphandjes te maken als teken dat hij bij me moet komen liggen. Hij knikt kort waarna hij zijn broek uittrekt, zijn gordijn van zijn bunk dichttrekt en bij mij in de bunk gaat liggen. Het gordijntje van mijn bunk schuift hij dicht en ik ga half op hem liggen om ruimte voor hen te maken. Een kus drukt hij op mijn hoofd terwijl hij zijn armen om me heeft en we onze ogen sluiten terwijl onze benen verstrengelt zijn. En het kan mijn droom zijn geweest maar zijn hand heeft op mijn kont gelegen, misschien in de droom en misschien ook wel echt.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


5sosxx
5sosxx zei op 17 jan 2016 - 18:41:
cute


LoveMichael
LoveMichael zei op 17 jan 2016 - 18:37:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 jan 2016 - 18:36:
oeh


Anne
Anne zei op 13 jan 2016 - 18:08:
Nola: ,,Stop looking at her butt Michael Clifford!" Laugh about his face. Hahaha!!
Dat zal ik leuk vinden zeg haha dat Nola ze betrapt in een awkward situatie.


Nynlufx
Nynlufx zei op 9 jan 2016 - 17:13:
Once again cute af
Nice geschreven (: